Nix_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οι audiophiles θέλουν monitor ακουστικά. Καμία σχέση με αυτά. Μια που το εθιξες, να σε ρωτησω... Τα monitor ειναι ουσιαστικα ακουστικα που βγαζουν flat ηχο? Εχω καταλαβει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 παιδιά θέλουμε και εμείς να έχουμε πιο χειροπιαστά αποτελέσματα αλλά εδώ μεγάλα sites του εξωτερικού που τα υποστηρίζουν ολόκληρες εταιρίες και δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις μετρήσεις προϊόντων ήχου. Οπότε μη περιμένετε από τους reviewer μου να έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό. Μια φέτα της Audio Precision κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, που δεν πρόκειται να αποσβεστούν ποτέ για να επιτρέψουν την επένδυση σε τέτοιο εξοπλισμό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δε καταλαβαινω παλι τι λετε .. δεν υπαρχουν "χειροπιαστα" αποτελεσματα στον ηχο..ενδεικτικα ναι .. 10 χρονια στο ωδειο αθηνων σε ειδικες αιθουσες συναυλιες steiway πτυχια θεωριτκων αρμονιας και ντικτε και παλι δεν καταλαβαινω τι λετε .. ο ηχος ειναι κατι πολυ σχετικο και το καλυτερο ηχειο αξιας πανω απο 100000 ευρω δεν αποδιδει τον ηχο απο ενα καλο πιανο διπλα σου .. τα ακουστικα αυτα φαινονται πολυ καλα για τη τιμη τους ..και τα "benchmarks" δε λενε παντα την αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα πρώτα τέστ για χρήσιμα συμπεράσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μια που το εθιξες, να σε ρωτησω... Τα monitor ειναι ουσιαστικα ακουστικα που βγαζουν flat ηχο? Εχω καταλαβει σωστα? Ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πάρτε ένα SuperLux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα