Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μετά από κάτι χρόνια λέω να αγοράσω καινούριο επεξεργαστή και μητρικής, σκέφτομαι για i7 6700k μιας που βγήκε τώρα πρόσφατα αλλά δεν ξέρω πια μητρική να αγοράσω θέλω να παίρνει μέχρι και 32gb ram ddr4/2k ghz το λιγότερο 4 slots αν υπάρχει τίποτα και να είναι asus ή asrock, επίσης σκέφτομαι να κάνω ένα μικρό setup για mining αλλά δεν έχω ιδέα.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1.000

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Μπορεί, θέλω να δω πως είναι για αρχή.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ae, ps, c4d

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Δεν θέλω άλλη οθόνη, έχω μία 1080p, 24' μπορεί στο μέλλον να πάρω άλλη μία 1440p για να έχω 2 μαζί.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Όπου οπουδήποτε με βολεύει

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγώ θα το κάνω.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού cpu

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   μπορεί

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού μπορεί

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: -
Επεξ/σία από Kootoomootoo
Δημοσ.

2χ4gb 1600 mhz ram, η μητρική δεν ξέρω, αλλά θα την αλλάξω για να βάλω καινούριο επεξεργαστή λόγο socket, η οθόνη είναι μία 24αρα 1080p lg στο μέλλον μπορεί να πάρω άλλη μία 1440p και να τις έχω και τις 2 μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...