Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή προέκυψε η ανάγκη για εξωτερικό σκληρό σκέφτηκα να αντικαταστήσω τον εσωτερικό του laptop με έναν ssd και να τον μετατρέψω σε εξωτερικό με ένα case. Οπότε προκύπτουν 2 ερωτήματα

1) Έχετε να προτείνετε κάποιο case? Ή να πάρω ένα τυχαίο κινέζικο usb3.0 να τελειώνω? Ο εσωτερικός τώρα είναι ένας Link.png Site: HitachiTravelstar 2.5"

2) Ποιόν ssd? Δεν με νοιάζει η ταχύτητα, ούτε η χωρητικότητα οπότε με έναν 120Gb είμαι ok πιστεύω. Με νοιάζει όμως να είναι αξιόπιστος..Ακούω καλά λόγια για τους Samsung αλλά αν είναι να βρω έναν πιο φτηνό θυσιάζοντας λίγο επιδόσεις δεν με νοιάζει μιας και το laptop δεν είναι κανά θηρίο...

specs Laptop:

cpu -> i3 2348M 2.30 GHz

ram -> 4Gb 1333 MHz

M/B -> Intel HM76

(Για την αγορά του case προτείνετε και ebay και εξωτερικό ελεύθερα)

Δημοσ.

μια χαρά λοιπόν και με τα δύο αυτά θα κάνω την δουλειά μου?

το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι το case δεν ειναι διαθέσιμο σε κάποιο από τα μαγαζιά..αν βρω κάποιο άλλο lc-power διαθέσιμο να το προτιμήσω ή επιμένεις στο συγκεκριμένο? πάνω κάτω όλα ίδια δεν είναι από θέμα αξιοπιστίας? 

Δημοσ.

μια χαρά λοιπόν και με τα δύο αυτά θα κάνω την δουλειά μου?

το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι το case δεν ειναι διαθέσιμο σε κάποιο από τα μαγαζιά..αν βρω κάποιο άλλο lc-power διαθέσιμο να το προτιμήσω ή επιμένεις στο συγκεκριμένο? πάνω κάτω όλα ίδια δεν είναι από θέμα αξιοπιστίας? 

Όποιο και να επιλέξεις θα κάνεις την δουλειά σου όπως σου είπε και ο SPANK  υπάρχουν και ποιο φθηνές θήκες 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...