Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω συγκρινει και τα λεω.Το θεωρω κατωτερο απο τα lg g4 και samsung s6.

Επισης το 930 εχει κι αθλια αυτονομια.Σε συνδυασμο με τις εφαρμογες των windows phone που παλι ειναι οι χειροτερες υλοποιησεις σε σχεση με αντροιντ και ios καθιστουν το τηλεφωνο για μενα μετριο.

Ειναι και σαν τουβλο.

Αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα...δεν επιμενω.

Κατώτερο δεν νομίζω, καλύτερο μπορεί. Ισάξιο ίσως.

Το 930 δεν έχει καθόλου άθλια αυτονομία, εγώ στο λέω που την έχω τη συσκευή. Είναι απλά μέτρια προς καλή η μπαταρία του, απλά υποδιέστερη σε σχέση με το υπόλοιπο αριστο σύνολο. Τα S6 & G4 από την άλλη, εε δεν τα λες και τέρας αυτονομίας. Οι εφαρμογές, αν και κάποιες χωρίς πρόσφατα updates ή και άλλες ανύπαρκτες-προστίθενται συνεχώς. Προσωπικά, ως επί το πλείστον ό,τι γύρεψα το βρήκα.

Το τούβλο που λες εσύ, εγώ το μεταφράζω ως στιβαρό, ποιοτικό και γεροδεμένο. Χαρακτηριστικά που τα "θετικά" τύπου "super low weight" ή "ultra slim" τα κάνει να φαίνονται ποζεριές και μαλακίες-και έτσι είναι.\

Σίγουρα γούστα είναι, και θέμα αναγκών φυσικά. Συνεπώς, βάσει των αναγκών που μας διευκρίνισε ο TS όπως και οι λοιποί συμφορουμίτες του συστήνω να πάει ΚΑΡΦΙ για Nokia Lumia 930. Και τα ρέστα στο χέρι.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για Windows Phone βρίσκονται εκεί που ανήκουν... Είναι το 3ο λογισμικό... Αν και το πρώτο είναι το ios Το Android είναι ο βασιλιάς των λογισμικών.... Και με την πολιτική που ακολουθεί η Microsoft θα πέσει ακόμα περισσότερο (Αγόρασε την Nokia και έστειλε τους υπαλλήλους σπίτι τους)

Η Microsoft ήταν και είναι η κορυφαία εταιρεία όσον αφορά το θέμα των υπολογιστών αλλά όσον αφορά τα Smartphone δεν έχει μέλλον)

Αυτό τώρα σε σχέση με τον τίτλο του θέματος και με αυτό που ζητά ο thread starter....που κολλάει ?

Κατώτερο δεν νομίζω, καλύτερο μπορεί. Ισάξιο ίσως.

Το 930 δεν έχει καθόλου άθλια αυτονομία, εγώ στο λέω που την έχω τη συσκευή. Είναι απλά μέτρια προς καλή η μπαταρία του, απλά υποδιέστερη σε σχέση με το υπόλοιπο αριστο σύνολο. Τα S6 & G4 από την άλλη, εε δεν τα λες και τέρας αυτονομίας. Οι εφαρμογές, αν και κάποιες χωρίς πρόσφατα updates ή και άλλες ανύπαρκτες-προστίθενται συνεχώς. Προσωπικά, ως επί το πλείστον ό,τι γύρεψα το βρήκα.

Το τούβλο που λες εσύ, εγώ το μεταφράζω ως στιβαρό, ποιοτικό και γεροδεμένο. Χαρακτηριστικά που τα "θετικά" τύπου "super low weight" ή "ultra slim" τα κάνει να φαίνονται ποζεριές και μαλακίες-και έτσι είναι.\

Σίγουρα γούστα είναι, και θέμα αναγκών φυσικά. Συνεπώς, βάσει των αναγκών που μας διευκρίνισε ο TS όπως και οι λοιποί συμφορουμίτες του συστήνω να πάει ΚΑΡΦΙ για Nokia Lumia 930. Και τα ρέστα στο χέρι.

Αυτό πάντως που νομίζουν ότι επειδή κάτι είναι λεπτό και ελαφρύ είναι και καλό, δε μπορώ να το καταλάβω, εντάξει σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει αλλά ΌΧΙ σε όλες.

• Like 3
Δημοσ.
Αυτό πάντως που νομίζουν ότι επειδή κάτι είναι λεπτό και ελαφρύ είναι και καλό, δε μπορώ να το καταλάβω, εντάξει σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει αλλά ΌΧΙ σε όλες.

Ισχύει, και δεν είναι ότι απλά δε με πολυ-νοιάζει να έχω μία συγκριτικά με τον ανταγωνισμό χοντροκομμένη συσκευή. Έτσι θέλω. Νοιώθεις από πίσω την υφή του χοντρού πλαστικού, το παχύ μέταλλο περιμετρικά, το καταλαβαίνεις στο χέρι από το αυξημένο βάρος. Καταλαβαίνεις ότι κρατάς μια στιβαρή και ποιοτική συσκευή που δε θα σπάσει ή λυγίσει στην κωλότσεπη στα καλά καθούμενα.

λυγίσει στην κωλότσεπη στα καλά καθούμενα.

Και γαμώ τις σπόντες ε; ΕΕΕΕΕΤΣΙ χτύπος στον ανταγωνισμό :P :P :P :P

Δημοσ.

Ψιλομπερδευτηκα παιδια!!! B)

Αξιζει να περιμενω παντως με τα cc μηπως και πεσουν οι τιμες στο g4 καθως με ψηνει πιο πολυ απο την καμερα του s6.

Δεν ξερω αν εχετε καποια αποψη μεταξυ αυτων των 2 σε θεμα καμερας!

Το lumia φαινεται αριστο για τα λεφτα του και για την καμερα του απλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει το λειτουργικο.

Δημοσ.

Αξιζει να περιμενω παντως με τα cc μηπως και πεσουν οι τιμες στο g4 καθως με ψηνει πιο πολυ απο την καμερα του s6.

Το lumia φαινεται αριστο για τα λεφτα του και για την καμερα του απλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει το λειτουργικο.

Ετσι οπως παμε και με αυτα που ερχονται τελη Σεπτεμβριου τα CC μπορει να διαρκεσουν απο αρκετους μηνες μεχρι πανω απο 1 χρονο,just saying.

Επισης δεν βλεπω να αναφερεται απο ορισμενους το γεγονος οτι το Lumia 930 προσφερει αυτα που προσφερει(super specs για Windows phone,ποιοτητα κατασκευης και το κυριοτερο ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ S6 και G4).

Τα εχω συγκρινει και τα λεω.Το θεωρω κατωτερο απο τα lg g4 και samsung s6.

Επισης το 930 αθλια αυτονομια.Σε συνδυασμο με τις εφαρμογες των windows phone που παλι ειναι οι χειροτερες υλοποιησεις σε σχεση με αντροιντ και ios καθιστουν το τηλεφωνο για μενα μετριο.

Ειναι και σαν τουβλο.

Αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα...δεν επιμενω.

Για ψαξε να δεις τι αυτονομια εχει το S6 και μετα πες μου για την αυτονομια του 930. Οχι οτι του 930 ειναι Super αλλα και του S6 ειναι στην καλυτερη μετρια.

• Like 2
Δημοσ.

Καταγράφεις τις εφαρμογες που χρησιμοποιείς (πριν την αγορά) και τις ψάχνεις (αυτές η παραπλήσιες) στο windows store. Εφόσον τις βρεις, τότε δεν τίθεται ζήτημα. Σε δύο ωρίτσες θα αναρωτιέσαι πως φανταζόσουνα ότι δε θα σε βολέψει.

Δημοσ.

Μαζι σου στο παραπανω απλα να ξερεις οτι για να βρεις το G4 στα χρηματα του 930,κυριως τωρα με CC,θα πρεπει να περιμενεις παρα πολλους μηνες. Αν μπορεις να περιμενεις τοσο πολυ καλως.

Αν πχ το G4 κοστιζε 400ευρω και το 930 350 θα σου ελεγα προσωπικα να πηγαινες δαγκωτο για G4 αλλα με αυτες τις τιμες που εχουμε τωρα που ουτε HTC One M8 δεν μπορεις να αγορασεις στα χρηματα του 930,δυσκολα πραγματα.

Δημοσ.

Πιστευετε οτι η τιμη του lg g4 ειναι οσο ειναι λογω CC. ?

Πριν καμια 15ρια μερες κοιταξα τιμες εξωτερικου. Ενω καποτε στις αρχες στην Ελλαδα γινοταν λογος για  460-480 ευρω, θα ελεγε καποιος οτι σημερα στα 550 ολοκληρη η διαφορα οφειλεται στο cc.

Κι ομως, αν χτυπησει καποιος π.χ. στο amazon ευρωπης θα το δει σε παραπλησιες τιμες Ελλαδας.

Προφανως για καποιο λογο, εχει αυξηθει γενικα η τιμη του παντου.

Δημοσ.

Τελος, φυσικα κ παιζει ρολο η ποιοτητα του φακου, αλλα εξαιρετικους φακους βαζει κ η samsung.

Eιπαμε, δεν ειναι τυχαιο οτι το s6 βγαζει συνηθως ισαξιες ή καλυτερες φωτο απο το lumia 930. Δεν ειναι μονο νουμερα(20mp vs 16) και ονοματα(Zeiss) που κανουν την διαφορα, παρολο που εσυ ανεφερες αυτα.

Το τελικο αποτελεσμα μετραει κ το s6 ειναι ισαξιο ή λιγο καλυτερο απο το 930.

Το ισάξιες είναι και πάλι σχετικό καθώς το 930 βγάζει απλά καταπληκτικές φωτογραφίες και έχεις και το αβαντάζ της κατά πολύ χαμηλότερης τιμής. Ηταν/είναι ο μέχρι τώρα βασιλιάς της φωτογραφίας στις τηλεφωνικές συσκευές. Ακόμα και κάπως καλύτερη να ήταν η κάμερα του S6 με τέτοια διαφορά στο κοστολόγιο...no...σίγουρα όχι. 

930 και τα ρέστα στο χέρι που λέει και ο από πάνω. 

Δημοσ.

Αν τραβηξεις μια φωτογραφια με το Lumia 930,την ιδια με το S6,την ιδια με το Iphone 6,την ιδια με το M8(συγκεκριμενα αυτο λογω του ολου θεματος με 4mp κλπ) και την δειξεις σε καποιο ατομο που δεν ασχολειται οπως ορισμενοι στα διαφορα Sites,αναθεμα και αν μπορεσουν να σου βρουν διαφορα,τοσο οσο το παραφουσκονουν ορισμενοι.

Σκασανε ολοι οι επαγγελματιες φωτογραφοι στο insomnia που μπορουν να ξεχωρισουν τις διαφορες στις συσκευες High end.....

• Like 2
Δημοσ.

Αν τραβηξεις μια φωτογραφια με το Lumia 930,την ιδια με το S6,την ιδια με το Iphone 6,την ιδια με το M8(συγκεκριμενα αυτο λογω του ολου θεματος με 4mp κλπ) και την δειξεις σε καποιο ατομο που δεν ασχολειται οπως ορισμενοι στα διαφορα Sites,αναθεμα και αν μπορεσουν να σου βρουν διαφορα,τοσο οσο το παραφουσκονουν ορισμενοι.

Σκασανε ολοι οι επαγγελματιες φωτογραφοι στο insomnia που μπορουν να ξεχωρισουν τις διαφορες στις συσκευες High end.....

συμφωνω, και να το παω κι ενα βημα παραπερα.  

Αν θελει καποιος καλη καμερα, παιρνει καθαρα φωτογραφικη μηχανη, και δεν ψαχνεται σε κινητα για σοβαρη φωτογραφια...!!!! 

Δημοσ.

Ενας που ασχολειται με την φωτογραφια πολυ μπορει να σου βρει διαφορες.Εχω γνωρισει αρκετους.

Ειδικα στις νυχτερινες ενα καλο κινητο το βγαζεις αχρηστο για πλακα.

Φανταζομαι ο ts για να τον ενδιαφερει τοσο θα εχει καποιες γνωσεις.

Εγω σε αυτο τον τομεα φετος θεωρω πως το G4 ειναι πολυ μπροστα.Τωρα αν αξιζει τα εξτρα χρηματα σε σχεση με το 930 για μενα ναι καθως κοιταω κι αλλα πραγματα περα απο την καμερα.

Δημοσ.

Το ισάξιες είναι και πάλι σχετικό καθώς το 930 βγάζει απλά καταπληκτικές φωτογραφίες και έχεις και το αβαντάζ της κατά πολύ χαμηλότερης τιμής. Ηταν/είναι ο μέχρι τώρα βασιλιάς της φωτογραφίας στις τηλεφωνικές συσκευές. Ακόμα και κάπως καλύτερη να ήταν η κάμερα του S6 με τέτοια διαφορά στο κοστολόγιο...no...σίγουρα όχι.

930 και τα ρέστα στο χέρι που λέει και ο από πάνω.

Τωρα συμφωνουμε!

Απο το λανθασμενο "δεν υπάρχει καμιά περίπτωση η καμερα του s6 να φθασει αυτην του 930“:

Ολίγον δύσκολο αυτό. Εχεις δυο "απλές" κάμερες των 16MP vs μια των 20MP με φακούς Zeis και όλες είναι opticaly stabilised. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση οι δυο πρώτες να μπορούν να φτάσουν την δεύτερη.

λες τώρα το σωστό :

"Ηταν/είναι ο μέχρι τώρα βασιλιάς της φωτογραφίας στις τηλεφωνικές συσκευές. Ακόμα και κάπως καλύτερη να ήταν η κάμερα του S6 με τέτοια διαφορά στο κοστολόγιο."

Ειναι οπως τα λες:αν κάποιος ενδιαφερεται για την φωτογραφία κ δεν θελει να δωσει τα αρκετα παραπάνω χρηματα του g4/s6, τοτε το Lumia 930 ειναι εξαιρετικό σε αυτο το θέμα, ακόμα κ αν υστερει ελάχιστα στο θεμα της φωτογραφίας.

Δημοσ.

Αυτό τώρα σε σχέση με τον τίτλο του θέματος και με αυτό που ζητά ο thread starter....που κολλάει ?

Τι που κολλάει; Δεν είδες τι έγραψε ο άλλος;

Προτεινουν Windows Phone την ώρα που ο άνθρωπος έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ενα από τα κορυφαία κινητα, Το είπα και το ξαναλέω τα Windows Phone αξίζουν μόνο στην κατηγορία των budget phone

Δημοσ.

Καλησπερα!

Ψαχνω να βρω smartphone με βασικο κριτηριο την καμερα. Σκεφτομουνα να παρω ξεχωριστη καμερα απλα ειναι πολυ πιο βολικο να εχεις ενα κινητο με μια αρκετα καλη.

Ειμαι αναμεσα σε g4 και s6 μιας και βλεπω οτι ειναι κορυφη αυτην την στιγμη.

Το θεμα ειναι οικονομικο καθως λογω capital control και εισαγωγων δεν εχουνε πεσει οι τιμες.

Υπαρχει καποιο αλλο κινητο στα 350 με 450 που να αξιζει η καμερα του? Η να παω σε ενα απο τα 2 που ανεφερα πιο πριν?

Τι που κολλάει; Δεν είδες τι έγραψε ο άλλος;

Προτεινουν Windows Phone την ώρα που ο άνθρωπος έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ενα από τα κορυφαία κινητα, Το είπα και το ξαναλέω τα Windows Phone αξίζουν μόνο στην κατηγορία των budget phone

http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...