woofwoofwoof Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδες. Αυριο θα παρω ενα S3 με 80 ευρω, σχεδον αμεταχειριστο, απο τον κολλητο μου. Το ειχε ο πατερας του για κανα διμηνο και μετα πηρε το 5, οποτε το κινητο ειναι σαν καινουριο. Αξιζει σαν αγορα; Φανταζομαι πως ειναι καλυτερο απο moto g 2nd gen, τουλαχιστον απο specs, οποτε στα 80 ευρω νομιζω ειναι σουπερ αγορα. Επισης, πως πιστευετε οτι θα ανταπεξελθει; Ειμαι χαλαρος χρηστης, οχι παιχνιδια, facebook instagram reddit και browsing κανω σχεδον αποκλειστικα. Με nova launcher θα ειμαι κομπλε; Απο φωτογραφικη εχω διαβασει καλα πραγματα, ισχυουν;
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 όχι,μη! http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php πιστεύω ότι υπάρχουν κινητά,ακόμα και ''κινέζοι'' πολύ καλύτερα με μόλις +40€ βλέπε ulefone
g8anos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω έχω το s3 lte (2gb ram) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρόλο που ειναι σαμσουνγκ. Ενα root και remove bloatware να κάνεις κ θα εισαι super.
psfan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Με 80 ευρώ και σχεδόν αμεταχείριστο 2 μηνών μην ακούσεις κανέναν, πάρτο. Ειδικά για την χρήση που θες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το έχει φίλη σχεδόν 3 χρόνια και το έχει γεμίσει με όλες τις γκομενοεφαρμογές και τρέχει νεράκι. Ναι η κάμερα είναι αρκετά καλή.
GianniSM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το μόνο αξιοπρεπές που έχει είναι η κάμερα, κατά τα άλλα πανάθλιο τηλ, με χάλια οθόνη μπαταρία και απίστευτο λαγκ. ΚΑΜΙΑ σχέση με το Μοτο. 2
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Kαμερα παρα πολυ καλη.Αξιοπρεπεστατη. Το ειχα και το εχει συγγενικο μου προσωπο Αρουταριστο. Internet παρα πολυ καλο σερφαρισμα και γρηγορο. Μπαταρια αξιοπρεπεστατη ιδιαιτερα αν απενεργοποιησεις αρκετες εφαρμογες που δεν χρειαζονται και τρωνε μνημη. Με 80 ευρω το παιρνω και σημερα.(στα στενα ορια της τιμης). Αν μπορεις να δωσεις παραπανω(και μην παιζουμε την γνωστη κολοκυθια)...δωσε 40-50-100 και παρε αυτο... Δωσε και παρε αλλο. Αλλα οπως το περιγραφεις σχεδον αμεταχειριστο...νομιζω ειναι οκ στα 80.
dialer1453 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πάρε ένα lumia 532/535 καινούριο με αυτά τα λεφτά...
voldemort Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πάρε ένα lumia 532/535 καινούριο με αυτά τα λεφτά... Ημαρτον ρε φιλε με το Lumia 535. Εχει προβλημα στο touch. To ειπαμε και το ξερει ολο το youtube. Aλλωστε εχει και 5 Mp καμερα.
vaas93 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλύτερο από moto g 2nd gen δεν είναι. Στα 80 ευρώ αν είναι αψεγάδιαστο και με απόδειξη εγγύηση το αγοράζεις όπως είναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κάμερα είναι παραπάνω από καλή. Η οθόνη πολύ καλή. Μπαταρία όπως είπε ο voldermort κομπλέ. Για την χρήση που το προορίζεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με κολλήμματα. Σε καινούριο από Ελλάδα δεν βρίσκεις τίποτα συναφές, σε μεταχειρισμένο πολύ δύσκολα και αν ναι, αποκλείεται σε τέτοια κατάσταση. Το μόνο αξιοπρεπές που έχει είναι η κάμερα, κατά τα άλλα πανάθλιο τηλ, με χάλια οθόνη μπαταρία και απίστευτο λαγκ. ΚΑΜΙΑ σχέση με το Μοτο. Ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση, αλλά πραγματικά ότι να ναι. Είπαμε έχουν θέμα τα Samsung με το βαρύ touchwiz, bloatware αλλά μην τα καταρίπτουμε όλα.
GianniSM Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλύτερο από moto g 2nd gen δεν είναι. Στα 80 ευρώ αν είναι αψεγάδιαστο και με απόδειξη εγγύηση το αγοράζεις όπως είναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κάμερα είναι παραπάνω από καλή. Η οθόνη πολύ καλή. Μπαταρία όπως είπε ο voldermort κομπλέ. Για την χρήση που το προορίζεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με κολλήμματα. Σε καινούριο από Ελλάδα δεν βρίσκεις τίποτα συναφές, σε μεταχειρισμένο πολύ δύσκολα και αν ναι, αποκλείεται σε τέτοια κατάσταση. Ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση, αλλά πραγματικά ότι να ναι. Είπαμε έχουν θέμα τα Samsung με το βαρύ touchwiz, bloatware αλλά μην τα καταρίπτουμε όλα. Δεν καταρρίπτω τίποτα, το είχα το τηλ, το άντεξα ένα ολόκληρο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα