Mr_Proper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ψάχνω κομμάτια σε παρόμοιά vibes παρακαλώ μην ποστάρετε τα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης deephouse και εγώ ξέρω να το κάνω αυτό οπότε δεν χρειάζεται να κουράζεστε απλά οι μηχανές αναζήτησης είναι άχρηστες για αυτό που ψάχνω γιατι είναι μηχανές και τα keywords δεν κάνουν δουλειά..χρειάζομαι βοήθεια απο άνθρωπο με παρόμοια αισθητικήευχαριστώ.
Mr_Proper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 To έχουν δει καμια 60ριά άτομαΚανένας δεν θέλει να με βοηθήσει; κανένας δεν ξέρει; ή κανείς δεν κατάλαβε τι ψάχνω;Ωραία αν συμβαίνει το τρίτο βάζω άλλο ενα κομμάτι που θεωρώ ότι είναι περίπου ίδια φάση με το απο πάνω. (αν και το πάνω ειναι πιο ερωτικό)
Mr_Proper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 216 άτομα και κανένας δεν ξέρει να μου πεί ενα παρόμοιο κομμάτι με το man o tu? τόσο μοναδικό είναι; δεν το πιστεύω!
Mr_Proper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 322 τώρα τόσοι DJ εδω και καμία βοήθεια; pfffffffffffffffffffffff μπρίκια κολλάμε μου φαίνεται
censOred Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τo Sinnerman που ανέβασες φίλε μου είναι μοναδικό κομμάτι.Δεν μου ρχεται κάποιο που να το προσεγγίζει. Προτείνω να ακουσεις αυτό τον δίσκο του Davis που τα ξεφτυλίζει ΟΛΑ.
Mr_Proper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τo Sinnerman που ανέβασες φίλε μου είναι μοναδικό κομμάτι.Δεν μου ρχεται κάποιο που να το προσεγγίζει. Προτείνω να ακουσεις αυτό τον δίσκο του Davis που τα ξεφτυλίζει ΟΛΑ. Βασικά με το man o tο ψάχνω παρόμοια περισσότερο (αυτό δηλαδή που έβαλα στο OP... ντάξει 4 ώρες λέει αλλά είναι σε λούπα αν ακούσεις τα πρώτα 2 λεπτά κατάλαβες τι παίζει) αλλα σε ευχαριστώ τουλάχιστον προσπάθησες μου άρεσαι η μουσικούλα στο κομμάτι που ανέβασες αλλά ψάχνω κάτι πιο χαλαρό και ambient αυτό έχει αρκετά πιο έντονα μπιτάκια. Απλά μου φαίνεται περίεργο... γιατι οκ είσαι DJ παίζεις το man o tο... στο καπάκι μετά τι βάζεις (αν δεν θες να αλλάξεις το κλίμα) πάολα; όχι οπότε αυτοί που ασχολούνται κάτι σκέφτηκα πως θα έχουν να προτείνουν και νόμιζα ότι όσοι ασχολούνται με DJ και playlists θα μπαίνουν εδώ μέσα.
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ψάχνω κομμάτια σε παρόμοιά vibes παρακαλώ μην ποστάρετε τα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης deephouse και εγώ ξέρω να το κάνω αυτό οπότε δεν χρειάζεται να κουράζεστε απλά οι μηχανές αναζήτησης είναι άχρηστες για αυτό που ψάχνω γιατι είναι μηχανές και τα keywords δεν κάνουν δουλειά.. χρειάζομαι βοήθεια απο άνθρωπο με παρόμοια αισθητική ευχαριστώ. Μετά απ'αυτό που πόσταρες μου κολλάει απίστευτα το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα