makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Όσο έχεις balance, το paypal τραβάει από αυτό και όχι από την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 ζηταω λευτα με λογαριασμο paypal προς εμαιλ δευτερεον 1 ευρω... βαζω την χρεωστικη μου τα δεχεται κομπλε, ξανακανω την ιδια διαδικασια με αυτην την φορα 20 ευρω και μ λεει οτι δεν μπορει να γινει ο συγκεκριμενος τυπος συναλλαγης καπως ετσι... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 ζηταω λευτα με λογαριασμο paypal προς εμαιλ δευτερεον 1 ευρω... βαζω την χρεωστικη μου τα δεχεται κομπλε, ξανακανω την ιδια διαδικασια με αυτην την φορα 20 ευρω και μ λεει οτι δεν μπορει να γινει ο συγκεκριμενος τυπος συναλλαγης καπως ετσι... wtf?Για αγορες αυτός ο τροπος έχει πεθάνει, βάλε μια κάρτα σου στο ππ και πάρε οτι θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μα τοσο καιρο γινοταν μεχρι και πριν λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Για αγορες αυτός ο τροπος έχει πεθάνει, βάλε μια κάρτα σου στο ππ και πάρε οτι θέλεις εχω prepaid card απο πειραιως για paypal αυτη θελω να φορτωσω, πως θα το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Φόρτωσε με χρήματα την prepaid μετά συνδέσε την στο paypal και αγόρασε ότι θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν γίνεται πλέον request money χωρίς να χρειάζεται ο άλλος να έχει account στο PayPal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον εχει πεθανει το request, οπως λεει και ο φιλος παραπανω. Αν κλεισει το πλαφον κεφαλαιων φαινεται οτι κλεινει και το request-send - Διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι σημερα δεν μπορω να αγορασω με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Η μέθοδος αυτή υπάρχει ακόμη και μας εξυπηρέτησε για λίγους μήνες πριν από 2 χρόνια και μέχρι να βρεθούν άλλες λύσεις (κάρτες από οργανισμούς του εξωτερικού κλπ). Σήμερα τα πράγματα βελτιώθηκαν σε κάποιο βαθμό και δεν χρειάζεται αυτή η μέθοδος που αφενός έχει ρίσκο (μπλοκάρισμα λογαριασμού) αφετέρου σοβαρά μειονεκτήματα για το φόρτωμα του balance με προμήθειες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx-spectrum Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μια βοήθεια επειδη δεν το εχω ξανακάνει, top up στο paypal απο λογαριασμό χρεώνεται με προμήθεια απο την τράπεζα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Επιλέγεις SHARE και χρεώνεσαι 1€ αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ειναι ασφαλες αυτο το site για αγορες με paypall ή χρεωστικη? Οι τιμες ειναι χωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 γτ δεν υπαρχει η επιλογη send money to friends/family πλεον?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Γατόνια Καλημερα εχω ερωτησουλα α) Ποιος είναι ο τρόπος να πουλήσω ένα αντικείμενο και να πληρωθώ μέσω Pay-Pal ετσι ώστε ο αγοραστής να έχει τις μικρότερες δυνατές χρεώσεις, (και εγώ εννοείται) αλλά και να διασφαλίζονται τα χρήματα μου από τυχών κακόπιστο αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό μόνο ένας. http://prntscr.com/i0noe7 Τα fees είναι αν θυμάμαι καλά 3.4% + €0.35 EUR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα