Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησε ξανά με λιγότερα χρήματα. Το email δεν παίζει ρόλο, αρκεί να μην είναι το ίδιο με αυτό που είναι συνδεδεμένο στο paypal. Ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες.

• Απαντ. 647
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ :

We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-****, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.

Η καρτα είναι prepaid πειραιως.Ξέρει κανείς τι γίνετε? Το ποσο είναι 15 ευρώ, δεν είναι μεγάλο... 

Δημοσ.

ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ :

We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-****, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.

Η καρτα είναι prepaid πειραιως.Ξέρει κανείς τι γίνετε? Το ποσο είναι 15 ευρώ, δεν είναι μεγάλο... 

Και σε εμενα το ιδιο,εβγαλες καποια ακρη?

Δημοσ.

Εκανα το κολπακι και εχουν περασει σχεδον 10 μερες αλλα ακομα ειναι σε κατασταση pending το ποσο που ειχα κανει request,επισης στον λογαριασμο δεν εχουν φυγει τα χρηματα αυτα που εχω κανει request.

Να περιμενω να πανε 20 μερες που λενε καποιοι ή πατησω "cancel request money" ωστε να κλεισει το θεμα ή δεν θα γινει τιποτα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις εστειλα 40 ευρώπουλα στο Paypal balance μου. :-D

Να είναι καλά ο re4male.

Πληρώνουμε το νταβατζιλίκι στο Paypal βέβαια, αλλά έτσι που μπλέξαμε φοβάμαι ότι ούτε το 2016 θα κάνουμε αγορές. :-(

Η κάρτα μου είναι  πιστωτική Postcredit TT VISA δηλωμένη στο Paypal.

Επεξ/σία από panosg13gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iherb δεν με αφηνει να πληρωσω στο paypal με το balance αλλα μονο με συνδεδεμενη καρτα

ευχαριστώ antbyron για την απάντηση στο ακριβώς απο κάτω post αλλα δεν με αφήνει

Επεξ/σία από st2
Δημοσ.

Ειχα μια καρτα χρεωστικη στο paypal την οποια την εβγαλα και και μετα πηγα να κανω την διαδικασια που αναφερετε στο πρωτο post.

Δεν μπορεσα να την κανω κι επειδη το εψαξα λιγο το θεμα βρηκα οτι για καρτα που ηταν στον λογαριασμο σου δεν μπορεις να κανεις money request.

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να βρεθει μια λυση?

Δημοσ.

Ειχα μια καρτα χρεωστικη στο paypal την οποια την εβγαλα και και μετα πηγα να κανω την διαδικασια που αναφερετε στο πρωτο post.

Δεν μπορεσα να την κανω κι επειδη το εψαξα λιγο το θεμα βρηκα οτι για καρτα που ηταν στον λογαριασμο σου δεν μπορεις να κανεις money request.

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες με την συνδεδεμένη κάρτα. Προσωπικά το έχω κάνει το "κόλπο" 4 φορές με την κάρτα που έχω συνδέσει στο PayPal και πάντα δούλεψε. Άρα περισσότερο είναι θέμα τύχης (όπως τα περισσότερα στις αγορές στο εξωτερικό μετά τα CC).

Εγγυημένη λύση δεν υπάρχει. Δοκίμασε με άλλη κάρτα για μεγαλύτερες πιθανότητες.

Δημοσ.

Μόλις έκανα νεα μεταφορα 80 ευρώ απο την καρτα (που είναι η ίδια που έχω και στο Paypal) στο Paypal balance με τη μέθοδο Request Money, άρα αυτό που λες δεν ισχύει.

Δοκίμασε να πληρώσεις με άλλη κάρτα.

Δημοσ.

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες με την συνδεδεμένη κάρτα. Προσωπικά το έχω κάνει το "κόλπο" 4 φορές με την κάρτα που έχω συνδέσει στο PayPal και πάντα δούλεψε. Άρα περισσότερο είναι θέμα τύχης (όπως τα περισσότερα στις αγορές στο εξωτερικό μετά τα CC).

Εγγυημένη λύση δεν υπάρχει. Δοκίμασε με άλλη κάρτα για μεγαλύτερες πιθανότητες.

Μόλις έκανα νεα μεταφορα 80 ευρώ απο την καρτα (που είναι η ίδια που έχω και στο Paypal) στο Paypal balance με τη μέθοδο Request Money, άρα αυτό που λες δεν ισχύει.

Δοκίμασε να πληρώσεις με άλλη κάρτα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τους δυο.

Μιλησα μαζί τους τελικά και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αφού όμως και οι δυο μου λέτε ότι το κάνατε θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω κι εγώ.Βέβαια δεν είναι απόλυτο αφού ήδη δοκίμασα με 2 κάρτες που ειχα στον λογαριασμο και δεν μπορεσα να το κάνω.

Έχω προσπαθήσει 150 φορές να το κάνω και τίποτα.

Δεν ξέρω τι αλλο μπορει να φταίει.

Δημοσ.

Χθές έκανα αγορά με χρήση Paypal και πήρε κανονικά τα χρήματα από την κάρτα της Πειραιώς που έχω.Μήπως τελικά ξεπεράστηκε το πρόβλημα?

Είχα 20 Ε στο balance αλλά για την αγορά χρειαζόντουσαν άλλα 60Ε που τα τράβηξε κανονικά από τη χρεωστική που είχα συνδεδεμένη. Δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία αλλά ακόμα και έτσι μπορούμε να κάνουμε μια μικρή μεταφορά ώστε το balance να έχει χρήματα και τα υπόλοιπα να τα τραβάει από την κάρτα (χωρίς προμήθεια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...