Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις καθισει ποτε επανω της αν μιλας εκ πειρας και δεν σου λυγισε;

Ποσα κιλα εισαι;

Εαν εχεις εμπιστοσυνη στο προιον φερε την σε μενα να την ελεγξουμε.

Το κανεις;

Πολλοι ειναι αυτοι που παραπονεθηκαν για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα και τις γρατζουνιες στην οθονη(επισημο forum apple) αλλα ολοι το κανανε τουμπεκι για να μην θιχτει το ονομα της εταιρειας.Νομιζεις οτι δεν παιζει;

Ολοι αυτοι που τρεχανε στις ουρες απο τις 2 τα ξημερωματα για να το αγορασουν;

Ποσοι φαγανε πικρα και το εχουν μη σταξει και μη βρεξει μεχρι να βγει μια διορθωμενη εκδοση και να το πουλησουν!!!!

Πολλοι μαλιστα θα ειναι και απο εδω μεσα...μην κοιτας που το δικαιολογουνε για να προλαβουν να το σπρωξουν.

Χαζοι ειναι να σου πουνε παρε το Iphone 6- plus που λυγαει;

θα σου πουνε ειναι κινηταρα...

Εγω ειμαι 105 κιλα.

Σου φερνω να καθισεις πανω στο Note4 οσο θελεις και αν θελεις καθομαι οσες φορες θελεις κι εγω πανω στο δικο μου αφου το κανω καθε μερα.

Μου δινεις εσυ το Plus να κανω το ιδιο;

"Φέρε τη συσκευή σου να κάτσω πάνω της να την τεστάρουμε"! Απλά για γέλια!

Φίλε εγώ κάθομαι πάνω σε καρέκλες και καναπέδες. Όχι σε κινητό τηλέφωνο!

Εάν πάντως (και μετά συγχωρήσεως) εσυ χρησιμοποιείς τον κωλο σου ως μέσο για να μετράς αντοχές κινητών και βάζεις σφραγίδα, στείλε μυνημα στην Apple για να σε συμπεριλάβει στο μάρκετιγκ του 6s!!!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.

• Like 6
Δημοσ.

Και από αλουμινόχαρτο να το φτιάχνανε δεν θα στράβωνε κανένα γιατί όσοι το αγοράζουν το προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού.

Δεν υπηρετεί το προϊόν τον χρηστό, υπηρετεί ο χρήστης το προϊόν.

• Like 3
Δημοσ.

Βλέπω η εμπάθεια δεν έχει πάτο. Κι εμένα το δικό μου το χρησιμοποιώ κάθε μέρα σαν ράμπα για να βγάλω το αμάξι από το πάρκινγκ. Και ο θείος μου ξέρει και καράτε.

Μπλεξαμε ραμπες,καρατε,βαρατε και καθε ειδους αλλη δραστηριοτητα με μια φυσιολογικη κινηση.

Να καθισεις καναπε,αυτοκινητο κλπ και να εχεις στην κωλοτσεπη το κινητο.

Απο τα λεγομενα σας κανεις δεν εχει εμπιστοσυνη στο προιον οποτε καταλαβα...συνεχιστε να προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα... :P

Οπως ειπε και ο φιλος στο τελος το εχετε ολοι ως κορη οφθαλμου που ουτε τα παιδια τους αρκετοι δεν θα προσεχαν τοσο... :D

• Like 1
Δημοσ.

Και από αλουμινόχαρτο να το φτιάχνανε δεν θα στράβωνε κανένα γιατί όσοι το αγοράζουν το προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού.

Δεν υπηρετεί το προϊόν τον χρηστό, υπηρετεί ο χρήστης το προϊόν.

Συγνώμη εγώ δηλαδή που το κινητό το βγάζω από την μπροστινή τσέπη, το χρησιμοποιώ και το ξαναβάζω μέσα ή προσεχω λίγο που το αφήνω θεωρούμαι ότι υπηρετώ το κινητό μου?? Γιατί αυτή την απλή χρήση κάνω με το δικό μου και δεν έχει παθει τίποτα. Όπως και κάθε άλλη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου, τη σέβομαι για την χρήση της και τα λεφτά που έδωσα.

Μήπως αντί για υπηρεσία λέγεται απλά στοιχειώδη προσοχή? Δεν ξέρω τι χρήση κάνετε εσείς αλλά για μένα εαν δεν προσέχετε λίγο κάτι που αγοράσατε τόσο ακριβά (οτιδήποτε και να είναι) ή έχετε τόσα πολλά λεφτά που δεν σας νοιάζει, ή απλά δεν τα δίνετε αξία.

Άλλο να πάθεις κάποιο ατύχημα που σου γλύστρισε ή σου έπεσε κάτι και άλλο με δική σου πρωτοβουλία να κάθεσε πάνω στις συσκευές σου, να τις κοπανάς και όπου βρει κλπ.

Εκτός όπως λέει και ο από πάνω, το να κάθεσε πάνω στο κινητό σου όντως θεωρείται νορμάλ χρήση και δεν το πήρα χαμπάρι.

Να βάλω πχ τότε και το PS Vita στην κωλότσεπη, να κάτσω πάνω του και να κράζω τη Sony που δεν το έκανε ass-proof.

Δηλαδή με άλλα λόγια, εαν εσείς πρώτοι δεν σέβεστε τα λεφτά που δώσατε, περιμένετε να το κάνουν οι εταιρίες για σας??? 

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή με άλλα λόγια, εαν εσείς πρώτοι δεν σέβεστε τα λεφτά που δώσατε, περιμένετε να το κάνουν οι εταιρίες για σας??? 

Τα λεφτα που δινεις(δεν τα λες και λιγα 800-900 ευρω)πρεπει να πιανουν τοπο.

Πρωτα η εταιρεια με την αντοχη της συσκευης δειχνει την σοβαρη δουλεια που εχει κανει και θελει να σου προσφερει,μετα το αγοραζεις και μετα βλεπεις αν εχει ανταποκριθει σε αυτο που πληρωσες.

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Και ολο αυτο το ζητημα δεν ειναι τυχαιο που εχει συζητηθει τοσο και συζητειται.

Η ειρωνια ξερεις ποια ειναι;

ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ δεν εχουν Iphone 6-plus θα παρουν καποιοι μια συσκευη στην επομενη εκδοση ΟΠΩΣ επρεπε να ειναι!Χαριν αυτων...

Διοτι αν η apple βασιζοταν στην δικη σας κριτικη στην επομενη εκδοση θα περνατε κινητο φτερο στον ανεμο.

Οπου θα φυσουσε εκει θα λυγουσε. :-D

Το κραξιμο ανεβαζει τα standard μια συσκευης και οχι το χαιδεμα.

Προσεξε...

Υλικο ενισχυμενο 5 φορες και αντοχη ΠΑΝΩ απο το διπλασιο.

Πειτε ενα ευχαριστω στους haters τωρα.Αααα..και σε οσους ειχαν τα κοτσια να τα χωσουν στην apple μεσα στα forum της αντικειμενικα που το ειχαν αγορασει.

https://discussions.apple.com/thread/6555765?tstart=0

Aυτο για την οθονη...

Και για οσους λυγισε επισης το google ειναι ο φιλος σας.

Απο ατομα που με το αγοραζουν βαζουν ζελατινη και θηκη καθως και το κοιτανε στα ματια δεν θα περιμενα αντικειμενικη κριτικη καθως ποτε το κινητο δεν θα ειχε δοκιμαστει.

Το δικο μου(Note 4) δοκιμαζεται καθε μερα ειτε σε οθονη ειτε σε αντοχη.

• Like 2
Δημοσ.

Εάν η εταιρεία(Apple) δεν ειχε ανανεώσει/βελτιώσει/κάνει πιο γερό τέλος πάντων το καινούργιο της μοντέλο(6s+) τότε θα λέγαμε ότι δεν σκέφτεται καθόλου τους χρήστες που είχαν το πρόβλημα με το bendgate και γενικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Τώρα που το κάνει έχουμε πάλι παράπονα που "τόλμησε" να παρουσιάσει ένα πιο ανθεκτικό τηλέφωνο.

Οι χρήστες που θα το αγοράσουν χαίρονται και αυτοί που δεν θα το αγοράσουν χαίρονται επίσης που τελικά(η apple) παραδέχτηκε το "προβλημα".

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα!

Δημοσ.

Τα λεφτα που δινεις(δεν τα λες και λιγα 800-900 ευρω)πρεπει να πιανουν τοπο.

Πρωτα η εταιρεια με την αντοχη της συσκευης δειχνει την σοβαρη δουλεια που εχει κανει και θελει να σου προσφερει,μετα το αγοραζεις και μετα βλεπεις αν εχει ανταποκριθει σε αυτο που πληρωσες.

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Και ολο αυτο το ζητημα δεν ειναι τυχαιο που εχει συζητηθει τοσο και συζητειται.

Η ειρωνια ξερεις ποια ειναι;

ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ δεν εχουν Iphone 6-plus θα παρουν καποιοι μια συσκευη στην επομενη εκδοση ΟΠΩΣ επρεπε να ειναι!Χαριν αυτων...

Διοτι αν η apple βασιζοταν στην δικη σας κριτικη στην επομενη εκδοση θα περνατε κινητο φτερο στον ανεμο.

Οπου θα φυσουσε εκει θα λυγουσε. :-D

Το κραξιμο ανεβαζει τα standard μια συσκευης και οχι το χαιδεμα.

Προσεξε...

Υλικο ενισχυμενο 5 φορες και αντοχη ΠΑΝΩ απο το διπλασιο.

Πειτε ενα ευχαριστω στους haters τωρα.

Για τον ατσούμπαλο άνθρωπο και 100 φορές να την ενισχύσουν πάλι θα καταφέρει να τις κάνει ζημιά.

Όσο αναφορά για τα λεφτά που πιάνουν τόπο, μια χαρά τόπο έπιασαν γιατί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις απλές συνθήκες που είπα πιο πάνω. Όπως συμπεριφέρομαι στο iphone έτσι συμπεριφέρομαι και στις υπόλοιπες συσκευές. Κανένα χάιδεμα. Απλή χρήση με λίγη προσοχή.

Και παρεπιπτόντως μια και μιλάμε και γενικά. Απάντησε σε μου σε παρακαλώ σε κάτι. Το είπα και πιο πάνω.

Ο διευθηντής μου είναι γύρω στα 90 κιλά και κάθησε πάνω στο S5 του που το είχε βάλει στην κολώτσεπη. Έγινε κομμάτια και θρύψαλα. 

Υπάρχει λοιπόν θέμα με την κατασκευή του? Ναι ή όχι??

Γιατί δεν θυμάμαι να έγινε ντόρος τότε.

Ή μήπως αυτός δεν κάθησε "σωστά" σαν τους υπόλοιπους? Ξέρεις από που βγαίνει αυτή η έκφραση... Μη τα λέμε μόνο εκεί που μας αρέσει.

Εν πάσει περιπτώσει όταν χρησιμοποιείς κάτι βλακωδώς και εκτός φυσιολογικής χρήσης, είσαι άξιος της μοίρας σου. Είναι στον άνθρωπο. Ο συγκεκριμένος αγόρασε και ένα πανάκριβο ρολόι σπορ με αντιχαρακτική επιφάνεια και κατάφερε μέσα σε μια βδομάδα να το κάνει εντελώς μ....ί.

Όπως είπα παραπάνω, λίγη στοιχειώδη προσοχή δε βλάπτει. Και από τιτάνιο να κάνουν ένα τηλέφωνο πάλι την ίδια χρήση θα κάνω. Λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις χέστηκα εαν το επόμενο iphone θα είναι 5 φορές πιο δυνατό γι αυτούς που είναι εντελώς ατσουμπαλοι. Εγώ δεν θα δω καμιά διαφορά ή όφελος από αυτο.  

• Like 2
Δημοσ.

Οι χρήστες που θα το αγοράσουν χαίρονται και αυτοί που δεν θα το αγοράσουν δεν χαίρονται  που τελικά(η apple) παραδέχτηκε το "προβλημα".

Εξ'ου και τα λεγομενα τους.

Fixed.

Ο διευθηντής μου είναι γύρω στα 90 κιλά και κάθησε πάνω στο S5 του που το είχε βάλει στην κολώτσεπη. Έγινε κομμάτια και θρύψαλα. 

Υπάρχει λοιπόν θέμα με την κατασκευή του? Ναι ή όχι??

Eπειδη ποτε δεν αποφευγω τα ερωτηματα σου απαντω.(σε συγκριση με αλλους που δεν απαντησε κανεις).

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπαρχει προβλημα.Εγω αν ειχε συζητηθει εδω δεν ημουν.Οποτε δεν μπορεις να με κρινεις γι'αυτο.

Προσωπικα τωρα ειχα s3 και σημερα note 4.

Καθομουν και καθομαι ΠΑΡΑ πολλες φορες στο αμαξι και σε καρεκλες και ειμαι 105 κιλα.

Οχι απλα δεν παθανε τιποτε αλλα το πρωτο το εδωσα σε αλλον και το αλλο συνεχιζει να ειναι οπως το πηρα στο κουτι.

Νομιζεις οτι εχω προβλημα να τα χωσω στην samsung;πολυ χειροτερα το εχω κανει και το κανω αντικειμενικα εκει που πρεπει.

Εσυ αναγνωριζεις τα προβληματα στο λινκ που εδωσα πιο πανω καθως και χρηστων που καθησανε επανω τους και λυγισε;

Αναγνωριζεις οτι η συσκευη χρησιμοποιει ΠΟΛΥ μαλακο υλικο και ειχε θεμα στο σημειο των buttons;

Αναγνωριζεις οτι τα 25 κιλα δοκιμης ειναι για την πλακα;

Για να ξερουμε τι λεμε...

• Like 1
Δημοσ.

Το γελοίο είναι ότι ενώ θα έπρεπε να κράζουν αυτοί που έχουν τη συσκευή και τους έβγαλε πρόβλημα, βλέπουμε ότι κράζουν αυτοί που δεν την έχουν!!!

Η συσκευή σου λυγίζει τέλος! Και αν δεν σου λύγισε ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν λυγίζει!

Fuck logic.

Ναι είναι γενικότερο πρόβλημα αυτό. Υποθέτω λέγεται θύμα του μάρκετινγκ ή κάτι τέτοιο.

Σχετικές έρευνες έχουν γίνει σε μοτοσυκλέτες, με το δείχτη reliability να είναι άσχετος του δείχτη ικανοποίησης.

Γιατί;

Άμα το πω τώρα θα φάω μπαν.

http://motorbikewriter.com/what-are-most-reliable-motorcycles/

If you are happy....

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην μας τυραννάτε άλλο, μας λέει ο άλλος ότι είναι 105 κιλά και κάθεται ΚΑΘΕ μέρα πάνω στο κινητό του και δεν έχει σπάσει ποτέ, δηλαδή έλεος.

• Like 2
Δημοσ.

Αναγνωριζεις οτι τα 25 κιλα δοκιμης ειναι για την πλακα;

Για να ξερουμε τι λεμε...

Το έχεις γράψει 15 φορές αλλά δεν φαίνεται να το κατανοείς, καταλαβαίνεις οτι το 25kg(245N) δεν σου λέει τίποτα αν δεν ξέρεις την επιφάνεια που έχεις την δύναμη; (πίεση λέγεται στην φυσική του λυκείου..)

Οπότε 245N σε επιφάνεια 1cm2 είναι πίεση 24 ατμόσφαιρες, σε επιφάνεια 1m2 είναι 0,00245 ατμόσφαιρες... Ο αέρας στα λάστιχα είναι στα 2-3 bar να έχεις μια ιδέα..

Long story, short αν δεν ξέρεις την επιφάνεια το 25 δεν σου λέει ΤΙΠΟΤΑ.

Συνέχισε τώρα το παραλήρημα σου για το βάρος. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά μην μας τυραννάτε άλλο, μας λέει ο άλλος ότι είναι 105 κιλά και κάθεται ΚΑΘΕ μέρα πάνω στο κινητό του και δεν έχει σπάσει ποτέ, δηλαδή έλεος.

Aφου δεν εσπασε να σου πω οτι εσπασε;

Αντε εσπασε...χαρουμενος;

Το έχεις γράψει 15 φορές αλλά δεν φαίνεται να το κατανοείς, καταλαβαίνεις οτι το 25kg(245N) δεν σου λέει τίποτα αν δεν ξέρεις την επιφάνεια που έχεις την δύναμη; (πίεση λέγεται στην φυσική του λυκείου..)

Οπότε 245N σε επιφάνεια 1cm2 είναι πίεση 24 ατμόσφαιρες, σε επιφάνεια 1m2 είναι 0,00245 ατμόσφαιρες... Ο αέρας στα λάστιχα είναι στα 2-3 bar να έχεις μια ιδέα..

Long story, short αν δεν ξέρεις την επιφάνεια το 25 δεν σου λέει ΤΙΠΟΤΑ.

Συνέχισε τώρα το παραλήρημα σου για το βάρος. :-)

Tα 25 κιλα βλεπεις πουθενα να ασκουνται σε επιφανεια 1 τετραγωνικου εκατοστου;

Εχεις διαβασει απο την αρχη τι λεω ή σου αρεσει να λες αυτο που θες να πεις;

Ειπα οτι το υλικο ειναι μαλακο και υπαρχει προβλημα στο σημειο των buttons.

Αυτοι ολοι που λυγιζουν το κινητο με τα χερια(συγκεκριμενα με τον αντιχειρα) ασκουνε παραπανω απο 25 κιλα δυναμης ανα επιφανειας(1 τετραγωνικου εκατοστου) με το δακτυλο απ'οτι η η πρεσα;

Τοτε ολοι ειναι Hulk οπως καταλαβαινω.

Tωρα καταλαβες ή οχι;

Το δακτυλο σου εχει λιγο παραπανω επιφανεια .Ειναι σαν να λες οτι αν σου βαλω επανω στο δακτυλο σου 25 κιλα ακομη και στον αντιχειρα σου θα τα σηκωσεις.

Δημοσ.
Το bendgate δεν αφορά μόνο πολύ υψηλή πίεση για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αφορά και την μικρή πίεση για παρατεταμένο διάστημα.

Εχω το 6plus από την πρώτη βδομάδα που βγήκε. Δεν έχει γρατζουνιά, το έχω κυρίως σε θήκη όλο το χρόνο. Παρόλα αυτά έχει στραβώσει ελαφρώς. Δεν είναι απευθείας ορατό, αλλά αν το αντιπαραβάλεις με έναν χαρακα πχ, θα το παρατηρήσεις.

Οπότε ναι, πρόβλημα ανέκαθεν υπήρχε, προφανώς μεγαλοποιήθηκε, και προφανώς η apple έκανε την πάπια όπως κάνει πάντα.

Αν δεν το είχα με lease, θα είχα πρόβλημα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...