Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι το μαγαζι που θελω να κανω την παραγγελια , εχει δεσμευσει για καναδυο μερες αυτα που θελω να παρω για να γινει η πληρωμη, οποτε πρεπει να κανω κατι αμεσα. Στην προκειμενη, πιστευεις οτι αν και απετυχε η κανονικη πληρωμη με τη μαστερκαρντ, μπορει να δουλεψει το request money? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω για τον οδηγο...λειτουργησε με πειραιως visa. Επεισης, τα λεφτα πηγαν κατευθειαν στο paypal balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimhack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το έκανα και εγώ με Debit MasterCard Εθνικής έστειλα 95€, κράτησε 3.5€. Ξενερωσα όμως που τα κρατάει 21 μέρες αν δεν είσαι παλιός χρήστης γιατί τα ήθελα άμεσα. Από τα πολλά είδα θα είναι διαθέσιμα σε μια βδομάδα. Γιατί δεν το αναφέρετε στις οδηγίες να ξέρουμε ότι θα περιμένουμε μερες να μπουν; Και εγώ φίλε που είμαι πανάρχαιος στο paypal 21 μέρες μου λέει. Κάκος που δεν το έγραψαν στο αρχικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skyrian1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ενω τον Αυγουστο μου δουλεψε με καρτα της eurobank σημερα μου λεει να βαλω αλλη καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα μπόρεσα και χρησιμοποίησα ξανά τη πιστωτική μου στο ebay/paypal χωρίς περιορισμούς. Τη χρησιμοποίησα κανονικά χωρίς το κόλπο με μεταφορά από δεύτερο λογαριασμό. Νομίζω πως όλα είναι πάλι νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimhack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 δυστυχώς έμενα το τα χρήματα έμειναν απο το request στο balance και είναι στο pending για 21 μέρες απο εχθές που έκανα το γνωστό κόλπο. δεν ξέρω τι να κάνω να δώσω άκυρο η να περιμένω. ποια η γνώμη σας σας? κάποια γνώμη??? και άντε κάνω refunt μετά? ποιες άλλες εναλλακτικές μου μενουν???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 θυμίστε μου πόσο είναι το fee που κρατάει το paypal και η τράπεζα με την μέθοδο του request. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 To paypal ειναι 3,4% +0,35€ ανα συναλλαγη. Η τραπεζα ελεγαν τα παιδια καπου στα 0,9€ (; ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα μπόρεσα και χρησιμοποίησα ξανά τη πιστωτική μου στο ebay/paypal χωρίς περιορισμούς. Τη χρησιμοποίησα κανονικά χωρίς το κόλπο με μεταφορά από δεύτερο λογαριασμό. Νομίζω πως όλα είναι πάλι νορμαλ. +1 χτες το βραδυ.. οποιος θελει paysafe online ας δοκιμασει αυτα http://www.10call.de/Info/online-Zahlungsmittel.asp http://www.scamadviser.com/check-website/becharge.be http://www.becharge.be/ 98% safe Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takhs81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλ. με paysafe μπορει να μας εμφανισει balance το paypal ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μόλις πέρασα και εγώ με επιτυχία χρήματα στο pp balance από χρεωστική πειραιώς. 3/3 so far από την πειραιώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dt1975 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω κάνει 2 φορές επιτυχώς τη μέθοδο "request money" με ποσό 50 ευρώ κάθε φορά με κάρτα Πειραιώς Mastercard. Το ερώτημα μου είναι ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορείς να κάνεις request? Έχει δοκιμάσει κανείς πχ 500 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 2500 τον χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dt1975 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 2500 τον χρονο Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση. Εκτός απ το σύνολο 2500 αν κάνω request 500 θα το δεχθεί ή είναι να το σπάσω σε μικρότερα ποσά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το δέχεται με την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα