Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι σε όλα όσα ρωτάς.

Από εκεί και πέρα όμως, αν δεχθούμε ότι την παρούσα στιγμή τα κύρια μεταναστευτικά ρεύματα που δέχεται η χώρα μας είναι αυτά των Πακιστανών και των Σύριων, τότε πραγματικά το έχω απορία, πως έχει ανακατευτεί το ΝΑΤΟ συγκεκριμένα στο Πακιστάν ή στην Συρία. Πήγε το ΝΑΤΟ και εκπαίδευσε τους μαχητές του ISIS πως να αποκεφαλίζουν τους αλλόθρησκους κάνοντάς τους μαθήματα τζιχαντισμού; Να μου 'λεγες ότι είχαμε μαζικά κύματα Αφγανών ή Ιρακινών ή Παλαιστίνιων, να συμφωνήσω ότι φταίει το ΝΑΤΟ (και άρα και η Ελλάδα). Αλλά στη Συρία και στο Πακιστάν με ποιόν τρόπο φταίει;

Καθαρά ρητορικό το ερώτημα σου

Οι λαοί της περιοχής άρχισαν να υποφέρουν από την αποσταθεροποίηση μιας σειράς τοπικών καθεστώτων

που προκάλεσαν οι ενέργειες των μισητικών υπηρεσιών συγκεκριμένων Δυτικών κρατών και όχι μόνο, για ανύπαρκτες αιτίες. (μερικοί λένε για το πετρέλαιο)…

Είναι γνωστό ποιοι εκπαίδευσαν και εξόπλισαν, σε πρώτη φάση, τους μετέπειτα αυτονομούμενους μουσουλμάνους. 

Και τον νεκρό άντρα με τη μαγκούρα και τα «ισλαμοφρικιά» της τωρινής εποχής...,

«Ήταν στραβό το κλήμα» της περιοχής από τότε,«το φάγε και ο γάϊδαρος…»( ISIS), και κατάντησε ανυπόφορη η διαβίωση στην περιοχή.

Το διάβασμα της επικαιρότητας ή της ιστορίας με παρωπίδες ή κομματικά γυαλιά, ή με την επιλεκτική αποσιώπηση γεγονότων, δεν βοηθά στην κατανόηση του προβλήματος.

Εκτός αυτού,

οι ενέργειες των συγκεκριμένων Δυτικών κρατών και η καφρίλα του ISIS,

που μπορούσε να προβλεφθεί από τον «πολιτισμένο κόσμο»,

εκτός από την ανθρωπιστική κρίση προκάλεσαν και την καταστροφή «Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς» των προηγούμενων χιλιετιών.

Ένα τεράστιο πολιτιστικό έγκλημα, για το οποίο κανείς Δυτικός ηγέτης δεν θα κληθεί να δώσει λόγο…

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καθαρά ρητορικό το ερώτημα σου

Οι λαοί της περιοχής άρχισαν να υποφέρουν από την αποσταθεροποίηση μιας σειράς τοπικών καθεστώτων

που προκάλεσαν οι ενέργειες των μισητικών υπηρεσιών συγκεκριμένων Δυτικών κρατών και για ανύπαρκτες αιτίες. (μερικοί λένε για το πετρέλαιο)…

«Ήταν στραβό το κλήμα» της περιοχής από τότε,«το φάγε και ο γάϊδαρος…»( ISIS), και κατάντησε ανυπόφορη η διαβίωση στην περιοχή.

Το διάβασμα της επικαιρότητας ή της ιστορίας με παρωπίδες ή κομματικά γυαλιά, ή με την επιλεκτική αποσιώπηση γεγονότων, δεν βοηθά στην κατανόηση του προβλήματος.

Εκτός αυτού,

οι ενέργειες των συγκεκριμένων Δυτικών κρατών και η καφρίλα του ISIS,

που μπορούσε να προβλεφθεί,

εκτός από την ανθρωπιστική κρίση προκάλεσαν και την καταστροφή «Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς» των προηγούμενων χιλιετιών.

Ένα τεράστιο πολιτιστικό έγκλημα, για το οποίο κανείς Δυτικός ηγέτης δεν θα κληθεί να δώσει λόγο…

Σταρχιδια μας ομως? ας πανε να τους βοηθησουν στις χωρες τους αυτοι που κοπτονται? (οπως ειναι και η μονη πραγματικα χρησιμη βοηθεια)

(Φυσικα δεν ειναι σταρχιδια μου, λυπαμαι που ζουν ετσι αλλα απο το να υπαρχει μια στο δισκεκατομυριο να καταληξω και εγω ετσι προτιμω την λυση των ορχεων μου)

Σταρχιδια μας ομως? ας πανε να τους βοηθησουν στις χωρες τους αυτοι που κοπτονται? (οπως ειναι και η μονη πραγματικα χρησιμη βοηθεια)

(Φυσικα δεν ειναι σταρχιδια μου, λυπαμαι που ζουν ετσι αλλα απο το να υπαρχει μια στο δισκεκατομυριο να καταληξω και εγω ετσι προτιμω την λυση των ορχεων μου)

Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Σίγουρα είναι χάλια εκεί και κρίμα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι (ούτε εγώ ούτε κανένας Έλληνας) οπότε το να τρώμε τα μολότοφ που πετάνε σε Έλληνες που δεν έκαναν τίποτα σε αυτούς είναι βαρβαρικό.

Ναι σε όλα όσα ρωτάς.

Από εκεί και πέρα όμως, αν δεχθούμε ότι την παρούσα στιγμή τα κύρια μεταναστευτικά ρεύματα που δέχεται η χώρα μας είναι αυτά των Πακιστανών και των Σύριων, τότε πραγματικά το έχω απορία, πως έχει ανακατευτεί το ΝΑΤΟ συγκεκριμένα στο Πακιστάν ή στην Συρία. Πήγε το ΝΑΤΟ και εκπαίδευσε τους μαχητές του ISIS πως να αποκεφαλίζουν τους αλλόθρησκους κάνοντάς τους μαθήματα τζιχαντισμού; Να μου 'λεγες ότι είχαμε μαζικά κύματα Αφγανών ή Ιρακινών ή Παλαιστίνιων, να συμφωνήσω ότι φταίει το ΝΑΤΟ (και άρα και η Ελλάδα). Αλλά στη Συρία και στο Πακιστάν με ποιόν τρόπο φταίει;

Για τον ίδιο λόγο που άμα η Ελλάδα δεχόταν 1.5 εκατομμύρια πρόσφυγες να ζουν στο έδαφός της, πολλοί Έλληνες θα αναγκάζονταν να μετακομίσουν σε άλλες χώρες.

Εδώ το χωριό έχει παραθεριστές το καλοκαίρι και ερημιά το χειμώνα. Η ύπαρξη αδέσποτων είναι φυσική. Φυσικά δεν μπορώ να ζω σε ένα μέρος με σκελετωμένους σκύλους και ημι-ψόφιες γάτες. Έστω και με τεράστια οικονομική δυσκολία προσπαθώ να βρω φτηνές ζωοτροφές γιατί ζω σε τριτοκοσμικό κράτος και θα ήταν αστεία πράγματα να περιμένω από το δήμαρχο.

Απλά θέλω να πω ότι αυτές τις μέρες είναι χιλιάδες σκατόβλαχοι των Αθηνών εδώ τριγύρω. Και κανείς δεν βάζει ούτε καν ένα μπολ νερό στην πόρτα του έστω κι αν ρίχνουν 2 τόνους νερό στο γκαζόν. Αν κάποιος μου μιλήσει για αριστερές και ανθρωπισμούς και δήθεν πονοψυχίες είναι βέβαιο 100% ότι θα τον αρχίσω τις κλωτσές. Ζω σε έθνος καραγκιόζηδων κι έχω αποδεχτεί την κατάσταση. Αλλά δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Και την υποκρισία. 

Έστω και με τεράστια οικονομική δυσκολία προσπαθώ να βρω φτηνές ζωοτροφές γιατί ζω σε τριτοκοσμικό κράτος και θα ήταν αστεία πράγματα να περιμένω από το δήμαρχο.

Καλά και στα πρωτοκοσμικά κράτη, η λύση που θα έπαιρνε ο δήμαρχος νομίζω δεν θα σου άρεσε.

Καλά και στα πρωτοκοσμικά κράτη, η λύση που θα έπαιρνε ο δήμαρχος νομίζω δεν θα σου άρεσε.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να βάλει ταίστρες και ποτίστρες. 

Κατανοώ ότι το 2015 προσπαθεί ακόμη να φτιάξει δίκτυο ύδρευσης, που υπάρχει ακόμη και στην Συρία. Οπότε δεν έχω υπέρμετρη αισιοδοξία. Μέχρι να περιμένω τον δήμαρχο και τους υπάνθρωπους-γείτονες τα σκυλιά θα τα έχουν τινάξει από πείνα και δίψα. Θα τους αγοράσω μπλουζάκια με σημαία Μπαγκλαντές οπότε κάποιος πυροβολημένος θα βρεθεί από το κόμμα. Θα πω ότι είναι σκύλοι-πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να βάλει ταίστρες και ποτίστρες.

Κατανοώ ότι το 2015 προσπαθεί ακόμη να φτιάξει δίκτυο ύδρευσης, που υπάρχει ακόμη και στην Συρία. Οπότε δεν έχω υπέρμετρη αισιοδοξία. Μέχρι να περιμένω τον δήμαρχο και τους υπάνθρωπους-γείτονες τα σκυλιά θα τα έχουν τινάξει από πείνα και δίψα. Θα τους αγοράσω μπλουζάκια με σημαία Μπαγκλαντές οπότε κάποιος πυροβολημένος θα βρεθεί από το κόμμα. Θα πω ότι είναι σκύλοι-πρόσφυγες.

Αναφερόμουν στους μπόγιες που απ' ότι έχω ακούσει δουλεύουν πολύ στην Ευρώπη.

Αναφερόμουν στους μπόγιες που απ' ότι έχω ακούσει δουλεύουν πολύ στην Ευρώπη.

Βασικά στην Ευρώπη κάνουν μαζικές ευθανασιες, δυστυχώς.

Το να προσκαλούμε εδώ αξιολυπητους ανθρώπους μόνο κακό κάνουμε και σε αυτούς και στη χώρα μας εξυπηρετωντας τα συμφέροντα αυτών που τους τρώνε τα λεφτά και τους οδηγούν τους περισσότερους στον πνιγμο για να ωφεληθουν αυτοί και να πληγει η Ελλάδα. Κανένα πολιτισμενο κράτος δε δέχεται έτσι ούτε απλούς εργαζόμενους μετανάστες όχι λαθρομεταναστες

• Like 1

Το πρόβλημα μας ως λαός είναι πως είμαστε σε μεγάλο βαθμό αμόρφωτοι και κατά συνέπεια επιρρεπείς στην "ταμπελοποίηση". Το διαπιστώνει κανείς εύκολα διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις στο παρόν forum (και σε άλλα αντίστοιχα που κλειδώθηκαν πρόσφατα), αλλά και γενικότερα παρατηρώντας τα τεκταινόμενα στην κοινωνία. 

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τον τίτλο του συγκεκριμένου thread: Μαζί με έννοιες που αναφέρονται σε πραγματικά και σαφώς αντικειμενικά προβλήματα όπως η λαθρομετανάστευση και ο ρατσισμός, κοτσάρεται και το εντελώς υποκειμενικό "ψευτοανθρωπισμός", μια λέξη που ξεκάθαρα θίγει άτομα με συγκεκριμένες αντιλήψεις. Πέραν αυτής της έμμεσης στοχοποίησης τέτοιων ατόμων, η χρήση αυτής της ατυχούς έκφρασης, υποδηλώνει και ελλιπή κατανόηση του σίγουρα υπαρκτού προβλήματος των παράτυπων μεταναστών, καθώς και των αιτιών αυτού.

Προσωπικά ελπίζω ακόμα, πως ο κάβουρας (και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες του) θα ρίξουν κάποτε μια ματιά στους συνδέσμους και τα δεδομένα που παρατέθηκαν, τόσο εδώ όσο και σε άλλα threads, βάζοντας επιτέλους το μυαλό τους να στροφάρει, αποφεύγοντας έτσι στο μέλλον την επιφανειακή προσέγγιση τέτοιων πολύπλοκων και σοβαρών ζητημάτων.

Επί του θέματος τώρα, ακόμα και όσοι μιλούν για "ψευτοανθρωπισμό", οφείλουν να καταλάβουν πως η χώρα μας λειτουργεί ως μέρος ενός συνόλου και έτσι είναι λοιπόν υποχρεωμένη να ακολουθήσει κάποιους κανόνες, ενώ παράλληλα φέρει και συγκεκριμένες ευθύνες. Όλα τ' άλλα είναι "να 'χαμε, να λέγαμε". 

Πέραν αυτού, είναι γελοία τραγικό (ή τραγικά γελοίο), που γράφονται το 2015 πράγματα περί "προληπτικού σαπίσματος" ΑΝΘΡΩΠΩΝ, οι οποίοι -ας σημειωθεί- ενδέχεται να είναι γυναίκες και παιδιά. Όχι ότι αποδέχομαι φυσικά αντίστοιχες πράξεις βίας προς ενήλικους άνδρες, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Για να κλείσω, γράφω ξανά το εξής: οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αρκεί βέβαια αυτό να γίνεται εντός των πλαισίων του Νόμου, αλλά και γενικότερα της ηθικής. Με λίγα λόγια, οι μετανάστες πρέπει να διασώζονται, πρέπει να τους παρέχονται οι απαραίτητες υπηρεσίες (υγεία, στέγαση) και πρέπει να γίνονται ενέργειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Εννοείται μάλιστα, πως το να διαμαρτύρονται εφόσον τα παραπάνω δεν πραγματοποιούνται, είναι δικαίωμά τους.

Αν ωστόσο κάποιοι "ξεφύγουν", προκαλώντας πραγματικά προβλήματα στην κοινωνία που τους φιλοξενεί (π.χ. άσκηση βίας κατά προσώπων, καταστροφή ξένης περιουσίας), τότε το κράτος οφείλει να πράξει τα δέοντα, ώστε να διαφυλάξει την τάξη. Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή, σε φάση "είσαι Έλληνας, άρα τα ΜΑΤ σε δέρνουν", "είσαι μετανάστης, άρα κάνουμε την πάπια". Ειλικρινά πείτε μου, είναι παράλογο αυτό που υποστηρίζω;

• Like 7

Το να προσκαλούμε εδώ αξιολυπητους ανθρώπους μόνο κακό κάνουμε και σε αυτούς και στη χώρα μας εξυπηρετωντας τα συμφέροντα αυτών που τους τρώνε τα λεφτά και τους οδηγούν τους περισσότερους στον πνιγμο για να ωφεληθουν αυτοί και να πληγει η Ελλάδα. Κανένα πολιτισμενο κράτος δε δέχεται έτσι ούτε απλούς εργαζόμενους μετανάστες όχι λαθρομεταναστες

Ξέρω ένα παιδί τον Eurostat που διαφωνεί μαζί σου, ίσως μπορεί να σας φέρει σε επαφή ο Google αν τον ξέρεις.

• Like 3

Τα προβλήματα αγαπητέ δεν ξεκινάνε από το γεγονός πως νιώθεις όπως νιώθεις για όλους αυτούς, αλλά όταν αποφασίζεις να ξεκινήσεις ορισμένες "δράσεις" για να απομακρύνεις απο δίπλα σου (ή να τους δημιουργήσεις απλά πρόβλημα) αυτούς τους ανθρώπους.

Κάπου στον κόσμο σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που σιχαίνεται και σένα (χωρίς να έχεις κάποιο "πρόβλημα" σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια). :)

Και σιγουρα ακομη περισσοτεροι σιχαινονται εσενα για τις αμπελοφιλοσοφιες που αραδιαζεις.Και αν νευριασες,ξερεις.Αποκλεισμος λογαριασμου κτλ κτλ..Εντελως δημοκρατικα και αντιφασιστικα!

ΥΓ. Ο άλλος λέει "σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους". Στα παπαρια όλων μας. Ομοφυλοφιλων και μη. Σιγά μη σε ρωτησουν τι θα κάνουν. Αν σε πιάνει αναγούλα, πάρε δραμαμινη. Αν δεν σε βοηθήσει, τράβα τα βυζια σου και κρατά την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μωβ.

Επειδη επιτιθεσαι προσωπικα,θα σου απαντησω στον ιδιο τονο..Ουτε τα βυζια μου θα τραβηξω,ουτε θα βαλω τη γατα μου να κλαιει,ανηλικε-ανωριμε ψευτοκαρατεκα.Και αφου εσυ δε τους σιχαινεσαι,ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα γιο,και να γινει η μεγαλυτερη αδερφη!Ε,εκει μπορει να με θυμηθεις!

Για να κλείσω, γράφω ξανά το εξής: οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αρκεί βέβαια αυτό να γίνεται εντός των πλαισίων του Νόμου, αλλά και γενικότερα της ηθικής. Με λίγα λόγια, οι μετανάστες πρέπει να διασώζονται, πρέπει να τους παρέχονται οι απαραίτητες υπηρεσίες (υγεία, στέγαση) και πρέπει να γίνονται ενέργειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Εννοείται μάλιστα, πως το να διαμαρτύρονται εφόσον τα παραπάνω δεν πραγματοποιούνται, είναι δικαίωμά τους.

αυτο λεμε και εμεις. στα πλαισια του νομου. ο νομος λεει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ απο τριτες χωρες χωρις βιζα. το οτι ηρθες και κλαιγεσαι στα συνορα δε σημαινει οτι πρεπει να παρανομησουμε ικανοποιοντας σου το δικαιωμα να εισελθεις, ποσο μαλλον να σου δωσουμε οποιοδηποτε αλλο δικαιωμα. 

το δικαιωμα του αλλου να διαμαρτυρεται γιατι δε του στρωνουν κοκκινο χαλακι ειναι πιο σημαντικο απο το δικαιωμα το δικο μου που ειμαι ντοπιος να διαμαρτυρομαι επειδη παραβαινονονται οι νομοι που ολοι μαζι υποτιθεται πως εχουμε συμφωνησει????? 

και φυσικα υπαρχει διαχορισμος μεταξυ ντοπιων  / ΕΕ και υποικωων τριτων χωρων. δεν εχουν ολοι τα ιδια δικαιωματα και ειναι απολυτως λογικο, αφου δεν εχουν και ολοι τις ιδιες υποχρεωσεις. και στην τελικη υπαρχει και ο παραγοντας τυχη. καποιοι γενηθηκαν πλουσιοι αλλοι φτωχοι, καποιοι ομορφοι αλλοι ασχημοι καποιοι γυναικες κ καπιοι ανδρες κτλπ. τι να κανουμε τωρα? cest la vie

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...