stav10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Ένας συγγενής από Αυστραλία βρήκε ένα iphone 5s και μου το έφερε όταν ήρθε το οποίο είναι κλειδωμένο φυσικά και δεν έχει ούτε φορτιστή ήταν ξεχασμένο σε ένα παγκάκι μου είπε. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος από iphone κτλ ... ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να το ξεκλειδώσω; Συγγνώμη εάν είναι repost το θέμα.
georgeadams Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αν είναι κλειδωμένο με iCloud ID - και κατά 99,999% θα είναι - δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 2
forgotten Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 μπορει να κανει υπαρχουν αρκετοι με gsx account που το ξεκλειδωνουν αλλα πανακριβα, το χα ψαξει παλαιοτερα οταν βρεθηκα σε αγορα μου με ενα ipad 3 κλειδωμενο και τον τυπο αερα.
xKoctakizGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πέτα το δεν γίνεται να το ανοίξεις.σε συμφέρει να παρεις καινούριο απο το να πληρώσεις να στο ξεκλειδώσουν που ειναι σχεδόν απίθανο να γινει...
blueangel3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω μιας και ειμαι άσχετος ..δεν μπορεί να πάρει τηλ μόνο ή δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει γενικά
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω μιας και ειμαι άσχετος ..δεν μπορεί να πάρει τηλ μόνο ή δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει γενικά Αν είναι κλειδωμένο με Apple id είναι γενικά άχρηστο. Αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο μόνο απλά δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο (αν είναι ενεργοποιημένο, αν δεν είναι ίσως δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις αφού θέλει κάρτα σιμ του δικτύου του, οπότε πάλι άχρηστο είναι...) 1
ramarg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Φυσικά και είναι άχρηστη η συσκευή.Apple ID accounts δεν σπάζονται και εαν το είχε καταφέρει κάποιος θα είχε διαρεύσει,θα είχε βγάλει τρελά λεφτά και φυσικά η τρύπα ασφαλείας θα είχε κλείσει από την apple σε χρόνο ντε τε χωρίς καν να κλείσουν τους σερβερς !. Όσοι πάλι εγγυώνται ξεκλείδωμα είναι απλώς τσαρλατάνοι των phising mails,οι οποίοι ποντάρουν στην ενδεχόμενη ηλιθιότητα των απογοητευμένων χρηστών που έχασαν το iphone και προσπαθούν να αποσπάσουν τους κωδικούς του apple id με email που τους παρακινεί να πληκτρολογήσουν σε μία apple designed φόρμα του appstore τα στοιχεία του apple id για να δουν το στίγμα της συσκευής με το url της σελίδας να μην θυμίζει τίποτα από apple 1
stav10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Νομίζω με καλύψατε παιδιά ευχαριστώ. Για όσους ρωτάνε είναι icloud locked. Λογικά για ανταλλακτικά θα φύγει!
forgotten Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Φυσικά και είναι άχρηστη η συσκευή.Apple ID accounts δεν σπάζονται και εαν το είχε καταφέρει κάποιος θα είχε διαρεύσει,θα είχε βγάλει τρελά λεφτά και φυσικά η τρύπα ασφαλείας θα είχε κλείσει από την apple σε χρόνο ντε τε χωρίς καν να κλείσουν τους σερβερς !. Όσοι πάλι εγγυώνται ξεκλείδωμα είναι απλώς τσαρλατάνοι των phising mails,οι οποίοι ποντάρουν στην ενδεχόμενη ηλιθιότητα των απογοητευμένων χρηστών που έχασαν το iphone και προσπαθούν να αποσπάσουν τους κωδικούς του apple id με email που τους παρακινεί να πληκτρολογήσουν σε μία apple designed φόρμα του appstore τα στοιχεία του apple id για να δουν το στίγμα της συσκευής με το url της σελίδας να μην θυμίζει τίποτα από apple η βεβαιοτητα των οσων λες με συνερπαζει χωρις να ψαξεις καν τι σημαινει gsx αccount Αν είναι κλειδωμένο με Apple id είναι γενικά άχρηστο. Αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο μόνο απλά δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο (αν είναι ενεργοποιημένο, αν δεν είναι ίσως δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις αφού θέλει κάρτα σιμ του δικτύου του, οπότε πάλι άχρηστο είναι...) r-sim και ξεγνοιασε αν εχει network lock
