Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2200 $, με DESKTOP CPU !!!!!

EON 17-x

3views01.png

Έχεις υπόψη σου ότι όλα αυτά τα laptop επειδή στην ουσία είναι barebone της Clevo είναι σαν να αγοράζεις ποιότητα TurboX

Δημοσ.

laptop με παχος desktop !! και μονο 2500$ το πιο φτηνο !! γουαου κ λογικα παιζει να γινεται καλοριφερ οταν δουλευει και 6 μονο κιλα!! θα παρω 2!!

δεν ειμαι gamer και δεν ξερω πως τα δουλευετε τα εργαλεια αλλα με 2500 χτιζεις το ιδιο σε pc με 50ρα οθονη-TV , ή 2-3 οθονες μαζι με  λαπτοπ , ταμπλετ κ κινητο . 

Δημοσ.

Δυνατό αλλά αλλόκοτα ακριβό.Υπάρχουν σίγουρα αντίστοιχες (σε επιδόσεις) προτάσεις με πολύ λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.
Αυτό είναι αποκλειστικά για τον ταξιδιώτη gamer και μόνο.

Αυτό είναι για τον ανηλικο εθισμένο gamer και τον πατέρα που πληρώνει για το παρκάρισμα του όσο όσο.

Δημοσ.

Από τότε που την πήρε η Dell η Alienware χάλασε κατά την γνώμη μου. Λίγο πριν την πάρει η Dell είχε βγάλει το καλύτερο laptop που κυκλοφόρησε ποτέ κατά την γνώμη μου το παλαιό m15x με καινοτομίες και δυνατότητες μοναδικές για την εποχή του.

Δημοσ.

Η Razer των Laptop... Fail.

Παίρνεις αυτό που λέει ο λόγος.

http://www.e-shop.gr/laptop-asus-g751jt-t7108d-173-fhd-intel-core-i7-4720hq-16gb-1tb-ssd-128gb-nvidia-gtx970-3gb-no-o-p-PER.909797

Ναι με το γνωστό γαμάτο airflow που έχουν τα asus και την "αξιοπιστία" των αναμμένων κάρβουνων.

Εγω θα σου έλεγα να πάρεις το Dell Alienware 18 και μία ψηστιέρα από τα LIDL εκτός αν θες σονι και καλά να παίζεις GTAV και να τηγανίζεις ταυτόχρονα πατάτες, αυγά και μπεικον με το asus.

Δημοσ.

2200 $, με DESKTOP CPU !!!!!

EON 17-x

3views01.png

Mε τετοιο επεξεργαστη σε τοσο μικρο χωρο θα ψηνεις τηγανητες απο πανω.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ δεν λέω, απαράδεκτο να μην έχεις SSD σε ένα laptop 2500€ αλλά από την άλλη τόσα λεφτά δίνεις για ένα φτηνό-SSD θα μπεί μέσα η επιχείρηση;;;

Δημοσ.

Εγω ειμαι περιεργος να μαθω ποιος ειναι αυτος ο ssd που για να στον προσθεσουν σε ενα μηχανημα που ηδη θα σκασεις 2.500 θελουν ακομα 500 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...