kougi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Εχω ανοιχτο τον υπολογιστη, κανω benchmark (furmark) στην καρτα και την πρωτη φορα παιρνει φυσιολογικο σκορ, 2000 κατι, με μαξ θερμοκρασια τους 70 (συμφωνα με αυτο το προγραμμα, το msi afterburner ελεγε 100) και core clock να τρεχει κανονικα στα 1050 mhz. Ολες τις επομενες φορες που παω να κανω το ιδιο benchmark, το core clock δεν ξεπερναει ποτε τα 450, με αποτελεσμα να εχω πεσμενα fps (στο benchmark) και συνεπως το μισο σχεδον σκορ. Ετρεξα και λιγο call of duty και ειδα παλι πως το ρολοι δεν ξεπερναει τα 450mhz, βεβαια το παιχνιδι μια χαρα ετρεχε. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και αν πρεπει να κανω κατι? Μηπως υπερθερμαινεται η καρτα και ριχνει μονη της τα ρολογια για λογους ασφαλειας?
WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Έχει κολλήσει στα μεσαία ρολόγια! Βγάλε drivers με ddu και περνα τους τελευταίους από amd!
kougi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ειναι γνωστο προβλημα δηλαδη? Απλα μου φαινεται περιεργο που την πρωτη φορα (καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη) τρεχει για λιγο στα 1050 και μετα απο 2 λεπτα ριχνει τα ρολογια στα 450 και δεν ξανανεβαινει ποτε.
Occultist Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Κάποια στραβή έγινε στο πέρασμα των drivers...
kougi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Επανεγκατεστησα τους drivers αφου πρωτα τους εβγαλα με ddu και καπως βελτιωθηκε η κατασταση. Τωρα την στρεσαρα 4 φορες την καρτα, και την τεταρτη φορα (και ολες τις επομενες) εριξε τα ρολογια στα 450. Απ οτι καταλαβαινω αν φαει το σκαλωμα και ριξει τα ρολογια μετα θελει restart για να ξαναλειτουργησει στα 1050. Θα βαλω και μια εικονα που δειχνει αυτο που σας λεω, με αριθμους ειναι με σειρα τα τεστ που εκανα. ΥΓ: Οι 102 βαθμοι ειναι υπερβολικοι?
noobowarrior Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Φιλε μου οι θερμοκρασιες ειναι απαγορευτικες και καλο ειναι να κοιταξεις αν η καρτα εχει σκονη επεθγοντως και μετα να προβεις σε αλλαγη θερμοπαστας.Θα καει στο τσακ μπαμ.
kougi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πεντακαθαρη ειναι η καρτα και αλλαξα παστα σημερα το απογευμα, τον υπολογιστη τον ανοιγω καθε τριμηνο για καθαρισμα. Αυτες οι θερμοκρασιες δεν ειναι in-game, σε παιχνιδια εχω μεχρι 80, στο furmark δεν ξερω γιατι ανεβαινει τοσο πολυ.
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αν έχεις μέχρι τόσο σε παιχνίδια είσαι οκ.
kougi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οτι λεει το afterburner λεω, δεν ξερω αν μετραει σωστα. Το εψαξα και στο ιντερνετ και λενε οτι ειναι ψιλοbug, αν ανεβασει τοσο πολυ θερμοκρασια ριχνει τα ρολογια και δεν τα ανεβαζει ξανα, μονο μετα απο ρισταρτ. Θα τρεξω σημερα κανα παιχνιδι χωρις furmark να δω θερμοκρασιες και mhz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα