Δημοφιλής ανάρτηση olympara Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Η μέθοδος που περιγράφεται παρακάτω, αφορά τους χρήστες αυτούς που επιθυμούν να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές από το Internet κάνοντας χρήση του πολύ γνωστού Paypal. Μέθοδος "Request Money" (χρήση ενός μόνο λογαριασμού Paypal)1. Μπαίνεις στον λογαριασμό Paypal που έχεις (Log In -> My Paypal).2. Πηγαίνεις στην καρτέλα "Request Money" στο πάνω μέρος της σελίδας.3. Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω (ένα κουμπί με ένα σάκο με το $ ζωγραφισμένο πάνω του)4. Στο πεδίο "Recipient's email address" εισάγεις ένα email το οποίο είναι πραγματικό και στο οποίο έχεις πρόσβαση και θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διαφορετικό από αυτό που είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σου στο paypal.5. Εισάγεις το ποσό που ζητάς να λάβεις και το αν είναι ευρώ ή κάποιο άλλο νόμισμα (διαλέγεις ευρώ).6. Στην επιλογή "Request payment for" διαλέγεις "Goods" και πατάς το κουμπί "continue".7. Στην επόμενη σελίδα, για λόγους ασφαλείας, Θα σου ζητηθεί να εισάγεις ένα κωδικό επιβεβαίωσης και μετά πατάς το κουμπί "continue".8. Στην επόμενη σελίδα, πατάς το κουμπί "Request Money".Τη στιγμή αυτή, το Paypal αποστέλλει ένα email σ' αυτόν που ζητάει τα χρήματα (κύριο email που είναι δηλωμένο στο Paypal) και άλλο ένα email σ' αυτόν που θα δώσει τα χρήματα (το email που έδωσες στο βήμα 4). Φυσικά και τα 2 αυτά πρόσωπα είστε εσείς! Τσεκάρετε λοιπόν τους 2 λογαριασμούς αλληλογραφίας και θα δείτε να σας περιμένει από ένα μήνυμα από το paypal στον καθένα.9. Στο μήνυμα που ήρθε στο νέο email (του βήματος 4), υπάρχει ένα κίτρινο κουμπί "Pay Now". Πατήστε το!10. Στην σελίδα του paypal που θα σας μεταφέρει (φαίνεται το ποσό που ζητάτε κτλ), πατήστε το κουμπί "continue".11. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ το κουμπί "Log In", αλλά πατήστε παρακάτω την επιλογή "pay with my credit or debit card"!!!12. Εισάγετε ΟΛΑ τα στοιχεία της κάρτας που σας ζητούνται και πατήστε το κουμπί "Review and Continue". (Μπορείτε να δηλώσετε την χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα που έχετε. Αν δεν γίνει δεκτή κάποια από τις κάρτες σας, επαναλάβετε την διαδικασία με κάποια άλλη κάρτα).13. Τελευταίο βήμα: Πατήστε το κουμπί "Pay Now" και... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Ο εαυτός σας... σας χάρισε τα χρήματα που του ζητήσατε!!!Κάντε "Log in" στον λογαριασμό σας στο Paypal και θα δείτε να σας περιμένουν τα χρήματα που ζητήσατε (Paypal balance)... εκτός από το "νταβατζηλίκι" που χρεώνει το paypal. (Σε άλλο νήμα γίνεται ειδική αναφορά στο πόσο είναι η προμήθεια που παρακρατείται). Τώρα που στο balance (υπόλοιπο) υπάρχουν χρήματα, δεν μπορεί να σας σταματήσει κανείς!Καλές Αγορές Υ.Γ (Η μέθοδος με τους 2 λογαριασμούς Paypal, είναι μία άλλη μέθοδος που δουλεύει εξίσου καλά. Εδώ όμως γίνεται αναφορά μόνο στη μέθοδο με τον ένα λογαριασμό Paypal.) 52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orson Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa x-3007, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. Έβαλα την Visa της Πειραιώς και μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα. Είναι η ίδια που έχω συνδέσει με το paypal που ζητάω την πληρωμή παίζει ρόλο; Πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Έβαλα την Visa της Πειραιώς και μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα. Είναι η ίδια που έχω συνδέσει με το paypal που ζητάω την πληρωμή παίζει ρόλο; Πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα; μηπως πηγες να τραβηξεις όλο το ποσο; αφησε 1-2 ευρω αερα μεσα καλύτερα... Να φανταστώ ότι ήδη σου χρέωσε ενα νταβατζιλικι 0.92€ η τραπεζα... κατα τα αλλα χιλιοειπωμένος ο τρόπος και δε βλέπω ουτε καν μια αναφορά στον ανθρωπο που το ανακάλυψε (re4male). Ντροπη... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batstroke Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Mε 2 καρτες Visa Πειραιως χρεωστικες που εχω στη μια(καρτα) μου βγαζει "We're sorry, the card issuer declined your purchase using card Visa x-xxxx. Please enter a new credit or debit card to continue payment." και στη δευτερη μου βγαζει "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."Αυτην τη διαδικασια απο προχθες μεχρι σημερα την εχω επαναλαβει γυρω στις 10 φορες.Συνεχεια αυτα τα 2 μηνυματα μου δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Mε 2 καρτες Visa Πειραιως χρεωστικες που εχω στη μια(καρτα) μου βγαζει "We're sorry, the card issuer declined your purchase using card Visa x-xxxx. Please enter a new credit or debit card to continue payment." και στη δευτερη μου βγαζει "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."Αυτην τη διαδικασια απο προχθες μεχρι σημερα την εχω επαναλαβει γυρω στις 10 φορες.Συνεχεια αυτα τα 2 μηνυματα μου δειχνει. Επειδή ασχολήθηκα κι εγώ αρκετά με το ζήτημα μάλλον αν μια κάρτα έχει κάνει συναλλαγές με το Paypal στο παρελθόν έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να κάνει επιτυχή συναλλαγή τώρα. Εγώ προσπαθούσα με 2 χρεωστικές που είχα συνδεδεμένες αλλά τίποτα. Δοκιμάζω με μια άυλη προπληρωμένη που δεν την είχα συνδέσει και πέτυχα με την 1η., Με την ίδια προπληρωμένη δεν έχω καταφέρει να κάνω άλλη συναλλαγή στο paypal. Οπότε ίσως κάτι παίζει, ή εξαντλωνται τα όρια των τραπεζών πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batstroke Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Επειδή ασχολήθηκα κι εγώ αρκετά με το ζήτημα μάλλον αν μια κάρτα έχει κάνει συναλλαγές με το Paypal στο παρελθόν έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να κάνει επιτυχή συναλλαγή τώρα. Εγώ προσπαθούσα με 2 χρεωστικές που είχα συνδεδεμένες αλλά τίποτα. Δοκιμάζω με μια άυλη προπληρωμένη που δεν την είχα συνδέσει και πέτυχα με την 1η., Με την ίδια προπληρωμένη δεν έχω καταφέρει να κάνω άλλη συναλλαγή στο paypal. Οπότε ίσως κάτι παίζει, ή εξαντλωνται τα όρια των τραπεζών πολύ γρήγορα. Αμα παω τωρα στην Πειραιως θα δεχτουν να μου βγαλουν προπληρωμενη καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orson Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ! Όντος ζητούσα όσα είχε ο λογαριασμός μόλις έβαλα 5 ευρώ λιγότερα τα τράβηξε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Λειτουργει κανονικα! Μια χαρα, τι capital controls και αηδιες... χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αμα παω τωρα στην Πειραιως θα δεχτουν να μου βγαλουν προπληρωμενη καρτα? Μπορείς να βγάλεις τη WEBUY που βγαίνει ηλεκτρονικά και είναι άυλη. Αλλά μπορείς να βγάλεις και προπληρωμένη με πλαστικό. Εγώ έβγαλα χθες. Απλά δεν ξέρω αν έχεις δηλωμένα ήδη στην τράπεζα πιστοποιητικό διεύθυνσης(λογαριασμός ΔΕΚΟ) και πιστοποιητικόΑΦΜ(εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ). Εγώ έχω 10 χρόνια λογαριασμό και κάρτες στην Πειραιώς και χθες με την αίτηση για προπληρωμένη μου ζήτησαν κι αυτά και έπρεπε να πάω σπίτι να τα πάρω. Αν όμως τα έχεις ήδη δώσει κάποια στιγμή θα είσαι ΟΚ. Αλλιώς ψάξε να τα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ...και απο μενα καλώς με master πειραιως !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanassissis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σε εμένα δούλεξε το κόλπο. Εβαλα λεφτά στο Paypal με την κάρτα της εθνικής γιατί με της Alphabank και πειραιώς δεν δουλεψε. Δοκίμασα να αγοράσω μεσω ebay αλλά οταν ειμαι στο στάδιο της πληρωμής μου βγάζει μήνυμα ''Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase." ενώ η κάρτα ειναι δηώμένη κανονικότατα και πριν το capital control. Τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τι χρεωση εχει αυτο? Δλδ αν ανεβασω 100 στο pp μου η "αλλη" καρτα ποσο θα εχει χρεωθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skyrian1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Χρεώνοντας την άλλη πιστωτική σου κάρτα 100 ευρώ στο λογαριασμό σου στο paypal θα μπουν 96,25 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν μπορώ να τα βάλω από την ίδια κάρτα που έχω δηλωμένη στο paypal στο 1acc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsulky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα,άμα δεν βάλω goods και βάλω services αλλαζει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα