Προς το περιεχόμενο

Toshiba Canvio Basics 2.5" 500GB~ Mymemory ~ 34.99ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toshiba Canvio Basics 2.5" 500GB 34,99ευρω (20% φθηνότερο σε σχέση με τα εκχώρια)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
http://www.mymemory.de/Externe-Festplatten/Toshiba-/Toshiba-Canvio-Basics-2.5INCH-500GB-USB-3.0-Externe-Festplatte---Schwarz

Απο Ελλάδα
1) Eshop 43.69 ευρώ http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-toshiba-hdtb305ek3aa-canvio-basics-500gb-25-usb30-black-p-PER.333702
2) Skroutz: 42.97 ευρώ + μεταφορικά
http://www.skroutz.gr/s/5330285/Toshiba-Canvio-Basics-500GB.html

Q292343.jpg

Specification
Interface : USB 3.0 (USB 2.0 compatible)
Max. transfer rate : ~ 5.0 Gbs
Enclosure : Matt casing
Color : Black
Capacity : 500GB
File system : NTFS (MS Windows)
The drive can be re-formatted to HFS+ file system for full Mac compatibility.
Power : USB bus power (max. 900mA)
Dimensions : 119 x 79 x 15 (mm)
Weight : max. 230 g
System requirements : Windows 8.1 / Windows 8 / Windows® 7
CPU with 750 MHz or faster, 10MB system hard disk space, 256MB system memory, one free port of USB 3.0 or USB 2.0
Box content Canvio Basics, USB 3.0 micro-B cable, Quick Start Guide, User's Manual (pre-installed on the hard drive), Warranty Leaflet

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω για 8 ευρω θα αγοραζα απο Ελλαδα γιατι με εναν WD πληρωσα 2 φορες απο 13 ευρω που τον εστειλα Γερμανια γιατι δεν ειχα αποδειξη και περιμενα και περιπου 20-25 μερες να τον εχω πισω.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω για 8 ευρω θα αγοραζα απο Ελλαδα γιατι με εναν WD πληρωσα 2 φορες απο 13 ευρω που τον εστειλα Γερμανια γιατι δεν ειχα αποδειξη και περιμενα και περιπου 20-25 μερες να τον εχω πισω.

Δεν ειναι μόνο 8 ευρώ είναι κ τα μεταφορικά, κ δεύτερον για να στειλεις Γερμανία συστημένο είναι 7€ κ όχι 13.. Οπότε κ πάλι αξίζει..

Φιλικά Βασιλης

Δημοσ.

Απο το τριτο καταστημα που το εχει στον τσιγκουνη περναω συχνα οποτε για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχουν μεταφορικα.

13 ευρω ειχα πληρωσει αλλα πλεον εχουν ριξει τις τιμες τα ΕΛΤΑ οποτε τα 7 ευρω που λες λογικα τα βρισκω.

• Like 1
Δημοσ.

48,90 γράφει, αν είναι από κάποιο newsletter ανέβασε το Link..

Εγώ την προσφορά την έβαλα για κάποιον που σφίγγεται οικονομικά κ χρειάζεται ότι πιο φθηνό μπορεί να βρεί τώρα.. Προφανώς υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές :)

Δημοσ.

48,90 γράφει, αν είναι από κάποιο newsletter ανέβασε το Link..

Εγώ την προσφορά την έβαλα για κάποιον που σφίγγεται οικονομικά κ χρειάζεται ότι πιο φθηνό μπορεί να βρεί τώρα.. Προφανώς υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές :)

Αν μπεις στην κεντρική του σελίδα και το βάλεις αναζήτηση,το βγάζει 43.69€.

• Like 1
Δημοσ.

Eπισης για 8 ευρω μπορουμε να στηριξουμε Ελλαδα...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω τον Toshiba 1GB. Ιδιο στην ουσια, ιδιο κουτι, αλλη χωρητικοτητα.

Τον εχω κανα χρονο. Δουλευει ακομα. Ευτυχως.

Ειναι γεματος με mp3. Τον συνδεω οταν ακουω μουσικη. Χαλια αδιορθωτα. Εχει το συνηθιο να κοβει τις στροφες μετα απο 20 δευτερα περιπου, οταν αντιλαμβανεται αδρανεια . Δεν ξερω ακριβως το χρονο, δε μετρησα. Οταν τελειωσει το τραγουδι, μεχρι να ξαναπιασει στροφες και να διαβασει το αρχειο, περνανε τα δευτερολεπτα με σιωπη.

Σπαστικο μεχρι αηδιας. Εψαξα για καποιο fix. Αλλα δυστυχως ατυχησα.

Το κοψιμο των στροφων συνεχεια ειναι αργος θανατος για τους δισκους. Κι η καταναλωση ρευματος ειναι αυξημενη.

Συνεπως, ΠΡΟΣΟΧΗ. Τον συστηνω μονο για backup.

Κι ο Θεος να φυλαει τον δικο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...