Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Αν δεν αποφασισεις δρασεις για να απομακρυνεις απο διπλα σου καποιον ανεπιθυμητο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ειναο διπλα σου, και παραβαινει τον νομο εβρισκομενος διπλα σου, τοτε για ποιον θα αποφασισεις δρασεις?

Ποιος δεν έχει δικαίωμα να στέκεται δίπλα μου? Ο Πακιστανός, ο Σύριος, ο Τούρκος, ο ομοφυλόφιλος, η λεσβία, ο ανάπηρος, ο σκουρόχρωμος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισης... Ανηληκε:

Με την ιδια λογικη σου η ακριβης αναλογια ειναι η εξης:

Άκου λοιπόν ΑΝΗΛΙΚΕ και κάθε ΑΝΗΛΙΚΟΣ, το δικαίωμα να ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ατο κέρδισαν ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑς ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

-ΓΥΝΑΙΚΕς ήταν αυτές που ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟΣες φορες.

-ΕΛΛΗΝΙΔΕς ΗΤΑΝ.

-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗς ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗς.

Λοιπόν ΑΝΗΛΙΚΕ και κάθε ΑΝΗΛΙΚΟς, όσο ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα στΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Όσο ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ/αναπαραγωγικα μου ενστικτα. Όχι ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ έχΩ δικαίωμα ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ, αλλά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

μη παρεις προσωπικα, δεν αναφερομαις τη δικια σου αδερφη συγκεκριμενα. Αλλα η αναλογια αυτου που γραφεις ειναι ακριβως αυτη. Και δε βλεπω το λογο γιατι τα επιχειρηματα σου ειναι πιο συμπαγη απο τα δικα μου.

Μόνο οι γυναίκες σε εκμεταλλεύονται; Δε θα πούμε τίποτα γι αυτούς που δε σε κάνουν παρέα με δικαιολογίες του στυλ δε μπορώ τώρα ξερνάω;

• Like 7

Υπαρχουν συγκεκριμενοι νομοι για το ποτε καποιος εχει δικαιωμα να αλωνιζει την χωρα αυτη και κατα συναιπεια να στεκεται διπλα μου. Οταν καποιος εχει παραβει τους νομους με το καλημερα ( εισερχομενος παρανομα) προφανως και δεν εχει δικαιωμα να βρισκεται διπλα μου ειτε ειναι πακιστανος ειτε λεσβια ειτε νιτζα

Μόνο οι γυναίκες σε εκμεταλλεύονται; Δε θα πούμε τίποτα γι αυτούς που δε σε κάνουν παρέα με δικαιολογίες του στυλ δε μπορώ τώρα ξερνάω;

Φυσικα! Θα μπορουσε αυτη η συλλογιστικη βα επεκταθει για τον οποιονδηποτε απ τον οποιο θελω να κερδισω κατι. Που σημαινει οτι ειναι εξαρχης ασυμφορη.. Αρα τον πουλο (σικ) ολοι και οποιον χρειαζομαστε τον δεχομαστε με νομιμες διαδικασιες. Δε γουσταρω να ειμαι μητερα τερεζα.

• Super Moderators

Υπαρχουν συγκεκριμενοι νομοι για το ποτε καποιος εχει δικαιωμα να αλωνιζει την χωρα αυτη και κατα συναιπεια να στεκεται διπλα μου. Οταν καποιος εχει παραβει τους νομους με το καλημερα ( εισερχομενος παρανομα) προφανως και δεν εχει δικαιωμα να βρισκεται διπλα μου ειτε ειναι πακιστανος ειτε λεσβια ειτε νιτζα

Φυσικα! Θα μπορουσε αυτη η συλλογιστικη βα επεκταθει για τον οποιονδηποτε απ τον οποιο θελω να κερδισω κατι. Που σημαινει οτι ειναι εξαρχης ασυμφορη.. Αρα τον πουλο (σικ) ολοι και οποιον χρειαζομαστε τον δεχομαστε με νομιμες διαδικασιες. Δε γουσταρω να ειμαι μητερα τερεζα.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο μέσα σου. Δίπλα σου έχει δικαίωμα να στέκεται οποιοσδήποτε εκτός ίσως από κάποιον στον οποίο έχεις κάνει ασφαλιστικά/περιοριστικά μέτρα. :)

Και γω το πρωί στο τρένο δεν θέλω δίπλα μου τους βρωμομασχαλίτες, αλλά δεν τους πετάω και στις γραμμές... :P

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται παράνομα ΔΕΝ γουστάρουν να είναι στην Ελλάδα αλλά απλά αναγκάζονται να περνάνε απο εδώ για να συνεχίσουν προς άλλες χώρες. Άφησαν τα μέρη τους γιατί εκεί τους σφάζουν στο γόνατο και αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον όπως έκαναν παλιότερα και οι πρόγονοί μας. Το ότι σαν κράτος δεν είμαστε ικανοί να τουε διαχειριστούμε, είναι ένα άλλο θέμα. Υπάρχουν και τα λαμόγια Έλληνες που σε συνεργασία με τους Τούρκους κλπ τα κονομάνε χοντρά για να τους περάσουν απέναντι, όπως επίσης και το κράτος τα παίρνει χοντρά απο την ΕΕ τα διάφορα κονδύλια για τη διαχείριση της μετανάστευσης αλλά κάθε άλλο παρά εκεί τα επενδύει...

• Like 2

Κ οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι... Εβλεπα τις προαλες μια οικογενεια που εφερε το παιδακι της και με το που πατησε ελλαδα το πηγαν σε νοσοκομειο,, το παιδακι τους ειχε καποιο σοβαρο προβλημα δε θυμαμαι τι, αλλα το ειχε φυσικα και πριν ξεκινησει το ταξιδι απο το αυγανισταν και το ξεραν. Απλα το φεραν στην ελλαδα για να νοσηλευτει και να πληρωνουν τα κοροιδα γιατι εκει δε θα ειχε καμια τυχη. Σε προσωπικο επιπεδο θα χαρω πολυ το παιδακι να γινει καλα. Σε επιπεδο κρατους επρεπε να το στειλουν απο εκει που ηρθε μαζι με το σοι του, δεν ειναι δυνατον η καταρρεουσα ελληνικη υγεια να φτοντισει ολο τον κοσμο

Επισης ποσοι και ποσοι αλβανοι σκοπιανοι κτλπ ηρθαν κατα καιρους εδω για δωρεαν εξετασεις περιθαλψη κτλ

Τα έχεις μπερδέψει λίγο μέσα σου. Δίπλα σου έχει δικαίωμα να στέκεται οποιοσδήποτε εκτός ίσως από κάποιον στον οποίο έχεις κάνει ασφαλιστικά/περιοριστικά μέτρα. :)

Και γω το πρωί στο τρένο δεν θέλω δίπλα μου τους βρωμομασχαλίτες, αλλά δεν τους πετάω και στις γραμμές... :P

Βρισκονται νομιμα στη χωρα? βρισκονται νομιμα στο τρενο? τοτε deal with it.

Αν δεν ισχυει κατι απο τα δυο τοτε οχι, δεν εχουν δικαιωμα να βρισκονται διπλα σου

Απλα τα πραγματα

• Super Moderators

Βρισκονται νομιμα στη χωρα? βρισκονται νομιμα στο τρενο? τοτε deal with it.

Αν δεν ισχυει κατι απο τα δυο τοτε οχι, δεν εχουν δικαιωμα να βρισκονται διπλα σου

Απλα τα πραγματα

Υπάρχει νόμος του κράτους που να απαγορεύει κάποιον άνθρωπο να στέκεται δίπλα σου? Τότε deal with it.

Ολοι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κανουν το προβλημα τους προβλημα μου. Και οχι δεν δικαιουμαστε να τους προωθησουμε εκι που θελουν, αλλιως με την ιδια λογικη προοθηστε με και μενα αναμεσα στα ποδια της τζουλιας.

Απο τη στιγμη που δε τους καλεσε κανεις στην ευρωπη και εμεις υποτιθεται ειμαστε φιλοι συμμαχοι των ευρωπαιων δε δικαιουμαστε να τους αβανταρουμε. Αυτο ειναι λογος ληξης της συμμαχιας.

Υπάρχει νόμος του κράτους που να απαγορεύει κάποιον άνθρωπο να στέκεται δίπλα σου? Τότε deal with it.

Ρε φιλαρακι εισαι χαζος η κανεις τον χαζο. Υπαρχει νομος του κρατους που λεει οτι καποιοι δεν δικαιουνται να εισελθουν σε αυτο. Τοτε επαγωγικα δεν μπορουν να βρισκονται διπλα μου, ουτε διπλα σου, ουτε στο φουρνο ουτε στο μετρο ουτε στο παγκακι της πλατιας. Deal with it

• Super Moderators

Ρε φιλαρακι εισαι χαζος η κανεις τον χαζο. Υπαρχει νομος του κρατους που λεει οτι καποιοι δεν δικαιουνται να εισελθουν σε αυτο. Τοτε επαγωγικα δεν μπορουν να βρισκονται διπλα μου, ουτε διπλα σου, ουτε στο φουρνο ουτε στο μετρο ουτε στο παγκακι της πλατιας. Deal with it

lol

Και ξόδεψα και χρόνο πάλι να τα γράψω...

PS: Σου αρέσουν τα χρυσόψαρα? (επαγωγική ερώτηση...)  :P

Ολοι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κανουν το προβλημα τους προβλημα μου.

Να δεις που το ίδιο λέει και ο Βοβός (ο Μπάμπης)!

Μία χαρά την περνάει ο τυπάς! Εμείς φταίμε που θέλουμε να κάνουμε το πρόβλημά μας πρόβλημά του. 

Ειναι παρανομο να κανεις σεξ? οχι. Τοτε ας παω να πηδηξω οποια θελω.

Αλλα ξερεις τι? θα ειμαι παρανομος και δε θα εχω δικαιομαι να βρισκομαι μεσα σε οποια θελω αν στην αρχη της συνουσιας παρανομισω δηλαδη δεν δημιουργησω τις προυποθεσεις ωστε το σεξ να ειναι συναινετικο. Αυτη ειναι η αναλογια.

Εκτως αν δεχεσαι οτι δε χρειαζεται συναινεση οποτε να ξεκινησω πρωτα απο την οικογενεια σου (no offence)

Οι κανονες συναινεσης για την εισοδο στη χωρα μας εχουν διαμορφωθει και ειναι γραμμενοι σε κατι κωλοχαρτα που λεγονται νομοι. Και δε μπορουν να παρακαμπτονται καθε φορα επειδη καποιος φαινεται πιο κακομοιρης/πιο ομορφος η πιο οτιδηποτε απο τον αλλον

Να δεις που το ίδιο λέει και ο Βοβός (ο Μπάμπης)!

Μία χαρά την περνάει ο τυπάς! Εμείς φταίμε που θέλουμε να κάνουμε το πρόβλημά μας πρόβλημά του.

Δε σε επιασα :(

• Super Moderators

Αλλα ξερεις τι? θα ειμαι παρανομος και δε θα εχω δικαιομαι να βρισκομαι μεσα σε οποια θελω αν στην αρχη της συνουσιας παρανομισω δηλαδη δεν δημιουργησω τις προυποθεσεις ωστε το σεξ να ειναι συναινετικο. Αυτη ειναι η αναλογια.

Εκτως αν δεχεσαι οτι δε χρειαζεται συναινεση οποτε να ξεκινησω πρωτα απο την οικογενεια σου (no offence)

Οι κανονες συναινεσης για την εισοδο στη χωρα μας εχουν διαμορφωθει και ειναι γραμμενοι σε κατι κωλοχαρτα που λεγονται νομοι. Και δε μπορουν να παρακαμπτονται καθε φορα επειδη καποιος φαινεται πιο κακομοιρης/πιο ομορφος η πιο οτιδηποτε απο τον αλλον

Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν είσαι ρατσιστής με διάφορες σαχλές απόψεις (επαγωγικές :P).

Deal with it.

Δεν μπορείς να λες "θα ήθελα να τους βοηθήσω όλους" και ταυτόχρονα να εύχεσαι να βυθίζουμε τις βάρκες με τους ανθρώπους πριν φτάσουν στις ακτές μας. Αρκετά με τα παπαρίστικα παιχνιδάκια για να κρύβετε τις πραγματικές απόψεις και να σφίγγεστε μη σας ξεφύγει ο πραγματικός σας εαυτός.

Αν οι νόμοι λειτουργούσαν πάντα αποτελεσματικά δεν θα είχαμε παραβάσεις ούτε στο εσωτερικό της χώρας από ντόπιους! 

• Like 1

Ο Μπάμπης Βοβός (εικάζω πως) σκέφτεται: 

Ολοι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κανουν το προβλημα τους προβλημα μου.

Αναφορικά με τις οικονομικές δυσκολίες. 

Αυτός έχει λεφτά. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα όχι. Άρα, οι οικονομικές δυσκολίες δεν είναι πρόβλημά του. 

Μπορώ να το κάνω ακόμα πιο λιανά εάν δεν το κατάλαβες. 

Άντε, με τις ευχές όλων μας

Μέχρι και ο τζον σνοου σε πρόλαβε

Το να βλέπετε τους μετανάστες σαν ανθρώπους που έφυγαν από μια σκατότρυπα για να πάνε κάπου καλύτερα είναι μόνο ανθρώπινο. Να μασκαρεύετε το γεγονός ότι κάνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς επειδή δεν γουστάρουν το γραφειοκρατικό μας σύστημα είναι ανθρώπινο. 

Εεε φτάνει πια, μη κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ως ο σωτήρ. Οι μετανάστες αυτοί είναι παράνομοι. Φεροιποίν, δεν έχουν δικαίωμα στην χώρα μας. Δεν είναι νόμιμοι πολίτες. Το να μπαίνουν και να τα κάνουν όλα πουτάνα επειδή έτσι γουστάρουν δεν είναι ανθρώπινη ανάγκη, είναι τρομοκρατία. Εμείς τους δίνουμε αξία επειδή θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους και συμπονετικούς. Δεν είναι κακό. Αλλά δεν είναι η λύση. Όταν με το ζόρι συντηρείς τον Έλληνα, δεν μπορείς να δίνεις καλύτερη διαβίωση στον παράνομο. Εγώ τώρα αυτά που λέω δεν είναι ρατσιστικά, είναι η αλήθεια, αλλά όλο και κάποιος θα μου πει ότι είμαι ρατσιστής για τον προαναφερθή λόγο. Και για να το πάω και στο πολιτικό υπόβαθρο, τώρα με όλα αυτά ψήνεται να βγει ΧΑ 2ο κόμμα. Θέλω να δω τι θα γίνει τότε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...