Alithinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εννοώ, ας κοιτάξουμε δεδομένα. Τα προσφέρουν δωρεάν ακόμα και σε πειρατές οπότε όλα τα ζώα μπορούν να το κατεβάσουν. Όταν το προϊόν είναι δωρεάν, εσύ είσαι το προϊόν. Κλέβουν ό,τι προσωπικό υπάρχει και το κρατούν για αυτούς. Κανένας δεν ψιλιάστηκε ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο catch; Δωρέαν Windows αξίας 150€; Αμφιβάλλω αν η M$ είχε καλές προθέσεις. το catch είναι ότι τα windows τώρα είναι πλέον περισσότερο ένα over-glorified app store παρά γενικού τύπου λειτουργικό σύστημα. απ τη στιγμή που * Για να εγκαταστήσεις το λειτουργικό πρέπει να κάνεις Store Account. * Τα μισά apps και λειτουργίες του λειτουργικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το store. * Όλα τα apps καταγράφουν το τι κάνεις με αυτά και στα κρυφά στέλνουν τις πληροφορίες στη Microsoft. * Το λειτουργικό το κυκλοφόρησαν γεμάτο bugs... * ...τα οποία για να λυθούν πρέπει να αφήσεις το Update να εγκαθιστά ότι θέλει χωρίς να σε ρωτά... Απορείς γιατί το δίνει δωρεάν ? Για τον ίδιο λόγο που και το Facebook είναι δωρεάν. και το Google, Google Chrome,etc... Γιατί θα βγάλει πολύ περισσότερα πουλώντας τα στοιχεία που προκύπτουν απ' τη χρήση σου.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 * Για να εγκαταστήσεις το λειτουργικό πρέπει να κάνεις Store Account. * Τα μισά apps και λειτουργίες του λειτουργικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το store. όχι,είμαι με τοπικό λογαριασμό και όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει σε καμία λειτουργία το store. οσα προγράμματα χρειάζομαι τα έχω κατεβάσει μιας και είναι δωρεάν.
Occultist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Για τα περι πνευματικης εργασιας, αν υιοθετεις αυτη τη σταση σε οποιοδηποτε software αλλα και ολα οσα εχουν να κανουν με πνευματικα δικαιωματα (ταινιες, παιχνιδια, μουσικη) σου βγαζω το καπελο. Διαφορετικα ειναι μαλλον υποκριτικο να επικαλεισαι κατι τετοιο. Ναι, μάλλον θα το βγάλεις το καπέλο... Η λογικη επειδη μας παρακολουθει ενας ΠΡΕΠΕΙ να μας παρακολουθει ο κοσμος ολος με ξεπερνα... Να μη σε ξεπερνά, γιατί το να είσαι τέτοιος άτεγκτος πολέμιος για θεματάκια που είναι, κυρίως, usage statistics - άντε να λένε ότι βρίσκεσαι και κάπου ευρύτερα στο Νομό, είναι υποκριτικό, όταν υπάρχουν όλες οι άλλες παραχωρήσεις ιδιωτικότητας όλων μας, που ανέφερα. Κάνε προσφυγή στο συνήγορο του πολίτη και στείλε επιστολή στο νομικό συμβούλιο του κράτους για τα κινητά και το Α.Φ.Μ. πρώτα, και μετά έλα εδώ σαν κύριος να το παίξεις ο σταυροφόρος της ανώνυμης χρήσης του candy crush, να πούμε... Και, παρά το ύφος μου, δε θέλω να το πάρεις προσωπικά σαν επίθεση. Μόνο να καταλάβεις ότι υπάρχει και άλλη στάση απέναντι σε όλα αυτά, και είναι πολύ βάσιμη...
voldemort Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, μάλλον θα το βγάλεις το καπέλο... Να μη σε ξεπερνά, γιατί το να είσαι τέτοιος άτεγκτος πολέμιος για θεματάκια που είναι, κυρίως, usage statistics - άντε να λένε ότι βρίσκεσαι και κάπου ευρύτερα στο Νομό, είναι υποκριτικό, όταν υπάρχουν όλες οι άλλες παραχωρήσεις ιδιωτικότητας όλων μας, που ανέφερα. Κάνε προσφυγή στο συνήγορο του πολίτη και στείλε επιστολή στο νομικό συμβούλιο του κράτους για τα κινητά και το Α.Φ.Μ. πρώτα, και μετά έλα εδώ σαν κύριος να το παίξεις ο σταυροφόρος της ανώνυμης χρήσης του candy crush, να πούμε... Και, παρά το ύφος μου, δε θέλω να το πάρεις προσωπικά σαν επίθεση. Μόνο να καταλάβεις ότι υπάρχει και άλλη στάση απέναντι σε όλα αυτά, και είναι πολύ βάσιμη... Οποιος θελει να κατεβασει το εσωρουχο του στην ms το κατεβαζει.Σε οποιον παλι δεν αρεσουν οι αποψεις μου δεν τις διαβαζει. Απλο. Δημοκρατικο. Στο πσ κανεις τα παντα σχεδον. Σε ενα τετοιο μηχανημα και παραλληλα λειτουργικο δεν γουσταρω ουτε καταγραφες ουτε παρακολουθηση. Ειναι θεμα λογικης και οχι συνηθειας. Ειναι θεμα οτι λες στοπ και εως εδω και οχι στην ανοχη του αλλου να παραδιδουμε την 24ωρη κινηση μας στο νετ στην ms.Ουτε πιο εξυπνη ειναι και ουτε την εχω αναγκη με τετοιες κινησεις και πονηρες πολιτικες.Σου αρεσει να λες οτι σου αρεσουν τα 10;ελευθερα.Το αντιθετο μπορει να λεει καποιος αλλος. Μην το παρεις προσωπικα αποψεις εκφραζουμε. 1
CODEC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος θελει να κατεβασει το εσωρουχο του στην ms το κατεβαζει. Σε οποιον παλι δεν αρεσουν οι αποψεις μου δεν τις διαβαζει. Απλο. Δημοκρατικο. Στο πσ κανεις τα παντα σχεδον. Σε ενα τετοιο μηχανημα και παραλληλα λειτουργικο δεν γουσταρω ουτε καταγραφες ουτε παρακολουθηση. Ειναι θεμα λογικης και οχι συνηθειας. Ειναι θεμα οτι λες στοπ και εως εδω και οχι στην ανοχη του αλλου να παραδιδουμε την 24ωρη κινηση μας στο νετ στην ms.Ουτε πιο εξυπνη ειναι και ουτε την εχω αναγκη με τετοιες κινησεις και πονηρες πολιτικες.Σου αρεσει να λες οτι σου αρεσουν τα 10;ελευθερα.Το αντιθετο μπορει να λεει καποιος αλλος. Μην το παρεις προσωπικα αποψεις εκφραζουμε. Η μόνη αποτελεσματική λύση για να σου φύγει αυτός ο καημός για την παρακολούθηση , είναι να πάρεις ένα ψαλίδι και να κόψεις την τηλ. γραμμή . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πάντα θα έχεις κάποια τρύπα, είτε εις γνώση σου είτε εν αγνοία σου.
lefteris210 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα τα 10 αλλα πολύ ρουφιανιά μέχρι να βρεθεί λύση στον ρουφιάνο καλά είμαστε και με τα win 7 !
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος θελει να κατεβασει το εσωρουχο του στην ms το κατεβαζει. Σε οποιον παλι δεν αρεσουν οι αποψεις μου δεν τις διαβαζει. Απλο. Δημοκρατικο. Στο πσ κανεις τα παντα σχεδον. Σε ενα τετοιο μηχανημα και παραλληλα λειτουργικο δεν γουσταρω ουτε καταγραφες ουτε παρακολουθηση. Ειναι θεμα λογικης και οχι συνηθειας. Ειναι θεμα οτι λες στοπ και εως εδω και οχι στην ανοχη του αλλου να παραδιδουμε την 24ωρη κινηση μας στο νετ στην ms.Ουτε πιο εξυπνη ειναι και ουτε την εχω αναγκη με τετοιες κινησεις και πονηρες πολιτικες.Σου αρεσει να λες οτι σου αρεσουν τα 10;ελευθερα.Το αντιθετο μπορει να λεει καποιος αλλος. Μην το παρεις προσωπικα αποψεις εκφραζουμε. μην ανησυχείς και ο πάροχός σου καταγράφει τις κινήσεις σου στο ίντερνετ;αυτουνού γιατί του κατεβάζεις βρακί; επίσης,με αυτη την λογική μόλις σταματήσει η υποστήριξη των 7 και δεν υπάρχει συμβατότητα και με τους κατασκευαστές για DX,drivers κλπ να φανταστώ θα πας σε linux; δεν νομίζω οτι η τηλεμετρία των 10 θα πάψει να υπάρχει και στα επόμενα windows. επίσης,απο που γνωρίζεις οτι δεν παρακολουθεί και τα 7; η δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει; μήπως της είναι δύσκολο να κλειδώσει μια και καλή τις πειρατικές εκδόσεις και να τελειώνει το θέμα; επίσης να φανταστώ google δεν χρησιμοποιείς ουτε κινητό εχεις γιατί και εκεί σε παρακολουθεί ο πάροχος και ξέρει που βρίσκεσαι μέσω κυψελών στο δίκτυο
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 μην ανησυχείς και ο πάροχός σου καταγράφει τις κινήσεις σου στο ίντερνετ;αυτουνού γιατί του κατεβάζεις βρακί; http://www.hlektronika.gr/forum/archive/index.php/t-53395.html?s=78362c1a1028981316be3235f6145b84 Μεγαλη διαφορα ο παροχος απο την ρουφιανια της ms δεν συμφωνεις; μην ανησυχείς και ο πάροχός σου καταγράφει τις κινήσεις σου στο ίντερνετ;αυτουνού γιατί του κατεβάζεις βρακί; επίσης,με αυτη την λογική μόλις σταματήσει η υποστήριξη των 7 και δεν υπάρχει συμβατότητα και με τους κατασκευαστές για DX,drivers κλπ να φανταστώ θα πας σε linux; Ναι. επίσης,απο που γνωρίζεις οτι δεν παρακολουθεί και τα 7; η δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει; μήπως της είναι δύσκολο να κλειδώσει μια και καλή τις πειρατικές εκδόσεις και να τελειώνει το θέμα; Κατι ξερουμε και εμεις απο ιατρικη... Δεν μπορει να κλειδωσει τις πειρατικες και να μπορουσε ΠΩΣ θα σε παρακολουθουσε μετα; Τωρα στα δινει τσαμπα... επίσης να φανταστώ google δεν χρησιμοποιείς ουτε κινητό εχεις γιατί και εκεί σε παρακολουθεί ο πάροχος και ξέρει που βρίσκεσαι μέσω κυψελών στο δίκτυο Eχει ειπωθει αλλα δεν πειραζει το ξαναλεω. Πρωτον τα προσωπικα δεδομενα τα εχω κρυπτογραφημενα και στο πσ offline. Δευτερον ΔΕΝ ειμαι απο το κινητο συνεχεια στο νετ με οτι συνεπαγεται αυτο. Τριτον το μονο που ξερει ειναι αυτο.Ας ερθει να με πιασει ή να πιουμε καφε. Με τον ενα 'η τον αλλον τροπο απο καπου πρεπει να κανεις μια δουλεια στο νετ. Επιλεγεις...ms και το χαος ή ξεκαθαρους νομους; Ο παροχος εχει προσβαση μονο σε διευθυνσεις. Η Ms χρησιμοποιει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεχρι και την καμερα και το μικροφωνο και οτι αλλο βαλεις στο μυαλο σου. Απο τα 2 κακα διαλεγω το λιγοτερο. Εσυ παρε το χειροτερο.Δεν θα τα χαλασουμε εδω. 1
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.zdnet.com/article/no-microsoft-is-not-spying-on-you-with-windows-10/ 2
xpera_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 καθότι... privacy σημαίνει κάτι που προηγουμένως δε σήμαινε τίποτε και... privacy ξανά μετά τη MS δε θα σημαίνει τίποτε Apple και Google να είναι καλά κι Άγιος ο Θεός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα