Προς το περιεχόμενο

Lenovo A7-10 Τα φωτα σας!

giannisag17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο αγορα του συγκεκριμενου ταμπλετ και μεταχειρηση στα χερια μου 1 ημερας εσκασε ενημερωση των 20 mb εγινε η ληψη και εγκατασταση και μολις εγινε η επανεκκινηση εβγαλε το ρομποτακι γραφοντας σφαλμα!Εκανα reboot αλλα και παλι τα ιδια!Τι να κανω?Απελπιστηκα!Ειναι σαν να μην υπαρχει λογισμικο στο ταμπλετ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να κάνεις Hard Reset. Volume Up + Power button. Όταν σου εμφανίσει το ρομποτάκι πάτα το power για λίγο μέχρι να βγάλει επιλογές και κανε wipe.

Μπορεις να με βοηθησεις τι πρεπει να κανω..Το πρωτο σταδιο το εχω κατεβασει με την rom!

Τα λεει ολα φιλε μου στο 2ο λινκ.... Σου εχει λινκς για το φλασ τουλ και τους ντραιβερς.... Αφου τα κατεβασεις ακολουθησε τις οδηγιες. Ελπιζω ξερεις αγγλικα

Και στα Ελληνικα.....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

δεν φτιαχνεται με τιποτα αυτο!!

πετα το φιλε.

πουλαω εγω ενα καταπληκτικο μονο 140 ευρω!!!. :P

εισαι πολυ τυχερος!!!

Υπαρχει ενοτητα με αγγελιες αν θες να πουλησεις κατι.... Και νομιζω οτι δεν μπορεις να λες στον αλλον πετα το γιατι δεν φτιαχνεται με τιποτα... Το ειχες και ξερεις;;;. Εισαι ηλεκτρονικος , τεχνικος της lenovo , κατι;;;

Υπαρχει ενοτητα με αγγελιες αν θες να πουλησεις κατι.... Και νομιζω οτι δεν μπορεις να λες στον αλλον πετα το γιατι δεν φτιαχνεται με τιποτα... Το ειχες και ξερεις;;;. Εισαι ηλεκτρονικος , τεχνικος της lenovo , κατι;;;

ειμαι ανθρωπος με χιουμορ.....σου κανει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...