tony_pap3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου πώς γινεται το system restore των XP ξεκινώντας το PC με το CD των Win XP? THANKS
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Καλημέρα, φαντάζομαι θα λές το repair των win xp. Λοιπόν μπούταρε απο το cd και θα δείς την επιλογη repair, στο ιδιο σημείο που είναι και η εντολή για το setup.
tony_pap3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 έχω φτασει στο σημείο όπου γράφει press r for fecovery. μετα?
The_Spawn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Den tha to kaneis apo ekei.... An dokimaseis apo ekei na kaneis Repair tha se bgalei stin Repair Console. Prepei na ksekiniseis kanonika setup ... kai afou dei to systima oti exeis egkatestimeni Previous Version of XP ekei na tou peis na kaneis Repair. Toulaxiston egw etsi to ekana!
tony_pap3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 δεν βγάζει εντολή repair. πάτησα εγκατάσταση, βρήκε τουσ 2 δίσκους και μετά επέλεξα να γίνει εγκατάσταση στο c όπου εκεί ήταν και το παλιό λειτουργικό. βγάζει ένα μήνυμα να μή βάλω 2 λειτουργικά στον ίδιο δίσκο. είπα ναι και ρωτάει αν αλλάξω ή όχι το file system. έιπα όχι και μετά ρωτάει για επιβεβαίωση αν θέλω να συνεχίσω καθώς όλες οι παλιές ρυθμίσεις των windows θα χαθούν. πουθενά δεν είδα το repair. please help...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Αν κάνεις reinstall τα win πάνω σε win -ίδια version - ΔΕΝ χάνεται τίποτα, εφόσον βέβαια στην ερώτηση για save των program files, απαντήσεις ΝΑΙ. Αυτό γίνεται μέσα απο το περιβάλον των win. ( Είναι σαν να κάνεις setup ξανά πάνω σε ήδη υπάρχον OS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.