Greekgamer.gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σας περιμένουν 8 διαφορετικοί κόσμοι. Ο ένας είναι πιο όμορφος από τον άλλο. Και πιο δύσκολος όμως. Εδώ παίζει μάλιστα ένας μηχανισμός που θυμίζει Mega Man. Κάθε ένας από τους ανταγωνιστές –πλέον- ιππότες φέρει ένα όπλο. Τον στέλνετε για βρούβες, αρπάζετε το όπλο του, και το χρησιμοποιείτε. Α-λα Mega Man, θα σας βοηθήσουν λιγότερο ή περισσότερο για να υποτάξετε τα διάφορα bossάκια. Χαρακτηριστικά στοιχεία του gameplay που πρέπει να γνωρίζετε: Υπάρχουν πλήκτρα (αν παίζετε με joypad είναι οι σκανδάλες, από default, όλα όμως είναι παραμετροποιήσιμα) που στρέφουν τον Sir Oliver δεξιά, όπως πάνε όλοι οι ήρωες δηλαδή από το Super Mario κι έπειτα, ή αριστερά. Το παιχνίδι επιτρέπει πισωγυρίσματα. Πολλές φορές θα κατεβείτε και προς τα κάτω, σε ορισμένες πίστες. Αν κρατήσετε πατημένο το fire τότε θα φορτώσει μια πιο δυνατή επίθεση η οποία δύναται να βγάλει από την μέση περισσότερους από έναν εχθρούς, εφόσον είναι στην σειρά πάντα. Υπάρχουν βοηθητικά όπλα, για παράδειγμα αγόρασα ένα δρακάκι με χρήματα που έβγαλα και το είχα μαζί μου. Κάθε τόσο πυροβολούσε κι αυτό, όχι τρελή βοήθεια αλλά οκ, είχα μια παρέα Αυτά μένουν κάθε φορά που ξεκινάτε, άσχετα από τον αριθμό των τάφων που τρώτε. Μπορείτε εάν πετύχετε τα projectiles που εκτοξεύουν οι εχθροί σας να τα εξουδετερώσετε πριν σας κάνουν ζημιά. Τα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ. Launch trailer: Επίσημο site: http://gryphonknightepic.com/ Το σχετικό kickstarter project: https://www.kickstarter.com/projects/868879546/gryphon-knight-epic-medieval-shmup 1
ParganMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αυτό τι είναι, παιχνίδι? Links δεν υπάρχουν? Videos? Λεπτομέρειες άλλες? Ούτε καν ένα screenshot???? Τι να πω...
Iris_89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αθώο μου παιδί ParganMan... Αφού σε προτρέπει να διαβάσεις τη συνέχεια στο blog του! 5
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αθώο μου παιδί ParganMan... Αφού σε προτρέπει να διαβάσεις τη συνέχεια στο blog του! :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα