iliasnet Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ΚαλησπέραΑγόρασα το συγκεκριμένο κουτί δίσκων για να βάλω 2 δίσκους των 3TB σε raid 1 και έχω μερικές απορίες Έκανα την σχετική εγκατάσταση το raid και το format όλα οκ Η απορία μου είναι ότι οι δίσκοι δουλεύουν συνεχώς και ακούγετε ένας ήχος σαν να γίνεται format ή μετακίνηση συνεχώς των κεφαλών και ταυτόχρονα αναβοσβήνουν και τα φωτάκια που έχει μπροστά. Όχι ήχος χτυπημάτωνΟ ήχος ακούγετε συνεχώς χωρίς να κάνω κάτι και αφού έκλεισα τον υπολογιστή.Δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα και έκανα και μεταφορά κάποιων αρχείων.Γιατί ακούγετε συνεχώς αυτός ο ήχος τι μπορεί να γίνετε; ok έχει φτιάξει αυτό. Μετά απο αναβάθμιση firmware πηγαίνει statby και δεν κάνει αυτόν τον ήχο αλλα ούτε αναβοσβήνουν τα φωτάκια2. Μετά την δημιουργία raid και το σχετικό format δημιουργήθηκαν στους δίσκους 4 partition, 512ΜΒ, 1GB, 2792,02GB, και 1GB όλα σε raw σε primary partition.Εδώ η απορία μου είναι αν πάθει κάτι το κουτί πώς μπορώ να διαβάσω τα δεδομένα αφου είναι σε raw;Για να τον δω τα εβγαλα τον έναν δίσκο και τον έβαλα σε ένα άλλο κουτι dockin station Επίσης υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με άλλο πρόγραμμα να παρακάμψω τα δικά του προγράμματα και κάνω φορματ σε NTFS με ένα partition ώστε αν βγάλω κάποιον δίσκο να μπορώ να των δω και απο άλλο κουτι; ευχαριστω Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από iliasnet
iliasnet Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 2 WESTERN DIGITAL WD30EFRX 3TB RED NAS SATA3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα