Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρηγγειλα τον παραπανω ssd και τώρα ψάχνω τα διαφορά features. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι το rapid mode; Από ότι διάβασα αυτό το mode δεσμεύει και Ραμ, με συμφέρει να το ενεργοποιησω από την στιγμή που εχω 6gb ram; Επίσης υπάρχει τρόπος να περάσω τα windows 10 από τον hdd στον ssd (όχι τα διαφορά αρχεία γιατί πήρα τον 120gb και έχω ήδη γεμάτα τα 200 gb στον σκληρό.) ή πρέπει όλα από την αρχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καταρχάς απο την στιγμή που μιλάμε για καινούργιο δίσκο κτλπ καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού και οχι καποιο clone γιατι έχουν παρατηρηθεί θέματα κατα την μεταφορά οποτε μην μπέξεις κάνε μια καθαρή εγκατάσταση να εχεις το κεφάλι σου ήρεμο , τώρα το rapid mode κατα την γνώμη μου δεν αξίζει και να σου φάει απο την ram και 16 gb να έχεις δεν θεωρώ οτι ειναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που ειναι αξιοπρόσεκτες για να το κάνεις

Δημοσ.

Όντως ένα clean install θα είναι καλύτερο.. Υπάρχει κάποιο άλλο σημείο που πρέπει να προσεξω με την εγκατάσταση του ssd; Επίσης βλέπω γίνονται πολλες αναφορές για την διάρκεια ζωής των ssd. Υπάρχει όντως θέμα ευαισθησίας στους δίσκους ή είναι απλώς υπερβολές;

Δημοσ.

Υπερβολές ειναι οτι υσχύει για τους μηχανικούς δίσκους το ιδιο και για τους ssd πολλοί το μπερδεύουν επειδή ειναι αλλη τεχνολογία αλλα δεν παύει και αυτος να ειναι δίσκος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...