ianis_b Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εχω εναν wd-mybook κ ξαφνικά δεν δουλεψε. Εκανε εναν μηχανικό ηχο (ελαφρύ κλικ κλικ) και παρατήρησα οτι τα led του δεν είχαν κ την αρχική φωτεινότητα. Τον έβαλα σε 2ο υπολογιστή έπειτα ~ από ένα 4ωρο κ δούλεψε. Εκανα ένα τελευταίο backup - οχι πως ανησυχούσα- κ τον αφησα επάνω να δω πως συμπεριφέρεται. Σε 2-3 μέρες χωρίς να τον ενοχλώ με εγγραφές, ο δίσκος παρέδωσε... Τον ξύλωσα από το κουτί του κ τον έβαλα σε docking station κ δουλευει κανονικά. Πιστευω πως ειναι προβλημα ρευματος (αφού τα led δεν δουλευουν πλέον). Επισκευάζεται αυτό το πράγμα ή όχι?
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αν δουλεύει ο δίσκος πάρε απλά μια θήκη και βάλτον μέσα. Αν τον θέλεις οπωσδήποτε σαν εξωτερικό δηλαδή 1
ianis_b Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ετσι τον έχω τωρα. σε θηκη. το θέμα ειναι αν επισκευάζεται η δικιά του θηκη... (επειδή τη θεωρώ καλύτερη από άποψη εξαερισμού) 1
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω να επισκευάζεται η θήκη απο θέμα ανταλακτικών δηλαδή οπως ειπαν παραπάνω πάρε μια αλλη θήκη να κάνεις την δουλειά σου , υπάρχουν και καλές θήκες με καλύτερο εξαερισμό αλλα μην σε απασχολεί τοσο αυτό 2
ianis_b Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. γιατί όμως λες να μην με απασχολεί ο εξαερισμός;
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γιατι οι εξωτερικοί δίσκοι δεν ζεσταίνονται οσο οι εσωτερικοί προσωπικά δεν τόσα χρόνια ποτε δεν είχα θέμα με κάνεναν εξωτερικό δίσκο απο θέμα θερμοκρασιών , και σκέψου οτι αν υπήρεχε πρόβλημα δεν θα κυκλοφορούσαν τοσο θήκες με τον ίδιο σχεδιασμο , με τα πολλά με σε απασχολεί καθόλου η θερμοκρασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα