benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παντως οπως το περιεγραψες κανοντας mem test απο boot cd/usb stick αν σου βγαζει προβλημα στα 5 λεπτα,πρεπει να ειναι μνημες.Εχεις καποιον φιλο κοντα σου να σου δανεισει μια μνημη να δοκιμασεις?
spike_mes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ουτε καν 5 λεπτα αδερφε μ, παιζει να ειναι και 5 seconds . ναι εχω εναν φιλο θα του δανειστω τις μνημες του το συντομοτερο δυνατον, να εκφρασω και μια απορια ας υποθεσουμε οτι ειναι οι μνημες υπαρχει απαντηση στο ερωτημα για τα restarts ειναι εντελως random? update: εστειλα rma τον ssd που πιστευα οτι μου κανει κολπα δεχτηκαν να τον αλλαξουν με δικαολογια interface communication erros μας βοηθαει σε κατι αυτο?
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ουτε καν 5 λεπτα αδερφε μ, παιζει να ειναι και 5 seconds . ναι εχω εναν φιλο θα του δανειστω τις μνημες του το συντομοτερο δυνατον, να εκφρασω και μια απορια ας υποθεσουμε οτι ειναι οι μνημες υπαρχει απαντηση στο ερωτημα για τα restarts ειναι εντελως random? update: εστειλα rma τον ssd που πιστευα οτι μου κανει κολπα δεχτηκαν να τον αλλαξουν με δικαολογια interface communication erros μας βοηθαει σε κατι αυτο? Στο πρωτο ερωτημα,ναι μερικες φορες κανουν τετοια προβληματα οι μνημες αν εχουν προβλημα,οπως και στην εγκατασταση του λειτουργικου.Στο δευτερο ,επισης μπορει να ειναι σχετικο. Παρε πρωτα τον δισκο,δες αν φυγουν τα προβληματα και αν συνεχισουν,τοτε δοκιμασε με αλλη μνημη.
spike_mes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 το φαντασμα του ρεσταρτ εμφανιστικε ξανα, δεν ειναι οι μνημες δυσχτηχως, ετρεξα windows memory test και με τις δικες μου και με αλλες χθες το βραδυ χωρις ρεσταρτ η αληθεια ειναι δεν το περιμενα αλλα εγινε . σημερα 5-6 απανωτα και μετα ολα καλα εχουμε τον υπευθυνο ομως στην φοτο που αναβαζω. 1
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 το φαντασμα του ρεσταρτ εμφανιστικε ξανα, δεν ειναι οι μνημες δυσχτηχως, ετρεξα windows memory test και με τις δικες μου και με αλλες χθες το βραδυ χωρις ρεσταρτ η αληθεια ειναι δεν το περιμενα αλλα εγινε . σημερα 5-6 απανωτα και μετα ολα καλα εχουμε τον υπευθυνο ομως στην φοτο που αναβαζω. Υπαρχει εγγυηση?
spike_mes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 δυστυχως οχι ... τελειωσε πριν 4 μηνες, ισως βρω ακρη με gigabyte αν το ψαξω αλλα δεν ξερω αν αξιζει. καμια ιδεα προταση?
ice25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Στις φώτο δεν διακρίνω κάτι...ίσως να είναι και από την κούραση της δουλειάς...έχεις σκασμένο πυκνωτή?
spike_mes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα φιλε μου, εμφανη σημαδι οτι ο πυκνοτης ειναι καμενος δεν υπαρχει. Αλλα στον πυκνοτη της φοτο οπως και σε αλλον εναν που δεν εβγαλα φοτο υπαρχει ενα μαυρο στιγμα στην κορυφη τους. Αμφιβαλω αν ειναι εντελως κατεστραμενος απλα πιστευω οτι υπαρχει καποια φθορα που ισως ειναι η αιτια του προβληματος που εχω αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτο φταιει
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Και στα πυκνωτακια-διοδους γυρω απο το chip υπαρχει ζημια. Αν ειναι ηχος απενεργοποιησε τον απο το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα