Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σιγουρα ακομη περισσοτεροι σιχαινονται εσενα για τις αμπελοφιλοσοφιες που αραδιαζεις.Και αν νευριασες,ξερεις.Αποκλεισμος λογαριασμου κτλ κτλ..Εντελως δημοκρατικα και αντιφασιστικα!

Επειδη επιτιθεσαι προσωπικα,θα σου απαντησω στον ιδιο τονο..Ουτε τα βυζια μου θα τραβηξω,ουτε θα βαλω τη γατα μου να κλαιει,ανηλικε-ανωριμε ψευτοκαρατεκα.Και αφου εσυ δε τους σιχαινεσαι,ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα γιο,και να γινει η μεγαλυτερη αδερφη!Ε,εκει μπορει να με θυμηθεις!

...είπε ο μεγαλύτερος άντρακλας τώρα. Δύσκολη η αυτοεπιβεβαίωση μέσω του «δικαιώματος της άποψης» ε; Μιλάς και για δημοκρατία τρομάρα σου.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδη επιτιθεσαι προσωπικα,θα σου απαντησω στον ιδιο τονο..Ουτε τα βυζια μου θα τραβηξω,ουτε θα βαλω τη γατα μου να κλαιει,ανηλικε-ανωριμε ψευτοκαρατεκα.Και αφου εσυ δε τους σιχαινεσαι,ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα γιο,και να γινει η μεγαλυτερη αδερφη!Ε,εκει μπορει να με θυμηθεις!

Μωρέ σαν και του λόγου σου να μην βγει και ας επιλέξει ότι θέλει.

Καλά όλα τα άλλα, το "καρατεκα" που κολλάει;

• Like 4

Άκου λοιπόν κάβουρα και κάθε κάβουρας, το δικαίωμα να έρχονται οι προσφυγες στην Ευρώπη ατο κέρδισαν με αίμα.

-ΝΑΤΟΙΚΕΣ δυνάμεις ήταν αυτές που βομβάρδισαν τα σπίτια τους.

-Ελληνικά αεροδρόμια χρησιμοποιούσαν.

-(Και)Ευρωπαϊκες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται τον πλούτο των χωρών τους.

Λοιπόν κάβουρα και κάθε κάβουρας, όσο η Ελλάδα συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα στον βομβαρδισμό των χωρών τους.

Όσο η Ελληνικά σημασία σηκώνεται κάθε πρωί από τις ελληνικές δυνάμεις, στο Αφγανιστάν. Όχι μια καραβιά προσφυγων έχει δικαίωμα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά όλοι τους μαζί με τις κατσίκες και τα πρόβατά τους.

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα, θα κάνω όμως στα παραπάνω την εξής παρατήρηση:

Εφόσον η Ελλάδα ανήκει σε συγκεκριμένους συνασπισμούς, σαφώς και φέρει εμμέσως ευθύνη για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή σήμερα. Όμως, τίθεται θέμα IMHO αναλογίας ευθύνης - υποχρεώσεων.

Εξηγούμαι: η εμπλοκή μας στους συγκεκριμένους πολέμους ήταν σχεδόν τυπική. Άλλα κράτη σήκωσαν βομβαρδιστικά και είχαν γενικότερα όφελος από το νταβαντούρι. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν, είναι να συνδράμουν οικονομικά για την επίλυση του προβλήματος (η μέχρι τώρα "βοήθεια" δεν μου φαίνεται ουσιαστική, πόσο μάλλον επαρκής).

Ιδανικά θα έπρεπε να φιλοξενήσουν στο έδαφός τους μέρος του συνόλου των μεταναστών, γιατί -αν μη τι άλλο- μόνο με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί στην πράξη το well being αυτών των ανθρώπων. Άλλο να έχεις π.χ. 15.000 άτομα παρατημένους σε πάρκα, λιμάνια και καράβια μιας χώρας με τεράστια οικονομικά προβλήματα, άλλο το να τους μοιράσεις σε 15 χώρες. Μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, 1000 άτομα σε μια χώρα με τον πληθυσμό π.χ. της Γαλλίας, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Πόσο θα επιβαρυνθεί ένα τέτοιο προηγμένο δυτικό κράτος φιλοξενώντας τόσο μικρό αριθμό προσφύγων;   

Θλίβομαι λοιπόν με τα γεγονότα στην Κω, αλλά εξοργίζομαι με τα όσα αντίστοιχα συμβαίνουν στο Καλαί. Η συνδρομή π.χ. του Ηνωμένου Βασιλείου στην προσπάθεια είναι η αποστολή αστυνομικών δυνάμεων στη Γαλλία; Στην Ελλαδίτσα του grexit ψάχνουμε για χώρους στέγασης και οι προηγμένοι εταίροι μας στέλνουν μπάτσους; Σοβαρολογούμε; 

• Like 4

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ένα χρεωκοπημενο κράτος με αβεβαιο μέλλον και δεν μπορεί να ζήσει ούτε το 40% των Ελλήνων. Το μόνο προϊόν μας είναι ο τουρισμός. Αυτός χτυπιεται αλυπητα και εσκεμενα από την ροή λαθρομεταναστων. Η μαύρη εργασία η φοροδιαφυγή η ανεργία η εκμετάλλευση των Ελλήνων προς τους μετανάστες κλπ μόνο κακό μας κάνουν. Κράτη που ευθύνονται για τις καταστάσεις που επικρατούν στη Συρία και σε άλλα κράτη του τρίτου κόσμου ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και την φροντίδα των ανθρώπων αυτών

• Like 2

Κι εμείς το συμφέρον τους κοιτάμε.

Τι λέγαμε πριν λίγα χρόνια? Φέρε αλβανους να κάνουν τις χαμαλοδουλειες γιατί ο Έλληνας τα πιάνει χοντρά στο χρηματιστηριο και δεν ασχολείται με αυτά. Πλέον αν δεν είσαι αλλοδαπός παράνομος δε βρίσκεις δουλειά. Ο ρατσισμός έχει γυρίσει προς τους Έλληνες.

Συμφωνώ.

Δεν εθελοτυφλω. Αν αφήσουμε τους συναισθηματισμούς απ έξω, είναι απόλυτα λογικό όταν βάζεις κάτω τα δεδομένα της συνάρτησης (μικρή χώρα, χάλια οικονομία, θαλάσσια Σύνορα, συγκρούσεις γύρω από τα σύνορά σου, εκατομμύρια πρόσφυγες) να μην σου βγαίνει το αποτέλεσμα.

Η λύση είναι τόσο περίπλοκη που δεν γίνεται να αναλυθεί σε δυο γραμμές σ ένα φόρουμ. Έχει να κάνει λίγο πολύ με τη Παγκόσμια, σχεδόν, γεωπολιτική στρατηγική. (Ποιες μεριές διαλέγεις στην αραβική άνοιξη, ποιους προμηθεύεις με όπλα και πυρομαχικά στον εμφύλιο της Λιβύης ή αν πάμε πιο πίσω στη σύγκρουση των Αφγανών με τη σοβιετική Ένωση και γενικά ποιος είναι ο ρόλος σου σ αυτές τις διαμάχες.)

Αφορμή να απαντήσω πήρα από το "Δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν στην Ευρώπη, να τους πνίξουμε στη θάλασσα". Οι "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι πρέπει να καταβάλουν πως δεν ήρθαν αυτοί εδώ, αλλά εμείς πρώτοι μπήκαμε στα σπίτια τους. Είτε αποικιοκρατικα Ινδία-Πακιστάν, μισή Αφρική. Είτε με πολέμους και όλα τα συναφή στην υπόλοιπη μισή Αφρική και την Ασία.

Γενικά όποτε δεν μας συμφέρει ξεχνάμε εύκολα και στρουθοκαμηλιζουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.

• Like 2

Kαλά ας μη δουλευόμαστε παρεάκι σε συνθήκες κοινωνικής κ πολιτικής κρίσης οι αδύναμοι πάντα είναι βορά του κάθε αυτοματισμένου μαλάκα ο οποίος προκειμένου να την παλέψει εφευρίσκει εχθρούς λες κ θα λύσει έτσι τα παλούκια που τρώει από το παλιοκενονια.Πέρα από τους κλασικούς στόκους οι οποίοι εξαιτίας του  social conditioning στο ελλαδιστάν έχουν εμάς τους LGBT ανέκαθεν στη μπούκα (βάλτε στη θέση μας οποιαδήποτε άλλη μειονότητα με σταθερές επιρροές κοινωνικού αυτοματισμού-εβραίοι,ρομά γουατέβα) έχουμε κ μια συνεχή διαπραγμάτευση για τους κινδύνους από νεοεισερχόμενους πληθυσμούς.Για αυτό εξάλλου ανάγεται κ η φάση σε έναν ύστατο ιδεολογικό/πολιτικό αγώνα γύρω από την οποία συσπειρώνονται δεξιόστροφες κ αριστερόστροφες λαικιστικές πολιτικές δυνάμεις.

Απλά να υπενθυμίσουμε  στις γνήσιες απανθρωποποιητικές,ξενοφοβικές,ομοφοβικές κ ρατσιστικές λινάτσες πως η κίβδηλη έννοια της ''πατρίδας'' την οποία καπηλεύονται ως άξια λαικιστικά απολιφάδια δεν ανάγεται σε κτήμα κανενός.Μέσα στην κοινωνία θα έχουν να αντιμετωπίσουν κ μας ,οι οποίοι θέλω να πιστεύω θα τους πηδάμε τα πρέκια στο διηνεκες ώσπου να γειωθούν.

• Super Moderators

Και σιγουρα ακομη περισσοτεροι σιχαινονται εσενα για τις αμπελοφιλοσοφιες που αραδιαζεις.Και αν νευριασες,ξερεις.Αποκλεισμος λογαριασμου κτλ κτλ..Εντελως δημοκρατικα και αντιφασιστικα!

Οι αποκλεισμοί έχουν να κάνουν με όσους δεν σέβονται τους κανόνες. Το έκανες παλιά, συνεχίζεις να το κάνεις και τώρα. Αν το γενικεύσεις αυτό μέσα στην κοινωνία στην οποία ζεις, καταλαβαίνεις πως δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ ο ίδιος (για να μη σου πω πως σε ανέχονται και ταυτόχρονα πάλι δεν το εκτιμάς).

Σαφώς δεν θα κάνω διάλογο με άτομα τα οποία δεν θα ήθελα να τα γνωρίζω ούτε στην real life (μεγαλώσαμε και οι αντοχές/ανοχές μειώνονται), αλλά θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω που είπε πως θα προτιμούσε το παιδί του να γίνει "αδερφή" παρά ένας "φυσιολογικός" με απόψεις σαν και τις δικές σου. Εκτιμώ πως θα περνούσε πολύ χειρότερα και θα ήταν πολύ πιο μόνος και απομονωμένος απο τους άλλους, σε σχέση με το αν ήταν gay. 

:)

• Like 2

Τελευταίο οφτόπικ από εμένα, αλλά πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που αδυνατεί να καταλάβει ότι το οποιοδήποτε δικαίωμα, πόσω μάλλον αυτό της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, προϋποθέτει και υποχρεώσεις. Και εννοείται δεν είναι υπεράνω κριτικής.

• Super Moderators

Τελευταίο οφτόπικ από εμένα, αλλά πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που αδυνατεί να καταλάβει ότι το οποιοδήποτε δικαίωμα, πόσω μάλλον αυτό της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, προϋποθέτει και υποχρεώσεις. Και εννοείται δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Και γω δεν συμμετέχω άλλο. Παρασύρθηκα πάλι από το θέμα και υποτροπίασα. :P

• Like 1

.Και αφου εσυ δε τους σιχαινεσαι,ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα γιο,και να γινει η μεγαλυτερη αδερφη!Ε,εκει μπορει να με θυμηθεις!

Πάντως ως η μεγαλύτερη αδερφάρα της οικουμένης (κ εντελώς φάμπιουλους at that εντωμεταξύ) να σου πω οτι αν ο δικός σου γιός έπαιζε για την ομάδα μας πιστεύω θα κάναμε παγκόσμια εκστρατεία για να τον προστατεύσουμε από τις παπαριές σου.

Gay power FTW bitches  :P

Πάντως ρε παιδιά εγώ αν γινόταν πόλεμος στη χώρα μου δε θα την εγκατέλειπα. Δηλαδή δε το χωράει ο νους μου η πατρίδα μου να κινδυνεύει και εγώ να την κοπανίσω; Και κάτι άλλο που με ενοχλεί, πολλοί μετανάστες έχουν μωρά στην αγκαλιά τους ή οι γυναίκες είναι έγκυες. Ο πόλεμος υπάρχει εδώ και 3 χρόνια.. και εν μέσω πολέμου και ξέροντας ότι θέλουν να φύγουν κάνουν παιδιά; Δεν είναι το λίγότερο ανεύθυνο; Δε λέω να μην κάνουν παιδιά ποτέ, απλά τώρα δεν είναι η στιγμή. Βλέπω μάνες με 4 παιδιά μικρά που διασχίζουν το Αιγαίο. Δεν είναι ανεύθυνο αυτό; Ενώ οικονομικά δεν το αντέχουν και έχουν πόλεμο να κάνει παιδιά; Και απλά να σκέφτονται ότι δεν πειράζει μωρέ θα τα δουν και θα μας λυπηθούν; Πρέπει να προσέξουν τους εαυτούς τους όχι να βασίζονται στην καλή θέληση των άλλων.

Kαλά ας μη δουλευόμαστε παρεάκι σε συνθήκες κοινωνικής κ πολιτικής κρίσης οι αδύναμοι πάντα είναι βορά του κάθε αυτοματισμένου μαλάκα ο οποίος προκειμένου να την παλέψει εφευρίσκει εχθρούς λες κ θα λύσει έτσι τα παλούκια που τρώει από το παλιοκενονια.Πέρα από τους κλασικούς στόκους οι οποίοι εξαιτίας του  social conditioning στο ελλαδιστάν έχουν εμάς τους LGBT ανέκαθεν στη μπούκα (βάλτε στη θέση μας οποιαδήποτε άλλη μειονότητα με σταθερές επιρροές κοινωνικού αυτοματισμού-εβραίοι,ρομά γουατέβα) έχουμε κ μια συνεχή διαπραγμάτευση για τους κινδύνους από νεοεισερχόμενους πληθυσμούς.Για αυτό εξάλλου ανάγεται κ η φάση σε έναν ύστατο ιδεολογικό/πολιτικό αγώνα γύρω από την οποία συσπειρώνονται δεξιόστροφες κ αριστερόστροφες λαικιστικές πολιτικές δυνάμεις.

Απλά να υπενθυμίσουμε  στις γνήσιες απανθρωποποιητικές,ξενοφοβικές,ομοφοβικές κ ρατσιστικές λινάτσες πως η κίβδηλη έννοια της ''πατρίδας'' την οποία καπηλεύονται ως άξια λαικιστικά απολιφάδια δεν ανάγεται σε κτήμα κανενός.Μέσα στην κοινωνία θα έχουν να αντιμετωπίσουν κ μας ,οι οποίοι θέλω να πιστεύω θα τους πηδάμε τα πρέκια στο διηνεκες ώσπου να γειωθούν.

Για να κάνω βέβαια το δικηγόρο του διαβόλου, δεν μπορεί να συγκρίνεται άμεσα μια πληθυσμιακή ομάδα όπως π.χ. τα LGBT άτομα (που στο φινάλε πέραν του σεξουαλικού τους προσανατολισμού δεν διαφέρουν σε τίποτα από το "μέσο πολίτη"), με άλλες οι οποίες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, χρησιμοποιώντας συχνά την όποια απόπειρα της κοινωνίας για να τους ενσωματώσει, ως μέσο "καβατζώματος" προνομίων. Αν έδειχναν αμφότερες οι πλευρές την ίδια καλή θέληση, ίσως προχωρούσε η φάση.

Ρατσιστικό είναι το να σε εχθρεύομαι επειδή είσαι π.χ. Ρομά στην καταγωγή. Αν όμως έχεις στήσει γκέτο δίπλα από το σπίτι μου και παρανομείς εις βάρος μου, ενώ την ίδια στιγμή το κράτος θεωρεί ταμπού την σύγκρουση μαζί σου, είναι λογικό να τα πάρω στο κρανίο. Δεν έχει να κάνει με το χρώμα, τη θρησκεία ή τη γλώσσα σου, αλλά αποκλειστικά με την έλλειψη σεβασμού απέναντί στα δικαιώματά μου.

Γιατί αυτές οι δεξιοαριστερόστροφες λαϊκίστικες πολιτικές δυνάμεις, δεν θα είχαν καμία ισχύ, εάν τα πράγματα στην κοινωνία ήταν ομαλότερα. 

• Like 6

Ρατσιστικό είναι το να σε εχθρεύομαι επειδή είσαι π.χ. Ρομά στην καταγωγή. 

Σε αυτούς αναφέρομαι (εξού κ ο χαρακτηρισμός περι αυτοματισμού)

Πχ ο άλλος πιο πάνω με σιχαίνεται απλά επειδή είμαι γκέι.Οκ νταξ next

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...