Sotosgl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν μιλαω για το πως μας αντιμετωπιζουν τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα/οργανισμοι κλπ Απλα μιλαω καθε μερα με εξωτερικο και ανεφερα το τι πιστευει η κοινη γνωμη. Το χρεωκοπημενος φτωχος τεμπελης Ελληνας που μου χρωσταει εχει γινει καραμελα μεγαλυτερη απο το φασιστας. Οχι οτι θα μου φανει περιεργο αν υπαρχει "επιφυλακτικη" αντιμετωπιση πλεον απο PayPal και αλλους. Δυστυχως η κριση εχει βαρεσει πολλους στο κεφαλι και ψαχνουν ολοενα περισσοτερους τροπους να την βγαλουν τσαμπα. Μωρε καλα κανει και ζηταει αποδειξεις αλλα ρε φιλε προσαρμοσε το λιγο στην Ευρωπαικη νομοθεσια και δωσε λιγο χρονο παραπανω γιατι η μανδαμ που τα διαχειριζεται ακομα δεν εχει μαθει τυφλο συστημα και εχει να ενημερωθει πρωτα για το νεο κουρεμα της Μενεγακη. Σεριφη δεν βρηκα,Marshal ουτε..απο το ic3.gov δεν περιμενα προκοπη μιας και οταν εστειλα την καταγγελια με την επιβεβαιωση ερχεται και ενα Disclaimer που χονδρικα ελεγε "Γινεται χαμος απο καταγγελιες και ειμαστε λιγοι θα τα πουμε σε κανα διμηνο και αν". Πραγματικα αν μου απαντησει και μου πει οτι δεν τον καλυπτει αυτο το εγγραφο δυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω απο το να καταφυγω στην λυση σου Κωστα Unauthorized payment chargeback δηλαδη, αλλα και που αυτη μπορει να τραβηξει 70 μερες. Ε αν ερθει το δεμα μετα απο 5 6 μηνες και τρεχω ακομα δωρο αδωρο Σε ευχαριστω παλι για τις προτασεις.
Sotosgl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Update Μετα απο 200+ παραγγελιες απο Κινα και 2 μηνες και κατι ψιλα αναμονης (3 αν βαλουμε και την καθυστερηση αποστολης) το δεμα μου απο Geekbuying που ερχοταν ελλαδα απο τις 20/06 μαρκαριστηκε ως κλεμμενο στο αεροδρομιο... Μου εσκασε ο ταχυδρομος με ενα ματσο χαρτια και μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι δεν παρελαβα ποτε το δεμα και δεν φερω καμια ευθυνη... Στον 1 χρονο που δουλευει ο συγκεκριμενος στα ΕΛΤΑ Ηρακλειου Κρητης λεει οτι ειναι μολις η δευτερη φορα που γινεται κατι τετοιο.. Γκαντεμης απο τους λιγους δηλαδη ή καποιοι μεσα στο κλιμα αβεβαιοτητας που επικρατουσε ειπαν να κανουν γερη μπαζα.
kostas83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μαλιστα... Το ρεζουμε της υποθεσης? Στο ελευθεριος εγινε η κλοπη? Τι γινεται με το paypal και τι αποφαση εβγαλε?
Sotosgl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Oh yeah Ελ Βεν Ftw Το PayPal μετα τα τελευταια Fax που εστειλα δεν εχει κανει καμια κινηση 3,5€ για 2 Fax σε αμερικη ετσουξαν λιγο Σημερα το πρωι ηρθε ο τυπος (πριν καμια ωρα) και πρεπει να συμπληρωθει η υπευθυνη δηλωση και μετα να μου μεταβιβασουν επισημο εγγραφο που θα χρησιμοποιησω με το PayPal. Θα τους τσιγκλησω λιγο να δω τι παιζει και θα ενημερωσω
kostas83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το να κινησει καποια διαδικασια τα ΕΛΤΑ για να βρει τον κλεφτη σιγουρα το αποκλειουμε.. (Για ηθικους, ποινικους κλπ λογους) Σιγουρα δεν το εκλεψε καποιος που δεν εμπλεκεται με τα ΕΛΤΑ.. Απτην στιγμη που το δεμα εφτασε Ελλαδα.. ΕΙναι μετρημενοι στα δαχτυλα οι εμπλεκομενοι. Τι να πεις... Πετανε ενα χαθηκε και ολα οκ, και εσυ τρεχα να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας
staberas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το να κινησει καποια διαδικασια τα ΕΛΤΑ για να βρει τον κλεφτη σιγουρα το αποκλειουμε.. (Για ηθικους, ποινικους κλπ λογους) Σιγουρα δεν το εκλεψε καποιος που δεν εμπλεκεται με τα ΕΛΤΑ.. Απτην στιγμη που το δεμα εφτασε Ελλαδα.. ΕΙναι μετρημενοι στα δαχτυλα οι εμπλεκομενοι. Τι να πεις... Πετανε ενα χαθηκε και ολα οκ, και εσυ τρεχα να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας Ειχε tracking ή παραγγελία με EMS? και ο πατερας μου εχασε ετσι παραγγελιά και χαθηκε καπου στην νοτια αφρική good luck finding that.. και σίγουρα φταίει και η ταχυδρομική γιατι ηταν Singapure post και σε μας και γενικα δεν εχω ακουσει καλα πραγματα για αυτήν.
Sotosgl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το να κινησει καποια διαδικασια τα ΕΛΤΑ για να βρει τον κλεφτη σιγουρα το αποκλειουμε.. (Για ηθικους, ποινικους κλπ λογους) Σιγουρα δεν το εκλεψε καποιος που δεν εμπλεκεται με τα ΕΛΤΑ.. Απτην στιγμη που το δεμα εφτασε Ελλαδα.. ΕΙναι μετρημενοι στα δαχτυλα οι εμπλεκομενοι. Τι να πεις... Πετανε ενα χαθηκε και ολα οκ, και εσυ τρεχα να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας Δεν ηθελα να το αναφερω μεχρι τωρα αλλα το παιδι με καθε επιφυλαξη μου ειπε οτι απο την στιγμη που ολες οι αποθηκες πλεον δουλευουν με αλλοδαπους αυξηθηκαν τα κρουσματα. Συμβαση στην συμβαση ειναι και αυτος και δεν τον κατηγορω αν εχει απελπιστει με αυτα που βλεπει μεσα στα ΕΛΤΑ για μειωση του κοστους. Τεσπα και οταν συστημενο μου δεμα παραδοθηκε σε εναν ακυρο χωρις κανενα αποδεικτικο και ετρεχα εγω σε κεντρα διανομης και μου ελεγαν "αφου το παρελαβες τι θες τωρα;" παλι με μπολικη ταλαιπωρια και γνησια υπογραφης κλπ κλπ το αποτελεσμα ηταν να μπεις σε διαθεσιμοτητα (κλαιν) ο εξαμηνος συμβασιουχος και ουτε γατα ουτε ζημια.. (επειδη ειχαν και αλλοι παραπονα μαζι του). Αστα... Το δεμα ειχε κανονικα Tracking και δειχνει ακομα και τωρα 2015-06-20 10:23, Despatched to overseas (Country code: GR)
kostas83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Να υποθεσω πως η υποθεση ειναι παγωμενη?
Sotosgl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικα! Εστειλα στο PayPal εκαναν Update και μου εσκασε μηνυμα οτι θα επικοινωνησουν το αργοτερο μαζι μου στις 2/09/2015 (Χτες δηλαδη) αλλα @@ Αναμονη λοιπον. Εν το μεταξυ μεχρι και το 17track βαρεθηκε και εβγαλε Expired Βεβαια το να ριξουν μια ματια εκει δεν τους λεει κατι αλλα τεσπα θα ενημερωσω οταν εχουμε Update
Sotosgl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Hello *************, PayPal has concluded our investigation of your case. Case ID: PP-004-************************Transaction Date: Jun 4, 2015Transaction Amount: -$245.20 USDSeller's Email: [email protected]Seller's Name: geekbuying Our investigation is complete and and we have recovered your funds. $185.20 USD has been credited to you. This is the maximum amount we were able to recover. Please allow up to 5 days for this adjustment to be posted. We regret that you had this experience but hope that you are satisfied with this claim resolution. Thank you, Sylwia Protection Services Department Αν δεν τους επριζα εγω δουλεια δεν θα γινοταν.Στελνω σημερα email και τους λεω τι θα γινει; Απαντανε και μου λενε οτι μιλησαμε με την Sylwia που εχει την υποθεση σας και λεει οτι τα εγγραφα που στειλατε ειναι στα ελληνικα και θελει μεταφραση στα αγγλικα για να ξεμπερδευει με την υποθεση σας Τους λεω οτι η υπευθυνη δηλωση απο τα ΚΕΠ ειναι νομιμο εγγραφο Οτι στην πισω σελιδα ειναι η μεταφραση στα αγγλικα Τους τονισα οτι τα εγγραφα που ζητανε ειναι για Αμερικη και δεν ανταποκρινονται στην Ευρωπαικη ΝομοθεσιαΑν δεν επικοινωνουσα εγω μαζι τους τι θα γινοταν; Θα κολλαγε το αιτημα μεχρι να στειλω; Τους ειπα οτι αν θελουν να εξακριβωσουν τι γινεται να κοιταξουν το Tracking Number που εγραφε Expired Οτι εχω εγγραφο απο την Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη που λεει οτι δεν ειναι αρμοδια. Μετα απο 10 λεπτα μου ηρθε το παραπανω μηνυμα. Οποτε κρατησαν τα 60$ για την Camera και GG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα