karafoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 καλημερα,ξερει κανεις αν ολα τα smartbands ειναι συμβατα με 3rd party εφαρμογες ή πρεπει να χρησιμοποιω την εφαρμογη της εταιρίας;
karafoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Γενικά ρωτάω..Είναι κριτήριο αγοράς η εφαρμογή που παρέχεται(οπότε απο θέμα software είναι το ίδιο..)?btw είμαι ανάμεσα σε xiaomi miband και mykronoz zefit.
newsformobiles Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το miband εχει ελληνική εφαρμογή που την βρίσκεις στο ελληνικό φόρουμ της miui. Το άλλο δεν το ξερω. Πάντως για της xiaomi λένε ότι είναι πολύ καλό και χάρις την εφαρμογή στα ελληνικά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. 1
Stogianz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγώ μόλις σήμερα το παράγγειλα απο banggood με €15.28. Το έψαξα αρκετά πριν το παραγγείλω κι άκουσα πολύ καλά λόγια. Όταν μου έρθει (7-10 εργάσιμες μέσω Priority Direct Mail) θα μπορώ να σου πω κι την δική μου γνώμη για αυτό.
karafoul Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οκ φιλε μου,αν θυμηθεις γραψε μια κριτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα