Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν wd-mybook κ ξαφνικά δεν δουλεψε. Εκανε εναν μηχανικό ηχο (ελαφρύ κλικ κλικ) και παρατήρησα οτι τα led του δεν είχαν κ την αρχική φωτεινότητα.

Τον έβαλα σε 2ο υπολογιστή έπειτα ~ από ένα 4ωρο κ δούλεψε. Εκανα ένα τελευταίο backup - οχι πως ανησυχούσα- κ τον αφησα επάνω να δω πως συμπεριφέρεται. Σε 2-3 μέρες χωρίς να τον ενοχλώ με εγγραφές, ο δίσκος παρέδωσε...

Τον ξύλωσα από το κουτί του κ τον έβαλα σε docking station κ δουλευει κανονικά.

Πιστευω πως ειναι προβλημα ρευματος (αφού τα led δεν δουλευουν πλέον).

Επισκευάζεται αυτό το πράγμα ή όχι?

post-354695-0-57654600-1440186293_thumb.jpg

Δημοσ.

ετσι τον έχω τωρα. σε θηκη. το θέμα ειναι αν επισκευάζεται η δικιά του θηκη... (επειδή τη θεωρώ καλύτερη από άποψη εξαερισμού)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να επισκευάζεται η θήκη απο θέμα ανταλακτικών δηλαδή οπως ειπαν παραπάνω πάρε μια αλλη θήκη να κάνεις την δουλειά σου , υπάρχουν και καλές θήκες με καλύτερο εξαερισμό αλλα μην σε απασχολεί τοσο αυτό

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι οι εξωτερικοί δίσκοι δεν ζεσταίνονται οσο οι εσωτερικοί προσωπικά δεν τόσα χρόνια ποτε δεν είχα θέμα με κάνεναν εξωτερικό δίσκο απο θέμα θερμοκρασιών , και σκέψου οτι αν υπήρεχε πρόβλημα δεν θα κυκλοφορούσαν τοσο θήκες με τον ίδιο σχεδιασμο , με τα πολλά με σε απασχολεί καθόλου η θερμοκρασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...