stefant24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους όπως καταλάβατε θέλω να κάνω το παραπάνω μιας και ο πύργος μου δεν έχει άλλο cd/dvd driver . Και για αυτό θα με εξυπηρετούσε πολύ εάν μου πείτε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω εάν υπάρχει
infin1tyGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Βάζεις το CD, ανοίγεις τα περιεχόμενά του και κάνεις απλά αντιγραφή/επικόλληση εκεί που θες (είτε στον υπολογιστυή σου είτε σε flash usb drive). Αν είναι CD με μουσική μπορείς να ripάρεις τα τραγούδια με το Windows Media Player. Αυτό έννοείς ή κατάλαβα λάθος;
stefant24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σε Βάζεις το CD, ανοίγεις τα περιεχόμενά του και κάνεις απλά αντιγραφή/επικόλληση εκεί που θες (είτε στον υπολογιστυή σου είτε σε flash usb drive). Αν είναι CD με μουσική μπορείς να ripάρεις τα τραγούδια με το Windows Media Player. Αυτό έννοείς ή κατάλαβα λάθος; Σε ευχαριστώ για την άπαντησή σου αλλά το περιεχόμενο του δεν αποτελείται από τραγούδια αλλά απόσπασματα τα οποία δεν τα αναγνωρίζει το media player
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αυτό που θες εσύ δηλαδή είναι να μάθεις πως να μετατρέψεις αυτά τα αποσπάσματα ώστε να παίζουν στο media player σου; Πες μας πρώτα ποιο Player έχεις.
ParganMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τι εννοείς με τον όρο αποσπάσματα? Α Αν είναι ηχητικά θα έπρεπε να τα αναγνωρίζει. Μήπως είναι ήδη γραμμένα σε MP3?
stefant24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Είναι σε mca ή mc4 κάτι παρόμοιο και δεν το αναγνωρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα