Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω επιτόπου στο ψητό.

Είμαι κάτοχος του Hp elitebook 820 G1. Το λαπτοπ είναι αυτό:

Το λαπτοπ έχει θέση για m.2 sata δίσκο στα 42mm. Το θέμα είναι πως επάνω γράφει flash cache. Θα μπορώ να εγκαταστήσω το λειτουργικό εκεί πέρα ή είναι μονάχα για flash storage; Ο φίλος μας εδώ πέρα: http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware/HP-Elitebook-820-G1-with-additional-SSD-M-2-NGGF/td-p/5062607 , μας λέει ότι εγκατέστησε κανονικά το λειτουργικό στον δίσκο αυτόν.

Δε νομίζω να έχει σημασία να ρωτήσω την ελληνική αντιπροσωπεία γιατί από προηγούμενα ερωτήματα μου διαπίστωσα ότι και εκείνη googlάρουν για να μου απαντήσουν.

Ευχαριστώω.

* edit. Τώρα πρόσεξα ότι ο τύπος ή είναι άσχετος ή λέει άλλα αντί άλλων. Είναι διαφορετικές οι υποδοχές του υποτιθέμενου δίσκου που κούμπωσε επάνω με αυτόν που παίρνει το λαπτοπ.

Από αλλού βρήκα αυτό:

''Storage options are unusually versatile with the EliteBook 820. The laptop is available with conventional spinning 2.5" SATA HDDs in varying capacities (both 5400 and 7200 RPM drives are available) and a 32 gig caching drive is optional. Alternatively you can order it with an SSD drive (again in a variety of capacities), or get a 120 gig M.2 solid-state drive plus an HDD. The laptop has both a 2.5" SATA drive bay and an M.2 slot for a caching drive or M.2 SSD.

''

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις εκει λειτουργικό αν και απο οτι διαβάζω στο παραπάνω link καποιο λεει το λειτουργεί κανονικά με εναν ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...