forgotten Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Σε κάθε σχετική συζήτηση στα forum, πάντα βρίσκεται ένας που ορκίζεται πως υπάρχει τρόπος να παρακαφθεί το iCloud Lock. Ποτέ δεν έχω δει χειροπιαστές αποδείξεις. Ναι, η Apple (που από τότε που ξεκίνησα να γράφω αυτές τις λέξεις έκανε τζίρο μερικά εκατομύρια δολάρια) κάνει τα στραβά μάτια και ρισκάρει τη φήμη της για μερικά κλεμμένα iPhone. ωραια τοτε το ebay και οι αξιολογησεις ειναι ανοητες.... διαβασε και αυτο https://discussions.apple.com/thread/6486655 λυπαμαι αλλα υπαρχουν αποδειξεις ,ψαξε τα gsx account τι ειναι ,η apple νοιαζεται για τον χρηστη? 'η για το κερδος... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από forgotten
georgeadams Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εξακολουθώ να μη βλέπω χειροπιαστές αποδείξεις. Το link που δίνεις λέει πως "τον Αύγουστο του 2014, η αδερφή του φίλου μου έδωσε σε κάποιον $150 και της ξεκλείδωσε το iCloud Lock". Δε τη λες και χειροπιαστή απόδειξη. Για το ebay δεν έβαλες καν link. Αν αγνοήσουμε την έλλειψη αποδείξεων, με βάση αυτά που λες, υποτίθεται πως κάποιοι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί εκμεταλλεύονται παράνομα την πρόσβαση τους στο εσωτερικό δίκτυο και τα συστήματα της apple, για να ξεκλειδώνουν κλειδωμένα iPhone, με υψηλό αντίτιμο βέβαια. Αν όντως ισχύει αυτό, γιατί δεν το σταματάει η Apple; Πιστεύω πως η απάντηση είναι στους αριθμούς. Πόσα κλεμμένα iPhone ξεκλειδώνονται παράνομα με αυτόν τον τρόπο; 100; 1000 το χρόνο; Αφού ζητάνε $150 για το καθένα, λίγοι κλέφτες θα τα δώσουν. Ε, μπροστά στα εκατομμύρια iPhone που πωλούνται κάθε μήνα (για παράδειγμα, νομίζω 70 εκατομμύρια στο 4ο τρίμηνο του 2014), αυτά που ξεκλειδώνονται με αυτόν τον τρόπο είναι σταγόνα στον ωκεανό και δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους. Αν το φαινόμενο αποκτούσε διαστάσεις, σίγουρα η Apple θα το έψαχνε καλύτερα.
forgotten Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εξακολουθώ να μη βλέπω χειροπιαστές αποδείξεις. Το link που δίνεις λέει πως "τον Αύγουστο του 2014, η αδερφή του φίλου μου έδωσε σε κάποιον $150 και της ξεκλείδωσε το iCloud Lock". Δε τη λες και χειροπιαστή απόδειξη. Για το ebay δεν έβαλες καν link. Αν αγνοήσουμε την έλλειψη αποδείξεων, με βάση αυτά που λες, υποτίθεται πως κάποιοι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί εκμεταλλεύονται παράνομα την πρόσβαση τους στο εσωτερικό δίκτυο και τα συστήματα της apple, για να ξεκλειδώνουν κλειδωμένα iPhone, με υψηλό αντίτιμο βέβαια. Αν όντως ισχύει αυτό, γιατί δεν το σταματάει η Apple; Πιστεύω πως η απάντηση είναι στους αριθμούς. Πόσα κλεμμένα iPhone ξεκλειδώνονται παράνομα με αυτόν τον τρόπο; 100; 1000 το χρόνο; Αφού ζητάνε $150 για το καθένα, λίγοι κλέφτες θα τα δώσουν. Ε, μπροστά στα εκατομμύρια iPhone που πωλούνται κάθε μήνα (για παράδειγμα, νομίζω 70 εκατομμύρια στο 4ο τρίμηνο του 2014), αυτά που ξεκλειδώνονται με αυτόν τον τρόπο είναι σταγόνα στον ωκεανό και δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους. Αν το φαινόμενο αποκτούσε διαστάσεις, σίγουρα η Apple θα το έψαχνε καλύτερα. υπαρχει διαφορα ωστοσο με το να αποριπτεις ολοτελα το οποιο δεδομενο εχω ακουσει και ξερω οτι υπαρχει , και αλλο να αποδεχεσαι οτι υπαρχει δυνατοτητα,εν πασει περιπτωση οπως και να χει εγω αποκτησα ipad 3 και με γελασανε δεν ειμαι μητε κλεφτης μητε τπτ ,δυστυχως υπαρχουν χιλιοι τροποι καποιοι να μεταπωλησουν χωρις να βρεθουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα