Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 647
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ζηταω λευτα με λογαριασμο paypal προς εμαιλ δευτερεον 1 ευρω... βαζω την χρεωστικη μου τα δεχεται κομπλε, ξανακανω την ιδια διαδικασια με αυτην την φορα 20 ευρω και μ λεει οτι δεν μπορει να γινει ο συγκεκριμενος τυπος συναλλαγης καπως ετσι... wtf?

Δημοσ.

ζηταω λευτα με λογαριασμο paypal προς εμαιλ δευτερεον 1 ευρω... βαζω την χρεωστικη μου τα δεχεται κομπλε, ξανακανω την ιδια διαδικασια με αυτην την φορα 20 ευρω και μ λεει οτι δεν μπορει να γινει ο συγκεκριμενος τυπος συναλλαγης καπως ετσι... wtf?

Για αγορες αυτός ο τροπος έχει πεθάνει, βάλε μια κάρτα σου στο ππ και πάρε οτι θέλεις
  • Like 1
Δημοσ.

Για αγορες αυτός ο τροπος έχει πεθάνει, βάλε μια κάρτα σου στο ππ και πάρε οτι θέλεις

εχω prepaid card απο πειραιως για paypal αυτη θελω να φορτωσω, πως θα το κανω;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαλλον εχει πεθανει το request, οπως λεει και ο φιλος παραπανω.

Αν κλεισει το πλαφον κεφαλαιων φαινεται οτι κλεινει και το request-send -

Διορθωστε με αν κανω λαθος  γιατι σημερα δεν μπορω να αγορασω με τιποτα.

Δημοσ.

Η μέθοδος αυτή υπάρχει ακόμη και μας εξυπηρέτησε για λίγους μήνες πριν από 2 χρόνια και μέχρι να βρεθούν άλλες λύσεις (κάρτες από οργανισμούς του εξωτερικού κλπ).

Σήμερα τα πράγματα βελτιώθηκαν σε κάποιο βαθμό και δεν χρειάζεται αυτή η μέθοδος που αφενός έχει ρίσκο (μπλοκάρισμα λογαριασμού) αφετέρου σοβαρά μειονεκτήματα για το φόρτωμα του balance με προμήθειες κλπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γατόνια Καλημερα εχω ερωτησουλα

α) Ποιος είναι ο τρόπος να πουλήσω ένα αντικείμενο και να πληρωθώ μέσω Pay-Pal ετσι ώστε ο αγοραστής να έχει τις μικρότερες δυνατές χρεώσεις, (και εγώ εννοείται)

αλλά και να διασφαλίζονται τα χρήματα μου από τυχών κακόπιστο αγοραστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...