greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εχω 2 pc. 1 στο σπιτι και 1 στη δουλεια. Και στα 2 εχω περασει το apache open office 4.1.1 Εφτιαξα 1 αρχειο excel στο σπιτι και το στελνο μεσω ιντερνετ στη δουλεια. Το ανοιγω ολα καλα. Το προβλημα ειναι το εξης. Επειδη εχω τη σελιδα γεματη μεχρι τα ακρα γενικα στο σπιτι το εχω κανει στο preview να φαινεται ΟΛΟ και να μην "κοβει" οπως λεμε στα ακρα και να αρχιζεις να μετακινεις γραμμες στηλες κτλ. Το ιδιο αρχειο ομως ενω ειναι τελειο οταν το ανοιγω στη δουλεια εχει λιγο διαφορετικες αποστασεις και θελει τροποποιησεις για εκτυπωση να χωρανε ολα!!! Γιατι?! Σπιτι εχω 22 ιντσων οθονη , στη δουλεια 15 αλλα δεν οφειλεται εκει αφου το αρχειο ειναι ιδιο ακριβως. Καμια γνωμη? Ειναι κουραστικο να το διορθωνω το διορθωμενο καθε φορα! Αναγκαζομαι ετσι να αφηνω περισσοτερη αποσταση ωστε να μην πεφτω συνεχως σε τετοια λουμπα
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Στο σπίτι ποιον εκτυπωτή έχεις και ποιον στη δουλειά; Πιστεύω ότι αυτό φταίει γιατί στο σπίτι οι αποστάσεις τις σελίδας ορίζονται για διαφορετικό εκτυπωτή.
greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 micos εχω διαφορετικους εκτυπωτες ιδιας εταιρειας. ΗΡ συγκεκριμενα. Στη δουλειεα εχω τον 6310 πολυμηχανημα. Στο σπιτι εναν παλιο inject HP αθανατο μιλαμε Μαλλον αυτο που λες ειναι...δεν εξηγειται αλλιως!!! Ο παλιος ουσιαστικα δεχεται μικροτερες αποστασεις απο τα ακρα. Εγω νομιζα οτι αφορουσε μονο το Open office, δεν σκεφτηκα καν αυτο που ειπες , και τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο οπως ειπα παραπανω. Με αναγκαζει να αφηνω περισσοτερο χωρο. Αφηνα 1 εκατοστο μονο γενικα
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οι αποστάσεις μπορεί και να διορθωθούν. Κάνε το εξής... Στον υπολογιστή στη δουλειά φόρτωσε το xls. Πήγαινε προεπισκόπηση εκτύπωσης και εμφάνισε (δεν είμαι σίγουρος πως) τα περιθώρια. Προσπάθησε να μεγαλώσεις τα περιθώρια πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά.
greeneye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 νομιζω παντου τα εχω 1 εκατοστο αποσταση απο καθε πλευρα οριζοντια καθετα για αυτο μου φανηκε περιεργο! anyway θα το ξαναδω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα