Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Έχω τον υπολογιστή HP 250 με προεγκατεστημένα τα windows 8. Από δική μου χαζομάρα έκανα αναβάθμιση στα windows 10 και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Οπότε είπα να κάνω format και να βάλω τα 7 που ειναι πιο ελαφριά και μ'αρέσουν και περισσότερο. (επειδή δε με γνωρίζετε, δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνω format) 

Η πρώτη έκδοση που έβαλα δεν πήρε σωστά τα drivers και δεν είχα ούτε κάρτα δικτύου ούτε καν αναγνώριζε τις θύρες usb. Οπότε είπα να βάλω κάποια άλλη εκδοση αλλά κατά την εκκίνηση δεν αναγνωρίζει το usb και δεν τρέχει καν η εγκατάσταση.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;;; 

Δημοσ.

Στα-στα-στασου.

Εγκατεστησες τα windows 7 σε λαπτοπ που αγορασες με προεγκατεστημενα τα windows 8. Ως εδω τα λεω καλα? Και μονο που καταφερες να τα εγκαταστησεις τα 7 ειναι κατορθωμα σε μηχανημα της HP (δεν ειναι τοσο ευκολο οσο σε σταθερο pc. ασχετο, παμε παρακατω).

Drivers βρηκες? Συμβατους με τα 7? Αν δε βρεις, εκανες μια τρυπα στο νερο. Πατα στο συνδεσμο του JohnGTA απο πανω και προσευχησου.

Δημοσ.

Ναι ευχαριστω για τα drivers αλλα το προβλημα μου ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν εχω λογισμικο και δε μπορω να εγκαταστησω κιολας. Δεν αναγνωριζει το flash για να κανει εγκατασταση των windows..

Δημοσ.

Έφτιαξες το flash drive στο rufus με επιλογή uefi ώστε να εκκινεί ? Διαφορετικά κάνε recovery τα 8 μέσω του προγράμματος της HP.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο dimitris. Κάνε επαναφορά στα 8άρια από τα cd της hp ή από το διαμέρισμα ανάκτησης, νομίζω με f11 μετά την αρχική οθόνη της hp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...