Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Να μπω κατευθείαν στο θέμα, εχω ενα nokia lumia 530 και εχει αρχίσει και με ενοχλει γιατί ζεσταίνεται υπερβολικά, το SAR του είναι στο 1,05 

και θέλω να το αλλάξω οσο πιο άμεσα γίνεται.

Η χρήση και τα χαρακτηριστικά που προτιμώ να έχει :

-Το SAR να είναι οσο γίνεται πιο χαμηλό !

-Να μην είναι κινεζιά (δεν εχω θέμα αλλά λόγω οτι θέλω να το διώξω άμεσα θα πάρω κάτι απο ελλάδα)

-Να είναι windows phone (κατά προτίμηση ) android σε 2η μοίρα μόνο αν δεν υπάρχει τίποτα καλό σε wp.

-Με ενδιαφέρει να έχει καλες κάμερες 5 mp και ανω αν γίνεται,

-1 gb ram τουλάχιστον (το 530 είχε 512 και δεν το λεγες και γρήγορο)

-8 gb ενσωματωμένη μνήμη

Αυτά τα βασικά!

Δημοσ.

1η επιλογή: https://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?keyphrase=lumia+735

2η επιλογή: https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html

Υπάρχει και 640 4g (lte) με 20 ευρώ παραπάνω. Το 735 θα ήταν καλύτερη επιλογή καθώς από τις 4 ίντσες δύσκολο να πας σε 5, θα σου φανεί παντόφλα. Ενώ το 735 με τις 4.7 είναι κάπως πιο συμμαζεμένο. Επίσης το 735 έχει καλύτερη μπροστά κάμερα. Και τα δύο έχουν πολύ καλύτερες κάμερες από το 530 σου εννοείται.

Το 735 έχει 0,80 -  0,48 max sar ενώ το 640 0,65 - 0,53

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, οντως το 735 φαίνεται καλύτερο απο το 640 και τα χαρακτηριστικά του είναι τέλεια (για αυτό που ψάχνω μετα το 530)

το μόνο που με φοβίζει είναι το 0,80 max sar γιατί η ζέστη που βγάζει το 530 με έχει αγχώσει πάρα πολύ και δεν θέλω να την πατήσω και στο επόμενο.

Και είδα τώρα στο skroutz και το nokia (ψέματα) microsoft lumia 535 και εχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λ7 του, είναι όντως τόσο value for money ή κάτι άλλο παίζει?

Δημοσ.

Και είδα τώρα στο skroutz και το nokia (ψέματα) microsoft lumia 535 και εχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λ7 του, είναι όντως τόσο value for money ή κάτι άλλο παίζει?

Και το 640 και το 735 είναι πολύ καλύτερα από το 535. Το 535 έχει και μερικές προβληματικές συσκευές με την οθόνη του. Μια χαρά sar έχουν και τα δύο.

Δημοσ.

Ευχαριστω πάρα πολύ για την βοήθεια!

Κοιτάω αντι του 735 το 730 που ειναι dual sim (γιατι εχω 2 νούμερα που χρησιμοποιώ) που είναι στα 200 ευρώ με πολύ καλά χαρακτηριστικά!

Kαι απο την άλλη το 640 που εχει σχεδον τα ίδια χαρακτηριστικά, είναι βέβαια κάτω των 200 ε αλλά εξίσου καλό 

Και δεν μπορώ να αποφασίσω!! Για πείτε κανένα αρνητικό ή θετικό (εκτος των λεφτων) μπας και γείρει η πλάστιγγα!

Δημοσ.

Πάρε το 640xl dual sim στα 200€! Θα το ευχαριστηθείς! Το μέγεθος συνηθίζεται εύκολα και θα σου αρέσει η μεγάλη οθόνη!

Δημοσ.

Lumia 730:
  • Μέγεθος οθόνης: 4,7 ''
  • Ανάλυση οθόνης: HD720 (1280 x 720)
  • Χρώματα οθόνης: TrueColor (24 bit/16 M)
  • Τεχνολογία οθόνης: OLED, ClearBlack
  • Πυκνότητα Pixel: 316 ppi
  • Lumia 640:
  • Μέγεθος οθόνης: 5 ''
  • Ανάλυση οθόνης: HD720 (1280 x 720)
  • Χρώματα οθόνης: TrueColor (24 bit/16 M)
  • Τεχνολογία οθόνης: ClearBlack, IPS LCD
  • Πυκνότητα Pixel: 294 ppi

Προσωπικά εγώ θα διάλεγα το 730, καθώς η διαφορά στο μέγεθος οθόνης είναι πολύ μικρή και η κάμερα έχει φακούς Carl Zeiss

Επέλεξε ανάμεσα στο lumia 735 και το lumia 640. Προσφέρουν την ίδια άριστη εμπειρία χρήσης.

Πας σε 735 αν:
- Σου αρέσει περισσότερο η amoled oθόνη από την ips
- Θέλεις κάτι πιο συμαζεμένο σε ίντσες (4.7)
- Θέλεις καλή μπροστινή κάμερα

Πας σε 640 αν:
- Προτιμάς τις 5 ίντσες
- Θέλεις κάπως μεγαλύτερη αυτονομία
- Θέλεις για ψυχολογικούς λόγους να έχεις νεότερο μοντέλο.

Και τα δύο είναι πολύ γρήγορα (καμία σχέση με το sony που κοιτάς), έχουν άριστη ποιότητα κατασκευης, εξαιρετική για τα λεφτά πίσω κάμερα, πολύ καλές οθόνες.

+ ότι το 735 σου δίνει την αίσθηση πιο ακριβής συσκευής με την έννοια του πως κάθεται στο χέρι αλλά και το look που μοιάζε unibody. Το μεγάλο του πλεονέκτημα για μένα πάντως είναι η <5 ίντσες οθόνη. Βέβαια το 735 δεν είναι dual sim. Dual sim είναι το 730 αλλά δεν είναι 4G. Αυτή είναι και η διαφορά τους. Το 640 στην LTE έκδοση είναι και 4G και dual sim.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...