nekrik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ωραία δουλειά έκανε η Apple! Αντε να βελτιώσουν και το QC στα IPS panels που χρησιμοποιούν ωστε να απαληθουν τα screen color uniformity και bookspine issues και τα Iphone 6s με 2gb ram θα κάνουν παπάδες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το να καθισεις με το κινητο στην κωλοτσεπη σε μια καρεκλα,στο αμαξι,να το βαλεις στον καναπε και να καθισει καποιος αλλος κ.ο.κ δεν παιζει; Παίζει, όπως παίζουν και οι αντίστοιχες συνέπειες. Σιγά μην κάνουν δοκιμές και με εναν τόνο βάρος σε αντίστοιχες συσκευές για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Πάρε ένα edge με την πανέμορφη οθόνη και κάτσε πάνω του να δούμε κάτι! Δεν θα λυγίσει στο λέω απο τώρα αλλά θα πάθει κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Α και Ζ3 έχω δει παραμορφωμένο από κ*λο που έκατσε πάνω του, να το βάλουμε κι αυτό στη λίστα? 1
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Παίζει, όπως παίζουν και οι αντίστοιχες συνέπειες. Σιγά μην κάνουν δοκιμές και με εναν τόνο βάρος σε αντίστοιχες συσκευές για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Δηλαδη τα 25 κιλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πληθυσμου; Τα κεντρα αδυνατισματος πρεπει να χρησιμοποιουνε τα labs tests της apple...θα πεινασουν σιγουρα. Οι Πολιτικοι Μηχανικοι να βαζουν τοτε φορτια κατα DIN apple. 1
Losser Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Νόμιζα οτι είχε σταματήσει να κυκλοφορεί το iphone, κάνει πωλήσεις στην ελλάδα ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δηλαδη τα 25 κιλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πληθυσμου; Τα κεντρα αδυνατισματος πρεπει να χρησιμοποιουνε τα labs tests της apple...θα πεινασουν σιγουρα. Οι Πολιτικοι Μηχανικοι να βαζουν τοτε φορτια κατα DIN apple. Α δεν το ξέρα πως ανεβαίνουμε όλοι πάνω στα κινητά μας για να γίνονται δοκιμές σύμφωνα με το μέσο βάρος μας!
terzo.k Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ζω για να δω αγγελία τύπουΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 6 PLUS ΟΛΟΪΣΙΟ κτλ 8
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Συγχαρητήρια στο insomnia που συμβάλει στην ψυχοθεραπεία των hater και δεν έχει κλειδώσει το θέμα ακόμα για να μπορέσουν να ξεδώσουν λίγο τα παιδιά. Μια με το Note 5 που δεν θα έρθει, μια με τις χαμηλές πωλήσεις το S6 μια με τις εκλογές, έτοιμοι να σκάσουν ήταν 3
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Α δεν το ξέρα πως ανεβαίνουμε όλοι πάνω στα κινητά μας για να γίνονται δοκιμές σύμφωνα με το μέσο βάρος μας! Παραλειπεις ερωτησεις που σου εχω κανει και λες μετα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Σε ρωτησα αν θεωρεις το να καθισει καποιος με καποιους τροπους φυσικο και λογικο. Μου ειπες ναι. Μετα σου δειχνω τον επισημο τροπο tests της apple και μου λες δια του στριβειν πως δεν το ξερεις οτι θα ανεβουμε ολοι κλπ... Τοτε η apple γιατι περναει απο tests τα κινητα της εαν δεν υπαρχει λογος; Aπλα τα standards της και τα φορτια της ειναι για το γαμο του καραγκιοζη. Με 25 κιλα tests και κανουμε συζητηση γιατι λυγαει το κινητο και για ποιο λογο αυξανει πανω απο το 2πλασιο την αντοχη το επομενο μοντελο; Helloooowww... Μιλαμε ή βηχουμε; Συγχαρητήρια στο insomnia που συμβάλει στην ψυχοθεραπεία των hater και δεν έχει κλειδώσει το θέμα ακόμα για να μπορέσουν να ξεδώσουν λίγο τα παιδιά. Μια με το Note 5 που δεν θα έρθει, μια με τις χαμηλές πωλήσεις το S6 μια με τις εκλογές, έτοιμοι να σκάσουν ήταν Ολονων τα σχολια μιλανε για την αντοχη του κινητου. Δεν βλεπω haters και ουτε λογο να κλειδωθει καθε φορα που θιγονται αυτονοητα πραγματα. Εκτος κι αν επειδη θιγεται το συμφερον της apple...δεν ξερω... Εχω δει και χειροτερα και παραμενουν ενεργα. Προσωπικα οταν ο αλλος εχει επιχειρηματα μου αρεσει η κριτικη. 2
D.Luffy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το γελοίο είναι ότι ενώ θα έπρεπε να κράζουν αυτοί που έχουν τη συσκευή και τους έβγαλε πρόβλημα, βλέπουμε ότι κράζουν αυτοί που δεν την έχουν!!! Η συσκευή σου λυγίζει τέλος! Και αν δεν σου λύγισε ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν λυγίζει! Fuck logic. 5
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οι μονάδες τις πίεσης είναι N/m2 , so you know.
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το γελοίο είναι ότι ενώ θα έπρεπε να κράζουν αυτοί που έχουν τη συσκευή και τους έβγαλε πρόβλημα, βλέπουμε ότι κράζουν αυτοί που δεν την έχουν!!! Η συσκευή σου λυγίζει τέλος! Και αν δεν σου λύγισε ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν λυγίζει! Fuck logic. Εχεις καθισει ποτε επανω της αν μιλας εκ πειρας και δεν σου λυγισε; Ποσα κιλα εισαι; Εαν εχεις εμπιστοσυνη στο προιον φερε την σε μενα να την ελεγξουμε. Το κανεις; Πολλοι ειναι αυτοι που παραπονεθηκαν για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα και τις γρατζουνιες στην οθονη(επισημο forum apple) αλλα ολοι το κανανε τουμπεκι για να μην θιχτει το ονομα της εταιρειας.Νομιζεις οτι δεν παιζει; Ολοι αυτοι που τρεχανε στις ουρες απο τις 2 τα ξημερωματα για να το αγορασουν; Ποσοι φαγανε πικρα και το εχουν μη σταξει και μη βρεξει μεχρι να βγει μια διορθωμενη εκδοση και να το πουλησουν!!!! Πολλοι μαλιστα θα ειναι και απο εδω μεσα...μην κοιτας που το δικαιολογουνε για να προλαβουν να το σπρωξουν. Χαζοι ειναι να σου πουνε παρε το Iphone 6- plus που λυγαει; θα σου πουνε ειναι κινηταρα... Εγω ειμαι 105 κιλα. Σου φερνω να καθισεις πανω στο Note4 οσο θελεις και αν θελεις καθομαι οσες φορες θελεις κι εγω πανω στο δικο μου αφου το κανω καθε μερα. Μου δινεις εσυ το Plus να κανω το ιδιο; 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εχεις καθισει ποτε επανω της αν μιλας εκ πειρας και δεν σου λυγισε; Ποσα κιλα εισαι; Εαν εχεις εμπιστοσυνη στο προιον φερε την σε μενα να την ελεγξουμε. Το κανεις; Πολλοι ειναι αυτοι που παραπονεθηκαν για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα και τις γρατζουνιες στην οθονη(επισημο forum apple) αλλα ολοι το κανανε τουμπεκι για να μην θιχτει το ονομα της εταιρειας.Νομιζεις οτι δεν παιζει; Ολοι αυτοι που τρεχανε στις ουρες απο τις 2 τα ξημερωματα για να το αγορασουν; Ποσοι φαγανε πικρα και το εχουν μη σταξει και μη βρεξει μεχρι να βγει μια διορθωμενη εκδοση και να το πουλησουν!!!! Πολλοι μαλιστα θα ειναι και απο εδω μεσα...μην κοιτας που το δικαιολογουνε για να προλαβουν να το σπρωξουν. Χαζοι ειναι να σου πουνε παρε το Iphone 6- plus που λυγαει; θα σου πουνε ειναι κινηταρα... Εγω ειμαι 105 κιλα. Σου φερνω να καθισεις πανω στο Note4 οσο θελεις και αν θελεις καθομαι οσες φορες θελεις κι εγω πανω στο δικο μου αφου το κανω καθε μερα. Μου δινεις εσυ το Plus να κανω το ιδιο; Φιλε ξεχασεις να αναφερεις και τον υψηλο δεικτη SAR που εχουν αυτες οι σατανικες συσκευες τα iphones ! 2
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Φιλε ξεχασεις να αναφερεις και τον υψηλο δεικτη SAR που εχουν αυτες οι σατανικες συσκευες τα iphones ! Με σενα δεν ασχολουμαι στο εχω πει. Μην το παρεις προσωπικα αλλα συζητηση σοβαρη δεν μπορουμε να εχουμε μεταξυ μας. 4
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω ειμαι 105 κιλα. Σου φερνω να καθισεις πανω στο Note4 οσο θελεις και αν θελεις καθομαι οσες φορες θελεις κι εγω πανω στο δικο μου αφου το κανω καθε μερα. Μου δινεις εσυ το Plus να κανω το ιδιο; Βλέπω η εμπάθεια δεν έχει πάτο. Κι εμένα το δικό μου το χρησιμοποιώ κάθε μέρα σαν ράμπα για να βγάλω το αμάξι από το πάρκινγκ. Και ο θείος μου ξέρει και καράτε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα