Losser Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Η παγιδα είναι οτι δεν θα υποστηρίζει android αλλά custom android rom
Getapen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 εγώ γιατί βλέπω ένα iPhone με τετράγωνο Home Button? Η παρθενογένεση τελείωσε εδώ και καιρό . τώρα το στοίχημα είναι στο best copy στο οποίο δεν βρίσκω τίποτα μεμπτο
exor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 τι ειναι? αντιγραφη iphone? αστειο.. το περιγραμμα του 6 ειναι αντιγραφη galaxy ..εκει που διαφοροποιειται και μαλιστα ομορφα το iphone ειναι στο unibody design .. αυτο που βλεπω εδω ειναι ενα galaxy
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 300 ευρω για κινεζικο Τα αλλα που αγοραζεις ειναι made in Japan η made in Germany ??? 4
ToxicGarbage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 sgs2https://www.google.gr/search?q=sgs2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI8s-U85C7xwIVxTsaCh30egei&biw=1920&bih=971#imgrc=SMdECHkPNS1B7M%3A
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Στα της εμφάνισης.... Βάλτε μου τώρα ένα κινητό όμοιο με το lg g3 όπως έβαλα εγώ στο zuk το samsung 2
darkdragon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποιος έχει wind ποιο κλέφτες δεν παίζει Όλες οι εταιρείες αγόρασαν φάσμα στα 800mhz βολεύει μεγαλύτερη κάλυψη με μικρότερη ταχύτητα δεδομένων μικρό το κακό αρκεί να έχεις σήμα και στο βαθμό που βοηθάει καλό θα είναι όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο. Και το http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/xiaomi/τον-επόμενο-μήνα-η-εμφάνιση-του-xiaomi-redmi-no-r9901?st=25#commentsStart μία από τα ίδια.
dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι σχεδόν όλη η Ευρώπη παίζει στην μπάντα 3 του LTE και εξακολουθείς να λες για τα 800MHz. Και 2600MHz έχουν αλλά δεν διαμαρτύρεσαι γι αυτή τη συχνότητα. Στα 800 θα αργήσουν να παίξουν Vodafone και Cosmote. Τώρα αν έχεις Wind και δεν θα έχεις 4G ή δουλεύεις στην Wind και δεν θα έχουν 4G οι πελάτες της με αυτές τις συσκευές δεν είναι λόγος να μπαίνεις σε κάθε θέμα να λες για τα 800MHz. Ό,τι κινεζική συσκευή έρχεται αυτές τις μπάντες δουλεύει και παίζει μια χαρά το 4G.
darkdragon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μα dali13gr εγώ δεν έκανα αναφορά σε εταιρεία πουθενά, αν και απάντησα σε σχόλιο με αναφορά! Τι να κάνω να μη το αναφέρω όλες πήραν δεν είναι εκτίμηση είδηση είναι. Και vodafone έχω και wind, η πρώτη για το 4g που παίζει μόνη της στη περιοχή μου. Και τα δύο τηλέφωνα μου υποστηρίζουν τα 800mhz αγορασμένα από skroutz stores. Άλλο είναι το θέμα συμφέρει το Xiaomi Redmi Note 2 (όποιο αρέσει στο καθένα) ή αυτό που έχω με σχεδόν τριπλάσια τιμή η απάντηση είναι προφανείς σήμερα συμφέρει όπως και να το δεις και μάλλον προς τα εκεί κοιτάω για αλλαγή τηλεφώνου. Αλλά το τι συμφέρει είναι προσωπική εκλογή και εκτίμηση.
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πανάκριβη κινέζικη τεχνολογία με άρωμα ανύπαρκτης υποστήιρξης
narta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πρέπει παμφθηνη κορεατικη που κυκλοφορεί με υποστήριξη και updates να έχουμε να λεμε Το κινητό είναι άριστο στα χαρτιά για την τιμη 1
terzo.k Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πανάκριβη κινέζικη τεχνολογία με άρωμα ανύπαρκτης υποστήιρξης Σε σχέση με κάποιούς "μεγάλους κατασκευστές" μόνο ανύπαρκτη δεν είναι η Cyanogen σε υποστήριξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα