Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι γενικότερο πρόβλημα αυτό. Υποθέτω λέγεται θύμα του μάρκετινγκ ή κάτι τέτοιο.

Σχετικές έρευνες έχουν γίνει σε μοτοσυκλέτες, με το δείχτη reliability να είναι άσχετος του δείχτη ικανοποίησης.

Γιατί;

Άμα το πω τώρα θα φάω μπαν.

http://motorbikewriter.com/what-are-most-reliable-motorcycles/

If you are happy....

Αυτό που μου παραθέτεις, αποδεικνύει ότι ο κόσμος παίρνει συνήθως αυτό που του αρέσει και όχι πάντα αυτό που είναι πιο αξιόπιστο/στιβαρό/γρηγορότερο κλπ. 

Εσύ μαλλον έχεις στο μυαλό σου κάποιον ο οποίος αγοράζει κάτι επειδή άλλοι του είπαν ότι είναι καλό ή επειδή είδε τη διαφήμιση και πείστηκε.

Μήπως ζεις ακόμα στη 10ετία του 90?? Νομίζω ότι στις μέρες μας με τόσες πηγές πληροφορίας που έχουμε από παντού, ξέρουμε πολύ καλύτερα τι γίνεται αλλά πάλι μερικές φορές καταλείγουμε να αγοράζουμε αυτό που μας γυάλισε πιο πολύ.

Μερικοί κάνετε λες και εσείς είστε οι έξυπνοι και ο περισσότερος κόσμος γύρω σας χαζός και θύμα.

Μήπως να ξεκαβαλίσετε λιγάκι?? Ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Μου θυμίζετε την παροιμία που λέει όταν βρωμάνε όλοι σκ...ά γύρω σου, μήπως εσύ είσαι αυτός που χ......κε?

Θύματα του μάρκετιγκ λέει ο άλλος και νομίζει ότι απέδειξε ότι ο κύκλος είναι τετράγωνος...

Στην περίπτωση του iphone, σίγουρα δεν πρόκειται για το στιβαρότερο κινητό και χρειάζεται λίγη προσοχή. Το να κάνουμε την τρίχα τριχιά όμως και να λέμε ότι στραβώνει με το παραμικρό είναι λίγο άκυρο.

Στο παιδί έτυχε να στραβώσει, σε άλλους όχι. Εαν υπήρχε όμως τόσο μεγάλο πρόβλημα νομίζω θα το μαθαίναμε και θα βλέπαμε και ανάλογα αποτελέσματα.

Τώρα μάλλον εσείς πιστεύετε ότι δεν το βλέπουμε επειδή ο κόσμος που το αγοράζει είναι ψεκασμένος... ΟΚ. 

• Like 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που μου παραθέτεις, αποδεικνύει ότι ο κόσμος παίρνει συνήθως αυτό που του αρέσει και όχι πάντα αυτό που είναι πιο αξιόπιστο/στιβαρό/γρηγορότερο κλπ. 

Εσύ μαλλον έχεις στο μυαλό σου κάποιον ο οποίος αγοράζει κάτι επειδή άλλοι του είπαν ότι είναι καλό ή επειδή είδε τη διαφήμιση και πείστηκε.

Μήπως ζεις ακόμα στη 10ετία του 90?? Νομίζω ότι στις μέρες μας με τόσες πηγές πληροφορίας που έχουμε από παντού, ξέρουμε πολύ καλύτερα τι γίνεται αλλά πάλι μερικές φορές καταλείγουμε να αγοράζουμε αυτό που μας γυάλισε πιο πολύ.

Μερικοί κάνετε λες και εσείς είστε οι έξυπνοι και ο περισσότερος κόσμος γύρω σας χαζός και θύμα.

Μήπως να ξεκαβαλίσετε λιγάκι?? Ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Μου θυμίζετε την παροιμία που λέει όταν βρωμάνε όλοι σκ...ά γύρω σου, μήπως εσύ είσαι αυτός που χ......κε?

Θύματα του μάρκετιγκ λέει ο άλλος και νομίζει ότι απέδειξε ότι ο κύκλος είναι τετράγωνος...

Στην περίπτωση του iphone, σίγουρα δεν πρόκειται για το στιβαρότερο κινητό και χρειάζεται λίγη προσοχή. Το να κάνουμε την τρίχα τριχιά όμως και να λέμε ότι στραβώνει με το παραμικρό είναι λίγο άκυρο.

Στο παιδί έτυχε να στραβώσει, σε άλλους όχι. Εαν υπήρχε όμως τόσο μεγάλο πρόβλημα νομίζω θα το μαθαίναμε και θα βλέπαμε και ανάλογα αποτελέσματα.

Τώρα μάλλον εσείς πιστεύετε ότι δεν το βλέπουμε επειδή ο κόσμος που το αγοράζει είναι ψεκασμένος... ΟΚ. 

http://www.autocarnet.gr/2010/11/warranty-direct.html

Ξερεις τι αγοραζαν ή τι θα ηθελαν να αγορασουν;

Σου τα λεω με σειρα αριθμου πινακα...

16,18,20,23,27...

Αυτες ειναι μεσα στις εταιρειες με τα περισσοτερα προβληματα.

Βλεπεις πουθενα να στεκει η "αξιοπιστια";

Μαλλον ισχυει...κατι αλλο.

Να μην αναφερω πριν ενα χρονο και 2 που λεγανε το αυτοκινητο της χρονιας("διαφορες εταιρειες)να μην πω ονοματα κλπ και ηταν ολα στημενα και πληρωμενα.

Το γυαλιστερο,το θεμα της μαρκας,το τι βγαζει προς τα εξω ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ο κυριοτερος παραγοντας και δυστυχως συνεχιζει.

Σε μια χωρα που ολοι ξερουμε που εχουμε τα μυαλα μας σε γενικες γραμμες...

Δεν ξερω αν αποδεικνυεται οτι ο κυκλος ειναι τετραγωνος...αλλα οτι οσα χρονια και να περασουν τα ιδια μυαλα κουβαλαμε σιγουρα κατι τετοιο παιζει. :P

Το μαρκετινγκ ΑΝ δεν ειχε επιρροη δεν θα το χρησιμοποιουσε κανεις.Ισχυει;

Για το "ψεκασμενος" κρατα πισινη.

Τα ιδια λεγανε και τοτε καποιοι οταν μαθαινανε ιστορικες αληθειες μετα απο 50-60 χρονια.

Δημοσ.

http://www.autocarnet.gr/2010/11/warranty-direct.html

Ξερεις τι αγοραζαν ή τι θα ηθελαν να αγορασουν;

Σου τα λεω με σειρα αριθμου πινακα...

16,18,20,23,27...

Αυτες ειναι μεσα στις εταιρειες με τα περισσοτερα προβληματα.

Βλεπεις πουθενα να στεκει η "αξιοπιστια";

Μαλλον ισχυει...κατι αλλο.

Να μην αναφερω πριν ενα χρονο και 2 που λεγανε το αυτοκινητο της χρονιας("διαφορες εταιρειες)να μην πω ονοματα κλπ και ηταν ολα στημενα και πληρωμενα.

Το γυαλιστερο,το θεμα της μαρκας,το τι βγαζει προς τα εξω ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ο κυριοτερος παραγοντας και δυστυχως συνεχιζει.

Σε μια χωρα που ολοι ξερουμε που εχουμε τα μυαλα μας σε γενικες γραμμες...

Δεν ξερω αν αποδεικνυεται οτι ο κυκλος ειναι τετραγωνος...αλλα οτι οσα χρονια και να περασουν τα ιδια μυαλα κουβαλαμε σιγουρα κατι τετοιο παιζει. :P

Το μαρκετινγκ ΑΝ δεν ειχε επιρροη δεν θα το χρησιμοποιουσε κανεις.Ισχυει;

Για το "ψεκασμενος" κρατα πισινη.

Τα ιδια λεγανε και τοτε καποιοι οταν μαθαινανε ιστορικες αληθειες μετα απο 50-60 χρονια.

Το γενικεύουμε πολύ το θέμα και θα ξεφύγουμε εντελώς... Εγώ σου απαντώ ότι ο καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει και δεν βλέπω να υπάρχει κάτι κακό σε αυτό.

Το "δυστυχώς" που το βλέπεις??? Και μάλιστα συγκεκριμένα μιλάμε για ένα... τηλέφωνο όχι για το εμβόλιο του Έμπολα. First world problems δηλαδή... 

Για να επιστρέψουμε στο θέμα, εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι από τα τόσα εκατομύρια συσκευών που έχουν πουληθεί και συνεχίζουν να πουλάνε, το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο? Δηλαδή μιλάμε για εκατομύρια κόσμου που κυκλοφορεί με λυγισμένο τηλέφωνο... Και... η εταιρία κάνει ακόμα πωλήσεις επειδη....... ο κόσμος είναι θύμα!

Κι εγώ με τη σειρά μου να σου απαντήσω όπως απάντησες στον άλλο? Αφού με την χρήση που του κάνω δεν λύγισε, να σου πω ότι λύγισε? Άντε λύγισε, είσαι χαρούμενος??

Και για το μάρκετιγκ το ξαναλέω. Γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος είναι χαζός? Άντε μια ξεγελάστηκες, άντε δυο, ε του π...στη στην τρίτη δηλαδή δεν παίρνεις χαμπάρι? Δεν θα έπρεπε να πάει κατά διαόλου επιτέλους η εταιρία?

Η δική μου αγορά έγινε επειδή μου αρέσουν τα προιόντα τους και νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος σκέφτεται πρώτα αυτό. 

Συγκεκριμένα το προηγούμενο τηλέφωνό μου ήταν ένα HTC M8. Υπέροχη συσκευή, με μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη ανάλυση και επεκτάσιμη μνήμη. Ε λοιπόν το πούλησα και πήρα το iphone. Τα ήξερα όλα αυτά και το έκανα επειδή μου άρεσε περισσότερο σαν συσκευή, όχι επειδή με ψέκασε ο υπάλληλος του Apple Store... Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που λες παραπάνω "δυστυχώς" έκανα αυτή την επιλογή... Αμ δε!

• Like 1
Δημοσ.

Ο λογος που τα s εχουν τις βελτιωσεις που εχουν δεν ειναι γιατι οι κατοχοι των μονων ψηφιων Iphone ειναι beta testers αλλα εν μερη για να εχουν καποιο λογο υπαρξης που βγαινουν. Γιατι αν πχ το 6s ειχε τα ιδια ακριβως με το 6ρι αλλα ηταν ακριβοτερο επειδη ειχε λιγο καλυτερη καμερα ε τοτε προφανως και ολοι το 6ρι θα περνανε. 

Επισης προς τον παραπανω συμφορουμιτη που βλεπω και ''υπερασπιζεται'' με παθος το λυγισμα των 6Plus,γιατι αγαπητε ασχολεισαι τοσο πολυ με τα Iphone???Μηπως ψυχολογικα δεν σε ικανοποιει το Note 4 που εχεις???

Η Ελλαδα ειναι απο τις πρωτες χωρες σε πτωσεις κινητων τηλεφωνων και ραγισμενες/σπασμενες οθονες αρα τα παραπανω ειναι αστεια σε σχεση με τα αλλα προβληματα που μπορει να εμφανισει το κινητο. 

Δημοσ.

Luffy@

Για να μην το παρατραβαμε το θεμα οτι ειχα να σου πω περι κατασκευης και αντοχης το ειπα.

Στο ερωτημα περι εκ συσκευων σου απαντω οτι οι περισσοτεροι το παιρνουν με την σειρα πρωτα για το ονομα,μετα για την εμφανιση και τελευταια για το ios.(αποψη μου οπως κα αποψη σου).

Οταν μπαινεις μεσα σε ενα φροντιστηριο,ταξη με παιδια 12-13 χρονων(οταν δεν μπορεις να φανταστεις τι λενε και τι συμφωνιες κανουν με τους γονεις για να τους τα παρουν) και βλεπεις τα πλουσιοπαιδα να εχουν Iphone 6 δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο το παιδι ξερει τι ειναι ios,τι κανει και ποσο ψαγμενο ειναι μαζευοντας ολα τα κοριτσοπουλα γυρω του βλεποντας τα 8-9 εικονιδια στην οθονη του κινητου.

Οταν βλεπεις τον γειτονοπουλο σου πρωι πρωι στην πορτα και με το που σε βλεπει να προβαλει το iphone 6 στην μουρη σου ως προεκταση της τσεπης του και της μυτης του κ.ο.κ...οκ...

Ο κοσμος ναι κουβαλα τα ιδια μυαλα εδω και χρονια.

Και οσο οι καιροι σφιγγουν αλλο τοσο θα βλεπουμε και πιο τρελες καταστασεις.

ΛΙΓΟΙ ανθρωποι εχουν iphone γιατι γνωριζουν και ειναι ψαγμενοι.Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω για εσενα...αλλα αυτο που λες δεν ειναι γενικος κανονας αλλα η εξαιρεση.

Ο λογος που τα s εχουν τις βελτιωσεις που εχουν δεν ειναι γιατι οι κατοχοι των μονων ψηφιων Iphone ειναι beta testers αλλα εν μερη για να εχουν καποιο λογο υπαρξης που βγαινουν. Γιατι αν πχ το 6s ειχε τα ιδια ακριβως με το 6ρι αλλα ηταν ακριβοτερο επειδη ειχε λιγο καλυτερη καμερα ε τοτε προφανως και ολοι το 6ρι θα περνανε. 

Επισης προς τον παραπανω συμφορουμιτη που βλεπω και ''υπερασπιζεται'' με παθος το λυγισμα των 6Plus,γιατι αγαπητε ασχολεισαι τοσο πολυ με τα Iphone???Μηπως ψυχολογικα δεν σε ικανοποιει το Note 4 που εχεις???

Η απαντηση μου βρισκετε σε ολα τα σχολια μου.

Ψαξε και δες.

Χρονια αγοραζω android και εχω δωσει πολλα περισσοτερα απο iphone.

Αν δεν με ικανοποιουσε το Note 4 θα επαιρνα iphone.Μπορουσα,μπορω και αυριο.Δεν με ξερεις οποτε ασε αυτα τα επιχειρηματα για τα παιδια των 5 ετων.Αυτα να τα πεις στον οικονομικο αναλυτη σας εδω μεσα που δεν εριξε ΟΥΤΕ ενα σχολιο.Αυτος γιατι σχολιαζει για αλλες εταιρειες;

Του εθεσες ποτε το ιδιο ερωτημα;

Μηπως εσενα σε πειραζουν τα σχολια μου για καποιο αλλο λογο;

Τωρα μας ισοπεδωσες.

Λες και το 6 ηταν πιο φθηνο ποτε απο το 6s που βγαινει μετα απο 1 χρονο.

Τα ιδια χρηματα δινεις με διαφορα 1 χρονο.

Ολα τα μονοψηφια ειναι ολο προβληματα.Τυχαιο;

Δεν νομιζω...4,5,6...

• Like 1
Δημοσ.

Luffy@

Για να μην το παρατραβαμε το θεμα οτι ειχα να σου πω περι κατασκευης και αντοχης το ειπα.

Στο ερωτημα περι εκ συσκευων σου απαντω οτι οι περισσοτεροι το παιρνουν με την σειρα πρωτα για το ονομα,μετα για την εμφανιση και τελευταια για το ios.(αποψη μου οπως κα αποψη σου).

Οταν μπαινεις μεσα σε ενα φροντιστηριο,ταξη με παιδια 12-13 χρονων(οταν δεν μπορεις να φανταστεις τι λενε και τι συμφωνιες κανουν με τους γονεις για να τους τα παρουν) και βλεπεις τα πλουσιοπαιδα να εχουν Iphone 6 δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο το παιδι ξερει τι ειναι ios,τι κανει και ποσο ψαγμενο ειναι μαζευοντας ολα τα κοριτσοπουλα γυρω του βλεποντας τα 8-9 εικονιδια στην οθονη του κινητου.

Οταν βλεπεις τον γειτονοπουλο σου πρωι πρωι στην πορτα και με το που σε βλεπει να προβαλει το iphone 6 στην μουρη σου ως προεκταση της τσεπης του και της μυτης του κ.ο.κ...οκ...

ΛΙΓΟΙ ανθρωποι εχουν iphone γιατι γνωριζουν και ειναι ψαγμενοι.Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω για εσενα...αλλα αυτο που λες δεν ειναι γενικος κανονας αλλα η εξαιρεση.

Ψαξε και δες.

Αν δεν με ικανοποιουσε το Note 4 θα επαιρνα iphone.Μπορουσα,μπορω και αυριο.Δεν με ξερεις οποτε ασε αυτα τα επιχειρηματα για τα παιδια των 5 ετων.Αυτα να τα πεις στον οικονομικο αναλυτη σας εδω μεσα που δεν εριξε ΟΥΤΕ ενα σχολιο.Αυτος γιατι σχολιαζει για αλλες εταιρειες;

Τωρα μας ισοπεδωσες.

Δεν νομιζω...4,5,6...

Το '' ολα τα μονοψηφια ειναι ολο προβληματα'' απο που ακριβως προκυπτει???Δηλαδη τα s ειναι 100% αδυνατο να παρουσιασουν προβληματα??? 

Δημοσ.

Το '' ολα τα μονοψηφια ειναι ολο προβληματα'' απο που ακριβως προκυπτει???Δηλαδη τα s ειναι 100% αδυνατο να παρουσιασουν προβληματα??? 

Βλεπεις που δεν διαβαζεις ουτε τα τοπικς εδω αλλα ουτε και νετ γενικως;

Εισαι ο μονος που το ρωτα αυτο και μην ρωτησεις γιατι.

Τα s εχουν παρα πολυ λιγοτερα προβληματα απο τα μονοψηφια.

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι τελεια.

Τελεια συσκευη δεν υπαρχει πουθενα.

http://www.insomnia.gr/forum/45-apple-hardware/

Ξεκινα το διαβασμα πρωτα απο εδω.

• Like 1
Δημοσ.
Ξέρουμε οτι η μεγαλύτερη αγάπη σου μετά την κοπέλα σου είναι η Apple οποτε άσε την ειρωνεία.Έγινε σε 2 φίλους μου.
Απο ποσους δε μας λες... Εγω ξερω πανω απο 10 ατομα που τα κινητα τους ειναι μια χαρα..

Για αυτό εγώ γουστάρω την Apple. Γιατί κάνει φτωχούς τους ηλίθιους.
Ενω ολοι οι υπολοιποι τους κανουν πλουσιους ασε ρε φιλε.. Συμφωνα με τα λεγομενα σου με το που πηγα σε android επρεπε να εχω πλουτισει..
Δημοσ.

Τι να πω. Τελικά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και σύμφωνα με τη χώρα που ζει.

Εσύ ζεις στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα σου όπως λες, βλέπεις τα πλουσιόπαιδα με iphone γιατί εκεί θεωρείται προιόν πολυτελείας και μόστρας στην καφετέρια. Εγώ ζω Αγγλία και καθημερινά όταν πάω στη δουλειά μου βλέπω εκατοντάδες κόσμο στο μετρό από όλες τις κοινωνικές τάξεις να το χρησιμοποιούν. Δεν υπάρχει "φιγούρα" με iphone εδώ. Ειλικρινά πρόκειται για το πιο συνηθισμένο κινητό και ο κόσμος φένεται να το προτιμάει.

Δημοσ.

Να μην τα ξαναλέμε, είναι γνωστό πως η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου και η γειτονιά μας το κέντρο του κέντρου του κόσμου.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω. Τελικά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και σύμφωνα με τη χώρα που ζει.

Εσύ ζεις στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα σου όπως λες, βλέπεις τα πλουσιόπαιδα με iphone γιατί εκεί θεωρείται προιόν πολυτελείας και μόστρας στην καφετέρια. Εγώ ζω Αγγλία και καθημερινά όταν πάω στη δουλειά μου βλέπω εκατοντάδες κόσμο στο μετρό από όλες τις κοινωνικές τάξεις να το χρησιμοποιούν. Δεν υπάρχει "φιγούρα" με iphone εδώ. Ειλικρινά πρόκειται για το πιο συνηθισμένο κινητό και ο κόσμος φένεται να το προτιμάει.

Από όλες τις κοινωνικές τάξεις;

Δηλαδή παίζει κάποιος φτωχός να αγόρασε iPhone;

Η δεν ήταν iPhone, ή ο όρος κοινωνικές τάξεις είναι διαφορετικός στο μυαλό σου.

• Like 2
Δημοσ.

Το Iphone προιον πλουσιων αλλα το Note 4 και τα Galaxy S6 και 6 edge που κοστιζουν τα ιδια χρηματα ή και παραπανω(Edge)δεν ειναι.

Να μην τα ξαναλέμε, είναι γνωστό πως η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου και η γειτονιά μας το κέντρο του κέντρου του κόσμου.

Luffy@

Ψαξε και δες.

Τωρα μας ισοπεδωσες.

Δεν νομιζω...4,5,6...

Και πιο παλια θυμαμαι κινητα τυπου Samsung D500,P910,Nokia N70 κλπ κινητα 400-600ευρω να τα εχουν στα σχολεια μονο και μονο για φιγουρα. Αλλα οπως λεμε αν δεν ειναι Iphone δεν το κραζουμε.

Οσο για το παραδειγμα με τα 12χρονα και τα Iphone 6,ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω που γραφεις ισχυει σε ολα τα φροντιστηρια γιατι ως γνωστο του Ελληνα αυτο τον καιρο του περισσευουν τα χρηματα για να αγοραζει κινητα στα παιδια του 600+ευρω για να παιζουν στο σχολειο.......Δεννν!

Ειναι αστειο ενω η Samsung με το Edge ξεπερασε την Apple σε τιμες κινητων να συνεχιζει να πεφτει κραξιμο στην Apple για τις τιμες της. Ακομα και το Note 4 κοστιζει οσο και το Iphone 6 αλλα ειπαμε οποιος εχει Iphone ειναι κακος,στραβος,αναποδος,αλλα αν εχει Android ακομα και ακριβοτερο δεν πειραζει εκει πληρωνει τα Specs και καλα.

Α και μην ξεχασουμε τα Windows Phone που κλασσικα ειναι μαπα το καρπουζι γιατι δεν εχουν τις απειρες εφαρμογες και ενημερωσεις.

Οπως και να χει τωρα με τα τελευταια γεγονοτα του Ιουλιου και του Σεπτεμβριου μεχρι να ερθει το 6s στην αγορα και μεχρι να πεσει η τιμη του σε καπως Normal επιπεδα(το Iphone 6 επεσε στα σκρουτζομαγαζα στα 610-620ευρω φθηνοτερο καταστημα πριν 6 μηνες)θα περασουν αρκετοι μηνες,και αυτο για αυτους που λενε ''δεν αξιζει η αγορα του Iphone 6 επειδη τωρα βγαινει το 6s''.

Και στην τελικη νομιζω οτι εχουμε σημαντικοτερα προβληματα/πραγματα να ασχοληθουμε απο το αν λυγιζει ή οχι το Iphone ή αν αξιζει ή οχι η αγορα του κλπ.

Δημοσ.

Το Iphone προιον πλουσιων αλλα το Note 4 και τα Galaxy S6 και 6 edge που κοστιζουν τα ιδια χρηματα ή και παραπανω(Edge)δεν ειναι.

Ειπώθηκε κάτι τέτοιο και δεν το είδα;

Δημοσ.

οκ αν εισαι βοδι και κατσεις πανω του θα λυγισει εγω ενα χρονο που το χω ουτε λυγισε ουτε τιποτα λοιπον ας σοβαρευτουμε αν εισαι ατσουμπαλος σαν ανθρωπος τετοια κινητα δεν τα αγοραζεις

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για ατακες haters στον ενα χρονο εχω κατεβασει τα ποιο βαρια παιχνιδια και δεν μου χει κανει ουτε ενα προβληματακι δενωεχω καμια συμπαθεια στην apple αλλα δεν γιυσταρω και τα τρολακια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...