Damaklas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω smartphone το οποίο να κρατήσει κανα δύο χρόνια τουλάχιστον χωρίς να κολλάει ή να παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα και με καλή κάμερα σχετικά. Είχα στο μυαλό μου το LG G2 αλλά πρόσεξα ότι η διαφορά στην τιμή με το G3 είναι μικρή και λέω καλύτερα το καινούριο μοντέλο. Όμως έχω ακούσει οτι βγάζει διάφορα προβλήματα οπότε θα ήθελα μία γνώμη για την επιλογή ανάμεσα σ αυτά τα δύο καθώς και καμια πρόταση για κάποιο άλλο αξιόλογο κινητό
blueangel3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 το s4 είναι πολύ καλό για τα λεφτά του αν και έχει ανεβει η τιμή του τώρα 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω smartphone το οποίο να κρατήσει κανα δύο χρόνια τουλάχιστον χωρίς να κολλάει ή να παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα και με καλή κάμερα σχετικά. Είχα στο μυαλό μου το LG G2 αλλά πρόσεξα ότι η διαφορά στην τιμή με το G3 είναι μικρή και λέω καλύτερα το καινούριο μοντέλο. Όμως έχω ακούσει οτι βγάζει διάφορα προβλήματα οπότε θα ήθελα μία γνώμη για την επιλογή ανάμεσα σ αυτά τα δύο καθώς και καμια πρόταση για κάποιο άλλο αξιόλογο κινητό Φανταζομαι μιλας για μεταχειρισμενο g2 και g3...
kostas8080 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Alcatel one touch idol 3 (290 ευρώ) διαφορετικά +40 για lg g3 (340 ευρω) Εγω προσωπικά προτιμώ lg g2 32(Αν και το μόνο καλύτερο που έχει από το g3 είναι η ταχύτητα και η πάρα πολύ καλή του μπαταρία, Δύο από τους παράγοντες που βλέπω εγώ όταν αγοράζω κινητό) 1
Damaklas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φανταζομαι μιλας για μεταχειρισμενο g2 και g3... οχι ειχα βρε στο σκρουτζ με 315 το g2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα