savvas15 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καποιος εχει μεινει πισω από επιλογή μου.... για κοίτα και αυτό http://www.skroutz.gr/s/5558359/Apple-iPhone-6-Plus-64GB.html
dazoo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Γενικά η Apple τα τελευταία χρονια μια κατρακύλα είναι. (Δεν μιλάω για πωλήσεις) Έβγαλε το 5c που ηταν ενα Lumia 620 άπλα με λογισμικό ios, ήταν πλαστικό και εκατο ευρω φθηνότερο Το σοβαρό OS το έκανε gay os με τα ροζακια του και τον απαίσιο χρωματισμό/εικονιδια Το 5 ήταν απλα ενα τηλεκοντρόλ Και το 6 είχε το bendgate Και πριν το 5c υπηρχε το 2G που ξεκινησε χωρις appstore. Τα 3G/3GS ειχαν προβλημα με τα ρευματα τους. Το 4 ειχε προβλημα με το home button και το σημα του. Το 4s ειχε προβλημα με το wifi και audio IC. Το 5 προβλημα με μπαταρια και επισης στα ρευματα του. To 5s αν "μπουκωσει" το home button πες αντιο touch ID. To 6 λυγιζει. Αυτο δεν λεγεται κατρακυλα φιλε μου. Designed in California, assembled in China το λενε. Ισως βεβαια να ειμαι τυχερος η ψειρας, μιας που καμια απο τις παραπανω συσκευες μου δεν μου εχει βγαλει το κουσουρι της, ομως αυτο δεν σημαινει οτι τα προβληματα δεν υπαρχουν. 2
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Και πριν το 5c υπηρχε το 2G που ξεκινησε χωρις appstore. Τα 3G/3GS ειχαν προβλημα με τα ρευματα τους. Το 4 ειχε προβλημα με το home button και το σημα του. Το 4s ειχε προβλημα με το wifi και audio IC. Το 5 προβλημα με μπαταρια και επισης στα ρευματα του. To 5s αν "μπουκωσει" το home button πες αντιο touch ID. To 6 λυγιζει. Αυτο δεν λεγεται κατρακυλα φιλε μου. Designed in California, assembled in China το λενε. Ισως βεβαια να ειμαι τυχερος η ψειρας, μιας που καμια απο τις παραπανω συσκευες μου δεν μου εχει βγαλει το κουσουρι της, ομως αυτο δεν σημαινει οτι τα προβληματα δεν υπαρχουν. Εχει και πολλα αλλα... αλλα εισαι σε καλο δρομο γιατι επιασες την φιλοσοφια. "Designed in California, assembled in China το λενε." 1
george42 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό μέ τους haters έχει κατάντησε γραφικό...... Είναι σαν τους κατοίκους στο Κολοκοτρωνιτσι..... Καμια επαφή με το περιβάλλον.... Και επιμονη ότι οι άλλη την έχουν χασει... Και εξηγώ.. Βλέπουν εκατομμύρια πωλήσεις περισσότερα flagship από κάθε άλλη εταιρεία... Η μοναδική με τρομακτική αύξηση σε πωλήσεις flagship κάθε χρόνο... (Η Samsung δεύτερη συνεχή χρονιά ζημιες)... Sold out πάντα τον πρώτο καιρό... Και ακομα μαχονται να αποδείξουν οτι είναι πρόβατα αυτοί που τα αγοράζουν... Και όχι αυτοί που τα μισούν και δεν παραδεχονται ότι το iPhone.. Είναι μια κατηγορία μόνο του! Είναι σαν αυτόν που πάει ανάποδα στην Εθνική.. Και επιμενοι ότι όλοι οι άλλοι παν ανάποδα....
sepsekasan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 iphone = μια συσκευη απο μια εταιρια Android = χιλιαδες συσκευες απο εκατονταδες εταιριεςΕχουμε και λεμε.iphone = 1.000.000. συσκευες το χρονο * 800 ευρω = 800,000,000 ευρω εσοδα.Αndroid = 5.000.000 συσκευες το χρονο * 300 ευρω = 150,000,000,0 ευρω εσοδα / 10 = 150,000,000 εσοδα ανα εταιρια.Τι βλεπουμε εδω;Πως η apple ναι βγαζει μεγαλυτερο κερδος σαν εταιρια αν αναλογιστουμε πως δεν εχει ανταγνωνισμο (δεν τρεχει κανενα αλλο κινητο ios αλλης εταιριας) αρα ολα τα εσοδα απο το οs της ειναι δικα της.Βλεπουμε πως το android σαν ανοιχτη πλατφορμα την δουλευει παραπανω κοσμος κανει μεγαλυτερο τζιρο στο συνολο της αλλα τα εσοδα ανα εταιρια ειναι λιγοτερα γιατι ο κοσμος εχει επιλογες και η αγοραστηκη δυναμη ειναι μικροτερη για καθε εταιρια αρα και τα εσοδα τους.Τωρα ΑΝ λεω ΑΝ ζουσαμε σε μια εποχη οπου το android επαιζε απο μονο μια εταιρια πχ google πιστευετε πως θα ειχε λιγοτερα εσοδα απο την apple η καθε google;Οχι.Οποτε το αντροιντ κερδιζει.Αλλα ταυτοχρονα η apple καταφερνει να εχει παραπανω εσοδα απο καθε αλλη εταιρια.Δηλαδη βαζει λεφτα στο τσεπακι παραπανω αποσα βαζουν 5 εταιριες μαζι.Αυτο την κανει επιτιχημενη αλλα δεν εχει να κανει ουτε με εμας ουτε με το τσεπακι μας ουτε με την καθημερινοτητα μας.Το android κανει παπαδες τρεχει παντου και το δουλευει το 90% του πλανητη.Το ios ειναι οτι ειναι και το λογισμικο ενος nintendo wii u.Ειμαι hater ; οχι.Ειμαι fanboy; ΟχιΕιμαι guru; ναι εγω ειμαι.Κλαψτε τωρα fanboy haters της καθε εταιριας.Η λογικη ηρθε να τα ισοπεδωσει ολα.Υ.Γ. Γουσταρω να σας τρωλλαρο 3
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 iphone = μια συσκευη απο μια εταιρια Android = χιλιαδες συσκευες απο εκατονταδες εταιριες Εχουμε και λεμε. iphone = 1.000.000. συσκευες το χρονο * 800 ευρω = 800,000,000 ευρω εσοδα. Αndroid = 5.000.000 συσκευες το χρονο * 300 ευρω = 150,000,000,0 ευρω εσοδα / 10 = 150,000,000 εσοδα ανα εταιρια. Τι βλεπουμε εδω; Πως η apple ναι βγαζει μεγαλυτερο κερδος σαν εταιρια αν αναλογιστουμε πως δεν εχει ανταγνωνισμο (δεν τρεχει κανενα αλλο κινητο ios αλλης εταιριας) αρα ολα τα εσοδα απο το οs της ειναι δικα της. Βλεπουμε πως το android σαν ανοιχτη πλατφορμα την δουλευει παραπανω κοσμος κανει μεγαλυτερο τζιρο στο συνολο της αλλα τα εσοδα ανα εταιρια ειναι λιγοτερα γιατι ο κοσμος εχει επιλογες και η αγοραστηκη δυναμη ειναι μικροτερη για καθε εταιρια αρα και τα εσοδα τους. Τωρα ΑΝ λεω ΑΝ ζουσαμε σε μια εποχη οπου το android επαιζε απο μονο μια εταιρια πχ google πιστευετε πως θα ειχε λιγοτερα εσοδα απο την apple η καθε google; Οχι. Οποτε το αντροιντ κερδιζει. Αλλα ταυτοχρονα η apple καταφερνει να εχει παραπανω εσοδα απο καθε αλλη εταιρια. Δηλαδη βαζει λεφτα στο τσεπακι παραπανω αποσα βαζουν 5 εταιριες μαζι. Αυτο την κανει επιτιχημενη αλλα δεν εχει να κανει ουτε με εμας ουτε με το τσεπακι μας ουτε με την καθημερινοτητα μας. Το android κανει παπαδες τρεχει παντου και το δουλευει το 90% του πλανητη.Το ios ειναι οτι ειναι και το λογισμικο ενος nintendo wii u. Ειμαι hater ; οχι. Ειμαι fanboy; Οχι Ειμαι guru; ναι εγω ειμαι. Κλαψτε τωρα fanboy haters της καθε εταιριας. Η λογικη ηρθε να τα ισοπεδωσει ολα. Υ.Γ. Γουσταρω να σας τρωλλαρο Ειπες τα πιο αυτονοτητα πραγματα.Ιδιαιτερα με τους υπολογισμους εδειξες μια γενικη εικονα και πως η apple ειναι κερδοφορα. Χαζη ειναι να δωσει το ios σε αλλον και να πουλα συσκευες με 200 ευρω και Ios αφου μπορει να παιρνει 900 και 1000 απο μια; Το Android μπαινει σε καθε καρυδιας καρυδι. Εαν συνεβαινε το αντιθετο με το ios απλα θα λεγοτανε για το ios οτι για το android Τωρα. Ουτε haters ουτε οτιδηποτε αλλο...αυτονοητα πραγματα. Επειδη λοιπον το android βιαζεται απο πολλους δεν σημαινει οτι ειναι κατωτερο ή θελει 200 πυρηνες για να τρεξει. Μπαρουφες ολα...απλα το android επειδη δεν μπαινει καθαρο με σωστο optimize επομενο ειναι ολα οσα του σερνουν ΑΝ ΚΑΙ δεν ειμαστε στην εποχη του anroid 2xxx...Απο jellybean πεταει. Η ευθυνη ανηκει στις εκαστοτε εταιρειες που το βιαζουν και οχι καθ'εαυτου του ιδιου. Το iphone και το ios ουτε εξωγηινη τεχνολογια ειναι ουτε συσκευη με high specs σε συγκριση αλλων εταιρειων της ιδιας κατηγοριας. Μια objective c επανω σε μια συσκευη με ενα τυπικο optimize. Εκεινο που πρεπει να γινει ειναι να παψουν οι μεγαλες εταιρειες να βιαζουν το android και να πεταξουν σαβουρες δικες τους και facebook,instagram κλπ...που ειναι υποχρεωμενος Ο ΚΑΘΕΝΑΣ να τις κουβαλα στο κινητο χωρις να τις χρησιμοποιησει ποτε!!! ΑΣ κανει μια δοκιμη να βαλει η apple το ios σε ολους τοτς κατασκευαστες να δειξει την ανωτεροτητα του.Θα πεσει το γελιο απο την εποχη των δεινοσαυρων... Ειναι μεσα στο store οποιος θελει την βαζει. ΤΕΛΟΣ. 1
Mitsen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αυτό που όλοι κράζουμε τα iphone και έχουμε όλοι απο ένα δεν το κατάλαβα ποτέ!
Wax Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 <p>Δηλαδή τα αλλα κινητά αν τα πιέσεις δεν θα λυγίσουν ;; Αστεία!<br /> Δεν υπερασπίζομαι την Apple αλλα γιατι τέτοιο κόλλημα με το αν λυγίζει.</p>
Jophiel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 <p>Δηλαδή τα αλλα κινητά αν τα πιέσεις δεν θα λυγίσουν ;; Αστεία!<br /> Δεν υπερασπίζομαι την Apple αλλα γιατι τέτοιο κόλλημα με το αν λυγίζει.</p> Γιατί, σε αντίθεση με άλλα κινητά, κοστίζει το διπλάσιο, παθαίνει πλαστική παραμόρφωση (λόγω επιλογής υλικού και κατασκευαστικής αστοχίας, που διόρθωσε στο iphone 6s) και διαφημίζεται ως το "Holy Grail" των κινητών. Όταν κάνεις υπερβολική διαφήμιση, παρουσιάζοντας ένα κινητό "τιτανοτρισμέγιστο" (και το κοστολογείς σαν "τιτανοτρισμέγιστο"), τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική στη λεπτομέρεια. Πόσο μάλλον στα βασικά... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γιατί, σε αντίθεση με άλλα κινητά, κοστίζει το διπλάσιο, παθαίνει πλαστική παραμόρφωση (λόγω επιλογής υλικού και κατασκευαστικής αστοχίας, που διόρθωσε στο iphone 6s) και διαφημίζεται ως το "Holy Grail" των κινητών. Όταν κάνεις υπερβολική διαφήμιση, παρουσιάζοντας ένα κινητό "τιτανοτρισμέγιστο" (και το κοστολογείς σαν "τιτανοτρισμέγιστο"), τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική στη λεπτομέρεια. Πόσο μάλλον στα βασικά... 869 ευρουλάκια για τη "Ναυαρχίδα" του ανταγωνιστή στα 32 GB. Δεν είναι κοστολογημένη σαν ...τιτανοτρισμέγιστη και αυτή?
Jophiel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 869 ευρουλάκια για τη "Ναυαρχίδα" του ανταγωνιστή στα 32 GB. Δεν είναι κοστολογημένη σαν ...τιτανοτρισμέγιστη και αυτή? Εννοείς κάποιου συγκεκριμένου ανταγωνιστή, όχι όλων... Ο συγκεκριμένος ανταγωνιστής έχει πιο ακριβό hardware, οπότε έχει πολύ πλάκα όταν προσπαθεί κάποιος να πάρει το καταναλωτικό κοινό από κάποιον άλλο όταν πρώτα δεν έχει διαφημίσει αρκετά το προϊόν του, ώστε το καταναλωτικό κοινό να θεωρεί λογική τιμή τα 869€... Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι κανένας δεν κοιτάει τι πραγματικά αγοράζει, αλλά αυτό που νομίζει (τον έχουν πείσει) ότι αγόρασε...
atheatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γιατί, σε αντίθεση με άλλα κινητά, κοστίζει το διπλάσιο, παθαίνει πλαστική παραμόρφωση (λόγω επιλογής υλικού και κατασκευαστικής αστοχίας, που διόρθωσε στο iphone 6s) και διαφημίζεται ως το "Holy Grail" των κινητών. Όταν κάνεις υπερβολική διαφήμιση, παρουσιάζοντας ένα κινητό "τιτανοτρισμέγιστο" (και το κοστολογείς σαν "τιτανοτρισμέγιστο"), τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική στη λεπτομέρεια. Πόσο μάλλον στα βασικά... Αν είναι ετσι με το πια εταιρεία κανει την περισσότερη διαφήμιση να δεχεται και περισσότερη κριτική τοτε την Samsung επρεπε να την κράζουν περισσότερο από την Apple. Εννοείς κάποιου συγκεκριμένου ανταγωνιστή, όχι όλων... Ο συγκεκριμένος ανταγωνιστής έχει πιο ακριβό hardware, οπότε έχει πολύ πλάκα όταν προσπαθεί κάποιος να πάρει το καταναλωτικό κοινό από κάποιον άλλο όταν πρώτα δεν έχει διαφημίσει αρκετά το προϊόν του, ώστε το καταναλωτικό κοινό να θεωρεί λογική τιμή τα 869€... Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι κανένας δεν κοιτάει τι πραγματικά αγοράζει, αλλά αυτό που νομίζει (τον έχουν πείσει) ότι αγόρασε... ομοίως με το προηγούμενο δείχνεις να υπερβάλεις με το "κανένας δεν κοιτάει τι πραγματικά αγοράζει, αλλά αυτό που νομίζει (τον έχουν πείσει) ότι αγόρασε..." Ακούγεται λιγο απόλυτο αυτό που λές και βαρύγδουπο....Αν πιστεύεις οτι αποτελεις την εξαίρεση του κανόνα που εγραψες τότε εντάξει...σε θαυμάζω.
fragma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αν και έχει αρχίσει να παλιώνει αυτό το αστείο, γελάω ακόμα που σε κάθε νέο release της apple πλακώνουν τα android fanboys στα φορουμς (και το insomnia ασφαλώς δεν αποτελεί εξαίρεση) και ρίχνουν ομαδικό θάψιμο λεγοντας οτι θα πάει άπατο με τις συνηθισμένες ηλίθιες δικαιολογίες (δηθεν ξεπερασμένο τεχνολογικά, πανάκριβο, κλειστο λειτουργικό, λυγίζει άν κάτσει επάνω τυρανόσαυρος rex κλπ) και αμέσως μετά σπάει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από fragma
suffocater Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έτσι, ενώ το κέλυφος του iPhone 6 λύγισε στα 13,5 κιλά περίπου πίεσης, λυγίζει άν κάτσει επάνω τυρανόσαυρος rex κλπ) Eνώ αυτό που υπάρχουν μετρήσεις οτι λυγίζει με ελάχιστη δύναμη αλλα έρχονται τα φαν μπόιζ και μας μιλάνε για τυρανόσαυρους που δεν υπαρχουν πλέον => άρα δεν λυγίζει ποτέ,ειναι σοβαρό,ας πούμε.
Jophiel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν είναι ετσι με το πια εταιρεία κανει την περισσότερη διαφήμιση να δεχεται και περισσότερη κριτική τοτε την Samsung επρεπε να την κράζουν περισσότερο από την Apple. ομοίως με το προηγούμενο δείχνεις να υπερβάλεις με το "κανένας δεν κοιτάει τι πραγματικά αγοράζει, αλλά αυτό που νομίζει (τον έχουν πείσει) ότι αγόρασε..." Ακούγεται λιγο απόλυτο αυτό που λές και βαρύγδουπο....Αν πιστεύεις οτι αποτελεις την εξαίρεση του κανόνα που εγραψες τότε εντάξει...σε θαυμάζω. Την πιο πετυχημένη διαφήμιση, όχι την περισσότερη. Δεν υπερβάλω και δεν είναι δική μου άποψη. Διδάσκεται στα περισσότερα 3βάθμια ιδρύματα του πλανήτη και είναι τεκμηριωμένο στην πράξη σε όλη τη σύγχρονη ιστορία του marketing. Μιλάω στατιστικά, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Μη με θαυμάζεις, γιατί δεν αποτελώ εξαίρεση. Η διαφορά είναι ότι έχω συνείδηση του τί συμβαίνει και δεν το κάνω ακούσια. Το κάνω σε συγκεκριμένους τομείς, επειδή θέλω και το απολαμβάνω. Το ότι επηρεάζομαι από τη διαφήμιση είναι γεγονός γιατί δεν ελέγχεται, αφού η διαφήμιση επιδρά, κυρίως, στο υποσυνείδητο, το οποίο θέλει ειδική μέθοδο για να επηρεαστεί και δεν μπορείς να του επιβάλεις εύκολα τη λογική-συνειδητή σου σκέψη. Είναι πιο αδύναμο, αλλά και πιο πεισματάρικο από το συνειδητό και σχεδόν πάντα κερδίζει τη μάχη με το συνειδητό. Είναι ολόκληρη θεωρία, που δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε posts. Πάντως, έπιασες το νόημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα