vounisios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Γεια σας.Ηθελα να ρωτησω το εξης και αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει-->Ενω πχ βλεπω κανονικα μια ταινια με τους ελληνικους υποτιτλους, κατεβασμενη απο το διαδυκτιο με 3-4 players που εχω-μεταξυ αυτων εχω και τον BSPlayer-δεν μπορω ομως να την δω[την ταινια]με τον WMP.δεν βγαζει υποτιτλους.Προφανως καποια ρυθμιση θα θελει.Θα ηθελα την βοηθεια σας για τον wmp.Εχω τα win 7.Σας ευχαριστω πολυ.
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το wmp εμφανίζει τους υπότιτλους κάνοντας δεξί κλικ στην οθόνη της ταινίας και επιλέγοντας να εμφανίσει τις λεζάντες. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς το έχει αλλά δεν έχει πολλές επιλογές, θα το βρεις. Μια άλλη λύση είναι να βάλεις το vobsub για να έχεις περισσότερο έλεγχο στους υπότιτλους.
vounisios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μαλλον αυτο ηταν τελικα,με δεξι κλικ...απλα τωρα βλεπω τους υποτιτλους διπλους...να δω καποια ρυθμιση θα θελει παλι....το vobsub,απλα το κατεβαζεις & αυτο εγκαθισταται στον wmp ή μενει σαν ξεχωριστο αρχειο;;;;σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αν βλέπεις τους υπότιτλους διπλούς σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα που εμφανίζει τους υπότιτλους. Μήπως έβαλες κανένα codec pack όπως klite ή cccp ή ffdshow; Απορώ όμως γιατί μαζοχίζεσαι με το wmp ενώ όπως είπες έχεις βάλει bs και 3-4 άλλους Players (όπως είπες στην αρχή). 1
vounisios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ναι,ετσι ειναι....πριν λιγες μερες καπου ειχα διαβασει σε φορουμ,οτι χρειαζεται να βαλουμε & το ffdshow....αυτο τωρα πως το βγαζω;;;αλλα,για το γαμωτο & επειδη το wmp το ειχα παντα γι αυτο ηθελα να τα παιζει και αυτο.Τελος παντων,μου ελυσες πολλες αποριες.σε ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αφού έβαλες το ffdshow άστο να αναλάβει αυτό την προβολή των υπότιτλων και απενεργοποίησε την από το μενού το wmp. Τo ffdshow έχει καλύτερη υποστήριξη για υπότιτλους και περισσότερες επιλογές για μέγεθος, θέση, χρονισμό κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα