Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προχτες αγορασα απτην Αμερικη ενα Note 5 και δυστηχως απο την πρωτη μερα μου επεσε κατω και η οθονη εχει σπασει εσωτερικα και δεν ανταποκρινεται.. δυστηχως επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να την αλλαξω τωρα που ειμαι Αμερικη ξερετε αν θα μπορεσει να με εξυπηρετηση καποιο service στην Ελλαδα? καθως διαβασα οτι δεν θα ερθει στην Ευρωπη ... υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω μηπως και δουλεψει η οθονη για το δουλευω προσωρινα?

post-316444-0-01098700-1440091724_thumb.png

Δημοσ.

oh god....

Μονο αν παρεις οθονη απο ebay/amazon που δεν ξερω καν αν κυκλοφορουν ακομα...

Για Ελλαδα δεν γινεται επειδη οπως ειπες δεν εχει ερθει....

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προχτες αγορασα απτην Αμερικη ενα Note 5 και δυστηχως απο την πρωτη μερα μου επεσε κατω και η οθονη εχει σπασει εσωτερικα και δεν ανταποκρινεται.. δυστηχως επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να την αλλαξω τωρα που ειμαι Αμερικη ξερετε αν θα μπορεσει να με εξυπηρετηση καποιο service στην Ελλαδα? καθως διαβασα οτι δεν θα ερθει στην Ευρωπη ... υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω μηπως και δουλεψει η οθονη για το δουλευω προσωρινα?

ΟΜG!!!!!! :confused:

Ρε φιλε πηρες ενα κινητο ferrari και τσιγγουνευτηκες να το βαλεις σε μια θηκη σιλικονης εστω και των 8 ευρω;

Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω... :-(

Εαν δεν σε ενοχλει και το κινητο ειναι λειτουργικοτατο φανταζομαι οτι αν ερθεις Ελλαδα και μπορεσεις οικονομικα να αλλαξεις οθονη στο service ολο και θα μπορεσουν να κανουν καμια παραγγελια.

Γιατι δεν ριχνεις ενα τηλεφωνο στο service της samsung;

Παντως να ξερεις η οθονη θα σου βγει ο κουκος αιδονι...ειναι τελευταιας τεχνολογιας και wacom.

Καταλαβαινεις τωρα περιπου γιατι ποσο μιλαμε.

Eιλικρινα απο την μια σε λυπαμαι(καταλαβαινεις πως το εννοω)και απο την αλλη ησουν ψιλοαδικαιολογητος για μια θηκουλα της πλακας.

Εdit:Απο την φωτο που βλεπω την φολα την εφαγε το αλουμινιο περιμετρικα ετσι;

Η οθονη δεν πειραχτηκε σωστα;;;

Ισως και να εισαι τυχερος και να αλλαχτει ΜΟΝΟ το αλουμινιο σασι χωρις να ειναι υποχρεωτικο και η οθονη.

Δημοσ.

ειχα θηκη φλιπ κοβερ αλλα ανοιξε και επεσε με την μουρη το κινητο δεν ανταποκρινετε στο touch αλλιως δεν θα ειχα τοσο μεγαλο θεμα

Δημοσ.

ειχα θηκη φλιπ κοβερ αλλα ανοιξε και επεσε με την μουρη το κινητο δεν ανταποκρινετε στο touch αλλιως δεν θα ειχα τοσο μεγαλο θεμα

Μπορει και να κουνηθηκε τιποτε εσωτερικα και να μην εχει υποστει ζημια η οθονη.Εξωτερικα φαινεται αψογη.

Εκει που εισαι δεν μπορεις να το πας για μια διαγνωση και να σου πουνε τιμη πανω κατω να ξερεις;

Δημοσ.

θα το παω στην samsung το απογευμα (εδω ειναι μεσημερι) να δω τι θα μου πουν εκει ας ελπισουμε οτι φτιαχνετε η οτι θα ειναι 'σχετικα φθηνη' η αλλαγη της οθονη 

Δημοσ.

θα το παω στην samsung το απογευμα (εδω ειναι μεσημερι) να δω τι θα μου πουν εκει ας ελπισουμε οτι φτιαχνετε η οτι θα ειναι 'σχετικα φθηνη' η αλλαγη της οθονη 

Να το πας.Δεν εχεις να χασεις τιποτε αν αναλογιστεις οτι εδω θα αργησει να ερθει και μπορει ακομη και το επισημο service Ελλαδα να καθυστερησει σημαντικα να σου φερει ανταλλακτικο.

Μεχρι ενα σημειο αξιζει επισκευη του.

Αν αλλαχτει οτι ειναι χαλασμενο το κινητο κανονικα επανερχεται πληρως στην αρχικη κατασταση.

Ρωτα,κρινε και πραξε...θα σε ρωτουσα ποσο το πηρες απο εκει αλλα μπορει να φανω αδιακριτος.

Μην μου απαντησεις αν δεν θελεις δεν θα το παρεξηγησω καθολου.

Πανεμορφο κινητο ομως ετσι;Πρεπει να πετουσε το android.

Δημοσ.

250 δολλαρια digitizer και οθονη λενε  :-( τελος παντων τωρα εγινε το κακο επισκευαζετε 

Να το πας.Δεν εχεις να χασεις τιποτε αν αναλογιστεις οτι εδω θα αργησει να ερθει και μπορει ακομη και το επισημο service Ελλαδα να καθυστερησει σημαντικα να σου φερει ανταλλακτικο.

Μεχρι ενα σημειο αξιζει επισκευη του.

Αν αλλαχτει οτι ειναι χαλασμενο το κινητο κανονικα επανερχεται πληρως στην αρχικη κατασταση.

Ρωτα,κρινε και πραξε...θα σε ρωτουσα ποσο το πηρες απο εκει αλλα μπορει να φανω αδιακριτος.

Μην μου απαντησεις αν δεν θελεις δεν θα το παρεξηγησω καθολου.

Πανεμορφο κινητο ομως ετσι;Πρεπει να πετουσε το android.

850 δολλαρια φιλε μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιανει 4g (τα 32 gb)

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

250 δολλαρια digitizer και οθονη λενε  :-( τελος παντων τωρα εγινε το κακο επισκευαζετε 

850 δολλαρια φιλε μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιανει 4g (τα 32 gb)

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Σχετικα το ξαναλεω σχετικα "φθηνα" για μοντελο λιγων ημερων.

Για το 4g δεν γνωριζω τις προδιαγραφες της συσκευης μιας και εκει εχουν αλλα δικτυα και συχνοτητες.Ισως και να λειτουργει.

Μετα το κακο που συνεβη 250 μικρο δεν το λες αλλα παιρνεις μια αποφαση.

Πολυ προσοχη θελει γενικα με ολα τα smarts αυτης της κατηγοριας.

Γερος να εισαι και το κυριοτερο ξεχασε το συντομα και μην φας την ψυχη σου με αυτο.Δεν αξιζει τον κοπο να το σκεφτεσαι.

Αλλα 200 να εισαι γερος και να αγορασεις και κομματια να γινει.

Εσενα σου επεσε το κινητο,του αλλου του κλεψανε με το καλημερα το μηχανακι π.χ...του αλλου του χτυπησαν το αμαξι λιγα χιλιομετρα οταν το πηρε απο την αντιπροσωπεια κ.ο.κ...υπαρχουν και χειροτερα.Αυτο θελω να σου πω.Σε ολους μας εχει συμβει στην ζωη και κατι αντιστοιχο και παραπλησιο.Μια κακια στιγμη που λεμε.

Υγεια πανω απ'ολα.

Δημοσ.

Πωωωω διαβασα το post και πηγα να βαλω τα κλαματα.....  :fear:  Ευχομαι να μην εχεις ξανα τετοιες ατυχιες στο μελλον

Δημοσ.

Και σου συνιστω glass screen protector. Αξιζουν τα 10+ ευρω.

Εχω βαλει στο 1+1 και οτι πεσιματα εχει φαει, περα απο τα σημαδια στο bezel, η οθονη δεν εχει παθει τιποτα, ενω εχει ραγισει το screen protector.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.. Θα ηθελα να μαθω αν παραγγειλω το νοτε 5 απο αμερικη θα δουλευει εδω στην ελλαδα;;δλδ θα μπορεις να περνεις τηλεφωνα , θα πιανει 3 g???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...