Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι με το γνωστό γαμάτο airflow που έχουν τα asus και την "αξιοπιστία" των αναμμένων κάρβουνων.

Εγω θα σου έλεγα να πάρεις το Dell Alienware 18 και μία ψηστιέρα από τα LIDL εκτός αν θες σονι και καλά να παίζεις GTAV και να τηγανίζεις ταυτόχρονα πατάτες, αυγά και μπεικον με το asus.

Ας αρχίσουμε πολιτισμένα λέγοντας καλησπέρα.

Συγκεκριμένα για το μοντέλο της Asus G751 που αναφέρθηκες ότι

" Ναι με το γνωστό γαμάτο airflow που έχουν τα asus και την "αξιοπιστία" των αναμμένων κάρβουνων."

Έχεις προσωπική εμπειρία ή απλώς αερολογείς και με αυτό τον τρόπο δεν βοηθάς καθόλου άλλους αναγνώστες να μπορέσουν να κατατοπιστούν σε ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογίας; Η συγκεκριμένη gaming σειρά της Asus G751 κατέχει από την ημερομηνία που παρουσιάστηκε έως και σήμερα την πρώτη θέση στα gaming laptops. Κάνε μια αναζήτηση στο www.notebookcheck.net και διάβασε για να ενημερωθείς. Έχει το καλύτερο airflow και χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας, σε λειτουργία gaming. Ούτε κάρβουνα ούτε μαγκάλια ούτε ανούσια ημιμαθή σχόλια. Σαν κάτοχος πολλών gaming laptop στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι σαν τεχνικός και σε φορητούς και σε σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Asus G751JY είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου, είναι αθόρυβο, με χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, αντέχει σαν το μουλάρι σε ώρες gaming και δεν μιλάμε για πασιέντζα μιλάμε για τίτλους που χρησιμοποιούν τους πόρους του συστήματος στο 90-100%. Με το πρώτο μοντέλο που έβγαλε το G73 η Asus έκανε αισθητή διαφορά στην κατηγορία gaming laptop. Το Συγκεκριμένο G73 το είχα 3 χρόνια και τι δεν έπαιξα και έχει δουλέψει ασταμάτητα πολλά 24ώρα, πολλές φορές(WOW). Οπότε η αξιοπιστία και θερμοκρασία των συγκεκριμένων μοντέλων για την οποία μιλάς ειρωνικά, στηρίζεται μάλλον στο ότι αναπαράγεις ότι άκουσες ή διάβασες.

Αλλάζω σχεδόν κάθε 2 χρόνια gaming laptop και ως τώρα είμαι ευχαριστημένος με ότι είχα, ακόμη και με τα barebone της Clevo  που είναι πολύ καλά για την τιμή τους.

Όσο αφορά τα Alienware που αναφέρθηκες και σε αυτά, ήμουν κάτοχος 3 από αυτών Μ17x R2 M17x R3 M17x όλα με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών από AMD ή Nvidia. Είναι πολύ καλά συστήματα, αξιόπιστα και με πολύ καλό και άμεσο service. Όσο αφορά τις θερμοκρασίες και το θόρυβο είναι υψηλότερος από τη σειρά gaming της Asus.

Όπως προείπαν άλλοι αναγνώστες το συγκεκριμένο gaming laptop Alienware M18x στοχεύει σε ένα κοινό που είναι μεγάλο, εκτός των συνόρων της Ελλάδος.

Όπως και να έχει καλό είναι να ενημερώνουμε και να σχολιάζουμε εποικοδομητικά, ώστε άλλοι αναγνώστες που δεν έχουν τις γνώσεις, να μπορούν να ενημερωθούν σωστά.

• Like 1
Δημοσ.

για την ιστορία και μόνο υπάρχει το Alienware 15 στο εργαστήριο οπότε και να περιμένετε το review του σύντομα.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μέχρι το λαιμό αυτή την περίοδο με άλλα θέματα και ότι η Dell το θέλει γρήγορα πίσω..

• Like 1
Δημοσ.

για την ιστορία και μόνο υπάρχει το Alienware 15 στο εργαστήριο οπότε και να περιμένετε το review του σύντομα.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μέχρι το λαιμό αυτή την περίοδο με άλλα θέματα και ότι η Dell το θέλει γρήγορα πίσω..

Video review??  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...