Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω smartphone το οποίο να κρατήσει κανα δύο χρόνια τουλάχιστον χωρίς να  κολλάει ή να παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα και με καλή κάμερα σχετικά. Είχα στο μυαλό μου το LG G2 αλλά πρόσεξα ότι η διαφορά στην τιμή με το G3 είναι μικρή και λέω καλύτερα το καινούριο μοντέλο. Όμως έχω ακούσει οτι βγάζει διάφορα προβλήματα οπότε θα ήθελα μία γνώμη για την επιλογή ανάμεσα σ αυτά τα δύο καθώς και καμια πρόταση για κάποιο άλλο αξιόλογο κινητό

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω smartphone το οποίο να κρατήσει κανα δύο χρόνια τουλάχιστον χωρίς να  κολλάει ή να παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα και με καλή κάμερα σχετικά. Είχα στο μυαλό μου το LG G2 αλλά πρόσεξα ότι η διαφορά στην τιμή με το G3 είναι μικρή και λέω καλύτερα το καινούριο μοντέλο. Όμως έχω ακούσει οτι βγάζει διάφορα προβλήματα οπότε θα ήθελα μία γνώμη για την επιλογή ανάμεσα σ αυτά τα δύο καθώς και καμια πρόταση για κάποιο άλλο αξιόλογο κινητό

Φανταζομαι μιλας για μεταχειρισμενο g2 και g3...

Δημοσ.

Alcatel one touch idol 3 (290 ευρώ) διαφορετικά +40 για lg g3 (340 ευρω)

Εγω προσωπικά προτιμώ lg g2 32(Αν και το μόνο καλύτερο που έχει από το g3 είναι η ταχύτητα και η πάρα πολύ καλή του μπαταρία, Δύο από τους παράγοντες που βλέπω εγώ όταν αγοράζω κινητό)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...