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 η βεβαιοτητα των οσων λες με συνερπαζει χωρις να ψαξεις καν τι σημαινει gsx αccount r-sim και ξεγνοιασε αν εχει network lock H rsim κάνει και την πρώτη ενεργοποίηση;
forgotten Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 H rsim κάνει και την πρώτη ενεργοποίηση; φυσικοτατα αρκει να εισαι στην εκδοση που υποστηριζει ,πχ αν παρεις μια r-sim 9 δεν υποστηριζει το ios 8 οσο για το icloud τα οσα λεει αυτος που τα πε με τοση σιγουρια δεν ευσταθουν καθοτι το ψαξα παλαιοτερα ,το κοστος ειναι υψηλο ωστοοσ για κατι τετοιο... 1
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 φυσικοτατα αρκει να εισαι στην εκδοση που υποστηριζει ,πχ αν παρεις μια r-sim 9 δεν υποστηριζει το ios 8 οσο για το icloud τα οσα λεει αυτος που τα πε με τοση σιγουρια δεν ευσταθουν καθοτι το ψαξα παλαιοτερα ,το κοστος ειναι υψηλο ωστοοσ για κατι τετοιο... Μήπως έχει κλείσει αυτή η τρύπα; Το λέω γιατί θυμάμαι και πιο παλιά που είχε μια σελίδα doulci νομίζω που εκμεταλλευόταν μια τρύπα ασφαλείας, αλλά πλέον δεν γίνεται. Αν και απ'ό,τι κατάλαβα μιλάμε για κάποιους "από μέσα" ας πούμε που έχουν πρόσβαση και μπορούν να μηδενίσουν τους κωδικούς...
forgotten Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μήπως έχει κλείσει αυτή η τρύπα; Το λέω γιατί θυμάμαι και πιο παλιά που είχε μια σελίδα doulci νομίζω που εκμεταλλευόταν μια τρύπα ασφαλείας, αλλά πλέον δεν γίνεται. Αν και απ'ό,τι κατάλαβα μιλάμε για κάποιους "από μέσα" ας πούμε που έχουν πρόσβαση και μπορούν να μηδενίσουν τους κωδικούς... για δωρεαν ξεκλειδωμα το icloud unlock εχει τελειωσει ,υπαρχουν ατομα ωστοσο με προσβαση σε λογαριασμους που μπορουν να ξεκλειδωσουν μια συσκευη με icloud με μεγαλο αντιτιμο περι τα 150ευρω και ανω και αυτο δεν αξιζει για μενα τουλαχιστο που με γελασαν και πηρα ipad 3 κλειδωμενο . το θεμα πλεον ειναι κατα ποσο η apple κανει τα στραβα ματια σε μια win-win situation οπου και νεες συσκευες αγοραζουν τα θυματα και εξαπλωνει το userdatabase 1
georgeadams Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 για δωρεαν ξεκλειδωμα το icloud unlock εχει τελειωσει ,υπαρχουν ατομα ωστοσο με προσβαση σε λογαριασμους που μπορουν να ξεκλειδωσουν μια συσκευη με icloud με μεγαλο αντιτιμο περι τα 150ευρω και ανω και αυτο δεν αξιζει για μενα τουλαχιστο που με γελασαν και πηρα ipad 3 κλειδωμενο .Σε κάθε σχετική συζήτηση στα forum, πάντα βρίσκεται ένας που ορκίζεται πως υπάρχει τρόπος να παρακαφθεί το iCloud Lock. Ποτέ δεν έχω δει χειροπιαστές αποδείξεις. το θεμα πλεον ειναι κατα ποσο η apple κανει τα στραβα ματια σε μια win-win situation οπου και νεες συσκευες αγοραζουν τα θυματα και εξαπλωνει το userdatabaseΝαι, η Apple (που από τότε που ξεκίνησα να γράφω αυτές τις λέξεις έκανε τζίρο μερικά εκατομύρια δολάρια) κάνει τα στραβά μάτια και ρισκάρει τη φήμη της για μερικά κλεμμένα iPhone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα