atheatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το ενα σου ειναι αδιαφορο το αλλο σου ειναι αδιαφορο... Αλλα στην τελικη μπαινεις και σχολιαζεις τα σχολια αλλων και οταν σου πουνε κατι κατα την προσωπικη τους αποψη ολα τα παιρνεις στο προσωπικο.Χαλαρωσε λιγακι...forum ειναι αποψεις θα διαβασεις αλλες θα σου αρεσουν και αλλες οχι. Δεν μπορει ο καθενας να σχολιαζει με το τι αρεσει στον καθε fan. Εαν δεν θελεις να διαβαζεις αντιθετη αποψη μην σχολιαζεις.Δηλαδη no sense...οπως ειπα. Δεν θα σου πει κανεις το αντιθετο για καμια συσκευη. Ενα μαραφετι ειναι που επιτελει καποιους σκοπους.Ειτε το κανει εν μερει ειτε στο μεγαλυτερο βαθμο αυτο τι σχεση εχει με την κριτικη; Κριτικη,reviews,αποψεις,σχολια γινονται για ολα τα προιοντα απο ολους τους χωρους. Τα υπολοιπα περι του προσωπικου μονο εσυ το βλεπεις ετσι.Προσωπικα αδυνατω. Σεβομαι την καθε αποψη ειτε μου αρεσει ειτε οχι. Εχω επιχειρηματα;συζητω. Δεν εχω;πινω το καφεδακι μου και παρακολουθω τους αλλους. Μπλεκεται προβατα με κατσικια και το μισο ζωικο βασιλειο και σιγα σιγα θα αρχισουμε να βελαζουμε απο το να συζηταμε. Δηλαδη για να καταλαβω καθε αρθρο που θα βγαινει για την apple θα ακολουθει απο ολους ενα wow!!!? Θα επαινουμε προτερηματα και μειονεκτηματα για να μην στενοχωρησουμε κανεναν; Αν ηταν ολα τοσο τελεια θα λεγαμε παρτε ολοι απο ενα Iphone ας κλεισουν ολοι οι αλλοι και τελος. Οποτε και οτι θα θελει η apple Θα το δινει και οι αλλοι απλα θα ακολουθουνε σαν καποια "αλλα" προβατα με την λογικη καποιων. Δηλαδη οκ... Δηλαδή και του χρόνου ή μαλλον τον επομενο μήνα που θα βγεί το S. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πάλι οπως γινεται κάθε χρόνο....όσα χρονια βγαινει τωρα το iPhone μερικοί ξαφνικά θυμούνται σε πιο πλανήτη βρίσκονται και γραφουν το κοντο τους και το μακρύ τους. Ξαφνικά θυμούνται οτι η Γη ειναι στρογγυλή και αν κλασει η πεταλούδα στην Ιαπωνία θα βρέξει στο Λονδίνο.... Αποψεις υπαρξιακές για ενα και μονο τηλέφωνο...Δηλαδή οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα