voltmod Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σύμφωνα με ένα νέο video από το Unbox Therapy (είχαμε δει το πρώτο video εδώ), η Apple έκανε σημαντικές βελτιώσεις στο κέλυφος του νέου iPhone 6s, χρησιμοποιώντας ένα περισσότερο σκληρό υλικό κατασκευής. Το νέο ωστόσο υλικό κατασκευής είναι έως και πέντε φορές ακριβότερο σε σχέση με το προηγούμενο και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι το κόστος παραγωγής έχει ανέβει σημαντικά για την Αμερικάνικη εταιρεία. Ποια είναι η σημαντικότερη αλλαγή; Αν και έχουν γίνει ενισχύσεις στα σημεία που βρίσκονται οι οπές για τα πλήκτρα της έντασης του ήχου και power on/off, η Apple προτίμησε να αφήσει το κράμα Aluminum 6000 Series για το Aluminum 7000 Series, το οποίο έχει σε σημαντικό ποσοστό προσμίξεις ψευδαργύρου μεταξύ άλλων. Φυσικά, η Apple χρησιμοποίησε ανοδίωση για να ενισχύσει την αντιδιαβρωτική συμπεριφορά του κράματος. Στο Unbox Therapy χρησιμοποίησαν μία ειδική κατασκευή για να ασκήσουν πίεση στο μεταλλικό κέλυφος του iPhone 6 αλλά και σε αυτό του “iPhone 6s” και το συμπέρασμα είναι ότι το νέο υλικό, είναι σημαντικά ανθεκτικότερο από το προηγούμενο. Έτσι, ενώ το κέλυφος του iPhone 6 λύγισε στα 13,5 κιλά περίπου πίεσης, το νέο κέλυφος στο επερχόμενο iPhone 6s λύγισε στα 36 κιλά περίπου, και αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι η Apple, αναγνώρισε "έμμεσα" ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά και παράλληλα πήρε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να αφήσει το “bendgate” στο παρελθόν ώστε να μην το σύρει μαζί της στο μέλλον. Site: UnboxTherapy
Jophiel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ...Άρα υπήρχε πρόβλημα... (χιλιοειπωμένο, το ξέρω, αλλά καλύτερα να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...) 7
Δημοφιλής ανάρτηση Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέχρι και η ίδια η apple το αναγνώρισε. Οι μόνοι που δεν το αναγνώρισαν ήταν οι περισσότεροι χρήστες. Σαν υπνωτισμένους τους έχει η εταιρεία.... 35
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Συνεπως ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΑΓΙΚΟ προβλημα και εκανε ποσα εκ πωλησεις για ενα κινητο που λυγαει(που λενε και στα χωρια). Διπλασια και παραπανω αντοχη...well done apple...well done...χωρις μαλιστα ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα. Αντε τωρα ολοι να πουλησουν τα εκ Iphone 6 plus για να παρουν τα εκ iphone 6s. To τμημα των Αγγελιων θα γεμισει ΟΣΟΝΟΥΠΩ με iphone 6. 321... Tην παραδεχομαι παντως...εχει marketing που σπαει και λυγαει κοκκα...εεεεε..κινητα... Οι λατρεις της apple θα μας δωσουν καμια "επιστημονικη" εξηγηση τωρα με iso μεθοδους ή μπα; Θελω και αναλυση απο τον οικονομικο αναλυτη της apple.(τον γνωστο). 11
Jophiel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Στην Apple δεν τα ξέρουν καλά... Οι χρήστες (ειδικά οι Έλληνες) τα ξέρουν καλύτερα... :P Άμα λέει ο (κάθε) "Μήτσος" ότι δε λυγάει, τότε δε λυγάει!.. Τέλος... Η Apple το παραδέχτηκε μόνο όταν τη βόλεψε για να πουλήσει το επόμενο τονίζοντας την "ανωτερότητά" του... Σε όλη την ιστορία των κινητών δεν έχω ξαναδει παρόμοιο επιχείρημα: "αγοράστε το καινούριο, γιατί δε λυγίζει όπως το παλιό"... 16
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Στην Apple δεν τα ξέρουν καλά... Οι χρήστες (ειδικά οι Έλληνες) τα ξέρουν καλύτερα... :P Για γελια και για κλαματα... 3
suffocater Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέχρι και η ίδια η apple το αναγνώρισε. Οι μόνοι που δεν το αναγνώρισαν ήταν οι περισσότεροι χρήστες. Σαν υπνωτισμένους τους έχει η εταιρεία.... Ειναι ικανοι να διαφωνήσουν και με την apple τωρα,προκειμενου να το παραδεχτουν. 10
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ειναι ικανοι να διαφωνήσουν και με την apple τωρα,προκειμενου να το παραδεχτουν. Ολα να τα περιμενεις και αρχιζω αντιστροφη μετρηση ηδη... Ολοι γνωριζανε το προβλημα. Ολοι λεγανε οτι δεν εχουν δει προβλημα. Ολοι τρεχανε να την καλυψουν μηπως και πτωχευσει η κακομοιρα... Αλλα σε λιγο ΟΛΟΙ θα τα βαλουν σε Αγγελια για να τα ξεφορτωθουνε. Προσωπικα εχω πολλες λεξεις να χαρακτηρισω μια τετοια συμπεριφορα αλλα αφηνω την ιδια την apple να τους τα χωνει.Μου αρεσει πιο πολυ. 3
tulipas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Γενικά η Apple τα τελευταία χρονια μια κατρακύλα είναι. (Δεν μιλάω για πωλήσεις) Έβγαλε το 5c που ηταν ενα Lumia 620 άπλα με λογισμικό ios, ήταν πλαστικό και εκατο ευρω φθηνότερο Το σοβαρό OS το έκανε gay os με τα ροζακια του και τον απαίσιο χρωματισμό/εικονιδια Το 5 ήταν απλα ενα τηλεκοντρόλ Και το 6 είχε το bendgate 5
Jophiel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ειναι ικανοι να διαφωνήσουν και με την apple τωρα,προκειμενου να το παραδεχτουν. Άνετα. Τα ίδια έγιναν και με το πρόβλημα σήματος του iphone 4, που ο Steve έδινε συνέντευξη τύπου, παραδεχόμενος, έμμεσα, το πρόβλημα ("δεν είμαστε τέλειοι, άρα και τα προϊόντα μας δεν είναι τέλεια...") και οι χρήστες τσακωνόντουσαν στα forums ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα...
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Άνετα. Τα ίδια έγιναν και με το πρόβλημα σήματος του iphone 4, που ο Steve έδινε συνέντευξη τύπου, παραδεχόμενος, έμμεσα, το πρόβλημα ("δεν είμαστε τέλειοι, άρα και τα προϊόντα μας δεν είναι τέλεια...") και οι χρήστες τσακωνόντουσαν στα forums ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα... Ενω το 5 ειναι υποδειγμα συσκευης... Η apple εχει την ιδια ιστορια με ολα τα ΣΚΕΤΑ μοντελα. Εχουν ενα σωρο προβληματα και αφου παρει μερικα δις σου βγαζει ως σωτηρας και την εκδοση s. Ολοι beta testers... Εν ολιγοις "πειραματοζωα" με την δικη τους τσεπη. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέχρι και η ίδια η apple το αναγνώρισε. Οι μόνοι που δεν το αναγνώρισαν ήταν οι περισσότεροι χρήστες. Σαν υπνωτισμένους τους έχει η εταιρεία.... Για αυτό εγώ γουστάρω την Apple. Γιατί κάνει φτωχούς τους ηλίθιους.
Federer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 To iPhone 6S θα πάει απατ ο και θα είναι το κύκνειο άσμα της Apple. Επι Jobs δεν θα διορθώνανε το πρόβλημα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του με την κατάντια της εταιρείας.Σύντομα η Apple (που ήδη τα οικονομικά της δεν είναι και στα καλύτερα τους) θα πτωχεύσει και θα εξαγοραστεί απο καμια Micro$oft ή Samsung. 7
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 θα είναι το κύκνειο άσμα της Apple. Επι Jobs δεν θα διορθώνανε το πρόβλημα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του με την κατάντια της εταιρείας.Σύντομα η Apple (που ήδη τα οικονομικά της δεν είναι και στα καλύτερα τους) θα πτωχεύσει και θα εξαγοραστεί απο καμια Micro$oft ή Samsung. Συνεχως λες την ιδια εκφραση... Το πιστευεις αυτο που λες ή μπα; 2
tulipas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για αυτό εγώ γουστάρω την Apple. Γιατί κάνει φτωχούς τους ηλίθιους.Το καλύτερο πράγμα που έχω διαβάσει ποτε μου σχετικά με την apple. Αύτη θα είναι πιθανότατα η υπογραφή μου σε ολα τα forums 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα