Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μα δε καταλαβενετε μου φενεται. το θεμα ειναι οτι δε πρεπει να βοηθησουμε κανεναν οσο και αν το θελουμε σε προσωπικο επιπεδο. ΚΑΝΕΝΑΝ. γιατι ο ενας θα φερει και αλλον και ο αλλος τριτο κλπ. πρεπει ο πρωτος να μεινει αναπηρος απο το ξυλο - παραπλευρη απωλεια - ωστε ο δευτερος να μη το σκεφτει καν. ετσι κανεις κακο σε καποιον τυχαιο σωζοντας την παρτη σου αλλα και τους ιδιους τους ταλαιπωρους.

επισης... οοοολοι αυτοι που ερχονται εδω μπορουν ανετα να μεινουν ζωντανοι και στην τουρκια και στην αιγυπτο προς το παρον. δεν ειναι οτι θελουν αυτο το οποιο σχεδιαστηκε να προσφερει το ασυλο. ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ. οπως κ εγω και εσυ γουσταρουμε να παμε στην ευρωπη για τον Α η Β λογο ετσι γουσταρουν κ αυτοι..

με τη διαφορα οτι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι η ευρωπη για ολο τον κοσμο. και αυτοι που θα πουν και εσυ εισαι πιο μαγκας και θα πας? θα πω ναι πρεπει να κανω οτι γινεται για να ειμαι ο πιο μαγκας και δευτερον εμεις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χρυσο το δικαιωμα να αλωνιζουμε στην ευρωπη. 

ο συριος η ακομα χειροτερα ο κακομοιρος πακιστανος μπορει να μην περναει καλα στη ζωη του σε σχεση με τα ευρωπαικα στανταρτζ αλλα δν εχει πληρωσει και αυτα. απλα τα πραγματα δε φτανουν ολα για ολους. 

το παραπανω ειναι η αντικειμενικη τοποθετηση.

υποκειμενικα θα ελεγα οτι ολοι οι μη ΕΕ θα επρεπε να παρουν τον πουλο απο την ελλαδα εφοσον μπηκαν παρανομα, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. και μας εχουν δωσει την καλυτερη πασα να τους κανουμε οτι θελουμε εχοντας παρανομησει με το που πατησαν το ποδι τους.

και αν καποιος πει δε γινεται αλλιως, τι να κανουμε η ζωη δεν ειναι δικαιη... εγω μπορει να εχω αμαξια λεφτα σπιτια και πισινες και ο αλλος να μην εχει και αν δεν ειναι συμπατριωτης μου δε δικαιουται να με ελεγξει κιολας πως τα εχω εφοσον βρισκομαι στη χωρα μου. μπροει να πουλησα τη μανα του στην αγορα του αλ χαλιλι δεν εχει σημασια. μαγκια μου.

σορρυ που αγγιζω το ακρο, το κανω για να πιασετε το νοημα.

αλλοδαπος μη ΕΕ κανει την παραμικρη παρανομια? προστιμο και μαμα του η αν δε θελει στη θαλασσα

φυσικα και τα πιστευω. για πες μου τι ειναι τοσο εξτριμ απο συμφεροντολογικης αποψης (για εμενα για εσενα για το κρατος και γενικα για την ελλαδα) που να σου φενεται ως τρολλαρισμα? διαφωνεις οτι δεν μας συμφερει να ερχονται εδω ολοι αυτοι? (εκτως αν εχεις εργοστασια... ειδαλως και να φυγουν για γερμανια παιρνουν δυνητικα μια θεση καποιου αναξιωπαθουντος ελληνα ξαδερφου σου)

Με άλλα λόγια

Μάγκες, δεν μου κάθεται ούτε μαύρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

Τι θα πει 'ξενοφοβια'?Φοβαμαι τους ξενους?ΟΧΙ,απλα δε τους θελω εδω μεσα...

Τι θα πει 'ομοφοβια'?Φοβαμαι τους gay?Χαχαχαχαχα ε ΟΧΙ,δε τους φοβαμαι!Τους σιχαινομαι απλα!

Αυτα τα λιγα φιλαρακο,ετσι για να παρεις μια ιδεα!

Τα προβλήματα αγαπητέ δεν ξεκινάνε από το γεγονός πως νιώθεις όπως νιώθεις για όλους αυτούς, αλλά όταν αποφασίζεις να ξεκινήσεις ορισμένες "δράσεις" για να απομακρύνεις απο δίπλα σου (ή να τους δημιουργήσεις απλά πρόβλημα) αυτούς τους ανθρώπους.

Κάπου στον κόσμο σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που σιχαίνεται και σένα (χωρίς να έχεις κάποιο "πρόβλημα" σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια). :)

• Like 6

το θεμα ειναι οτι δε πρεπει να βοηθησουμε κανεναν οσο και αν το θελουμε σε προσωπικο επιπεδο. ΚΑΝΕΝΑΝ. γιατι ο ενας θα φερει και αλλον και ο αλλος τριτο κλπ. πρεπει ο πρωτος να μεινει αναπηρος απο το ξυλο - παραπλευρη απωλεια - ωστε ο δευτερος να μη το σκεφτει καν. ετσι κανεις κακο σε καποιον τυχαιο σωζοντας την παρτη σου αλλα και τους ιδιους τους ταλαιπωρους.

Ναι εχει δίκιο ο Καβουρας αλλά όχι ως προς τους πρόσφυγες. "Πρέπει πρώτα να μείνει ανάπηρος από το ξύλο-παράπλευρη απώλεια" οποιος υποστηρίζει τέτοιες ιδέες" ώστε ο δεύτερος να μην το σκεφτεί καν".

Όχι μπράβο στον Καβουρα. Γιατί δικαίωμα στη μαλάκια έχουμε όλοι, αλλά υπάρχει και ένα όριο.

με τη διαφορα οτι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι η ευρωπη για ολο τον κοσμο. και αυτοι που θα πουν και εσυ εισαι πιο μαγκας και θα πας? θα πω ναι πρεπει να κανω οτι γινεται για να ειμαι ο πιο μαγκας και δευτερον εμεις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χρυσο το δικαιωμα να αλωνιζουμε στην ευρωπη.

Ποιό δικαίωμα να αλωνίζεις στην Ευρώπη, πληρώνεις χρυσό ρε κακομοίρη;

Να εξαργυρωνεις τις επιδοτήσεις;

Να ζητάς ρουσφέτια από κείνους που ψήφισες με αντάλλαγμα να κάνεις τα στραβά μάτια στις μίζες;

Άκου λοιπόν κάβουρα και κάθε κάβουρας, το δικαίωμα να έρχονται οι προσφυγες στην Ευρώπη ατο κέρδισαν με αίμα.

-ΝΑΤΟΙΚΕΣ δυνάμεις ήταν αυτές που βομβάρδισαν τα σπίτια τους.

-Ελληνικά αεροδρόμια χρησιμοποιούσαν.

-(Και)Ευρωπαϊκες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται τον πλούτο των χωρών τους.

Λοιπόν κάβουρα και κάθε κάβουρας, όσο η Ελλάδα συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα στον βομβαρδισμό των χωρών τους.

Όσο η Ελληνικά σημασία σηκώνεται κάθε πρωί από τις ελληνικές δυνάμεις, στο Αφγανιστάν. Όχι μια καραβιά προσφυγων έχει δικαίωμα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά όλοι τους μαζί με τις κατσίκες και τα πρόβατά τους.

ΥΓ. Ο άλλος λέει "σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους". Στα παπαρια όλων μας. Ομοφυλοφιλων και μη. Σιγά μη σε ρωτησουν τι θα κάνουν. Αν σε πιάνει αναγούλα, πάρε δραμαμινη. Αν δεν σε βοηθήσει, τράβα τα βυζια σου και κρατά την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μωβ.

• Like 6

• Moderators

Άκου λοιπόν κάβουρα και κάθε κάβουρας, το δικαίωμα να έρχονται οι προσφυγες στην Ευρώπη ατο κέρδισαν με αίμα.

-ΝΑΤΟΙΚΕΣ δυνάμεις ήταν αυτές που βομβάρδισαν τα σπίτια τους.

-Ελληνικά αεροδρόμια χρησιμοποιούσαν.

-(Και)Ευρωπαϊκες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται τον πλούτο των χωρών τους.

Έχει προκαλέσει η Ελλάδα προσφυγικά κύματα από το Πακιστάν και τη Συρία; Με ποιόν τρόπο;

Έχει προκαλέσει η Ελλάδα προσφυγικά κύματα από το Πακιστάν και τη Συρία; Με ποιόν τρόπο;

Για το πακιστάν, επειδή έχουμε θάλασσα και παράγουμε δικό μας αλάτι, το Κάλλας και το Ήρα και συνεπώς δεν αγοράζουμε το PAKI - SALT το ροζέ από τα Ιμαλάια με αποτέλεσμα τα φτωχά pakids να μην έχουν να φάνε και να έρχονται ως Λάθρο στο Greece!!!!

Στη Συρία επειδή ήμασταν ΑΣΑΝΤΕ από τον Άσαντ και δεν κάναμε επέμβαση με τα ΟΥΚ από τη Νέα Πέραμο, τα κομμάντα μας για να αποκαταστήσουμε την τάξη.

On a serious note....sorry δεν υπάρχει serious note απέναντι στην αριστερή προπαγάνδα. Δεν της αξίζει. Μόνο γέλωτας....ΑΦΘΟΝΟΣ!!!

Είναι μελος του ΝΑΤΟ ή έχει αλλάξει κάτι;

Είναι μέλος της Ευρώπης ή μας εδιωξαν και από κει.

Κάνει ή δεν κάνει κοινές ασκήσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις;

Λοιπόν ή θα πιστεύουμε στη συλλογική ευθύνη ή όχι. Δεν γίνεται για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να λέμε "όλοι" και για τη πάρτη μας "Δεν ήμασταν εμείς".

(Α, δεν υποστηρίζω κανένα "έξω απ το ΝΑΤΟ έξω απ την Ευρώπη" ονόματα δεν λέμε κόμματα δεν θίγουμε.)

• Like 3

Mαθε λοιπον,εσυ και το υπολοιπο αριστερο-φιλελευθερο-προοδευτικο παρεακι σου,οτι δεν υπαρχει ορος 'ομοφοβια'ξενοφοβια' κ.ο.κ...Οπως ειπε και καποιος φιλος παραπανω,αυτες οι λεξεις χρησιμοποιουνται για να στοχοποιησουν ανθρωπους,οι οποιο εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα,η τη παρεα σου!

Τι θα πει 'ξενοφοβια'?Φοβαμαι τους ξενους?ΟΧΙ,απλα δε τους θελω εδω μεσα...

Τι θα πει 'ομοφοβια'?Φοβαμαι τους gay?Χαχαχαχαχα ε ΟΧΙ,δε τους φοβαμαι!Τους σιχαινομαι απλα!

Αυτα τα λιγα φιλαρακο,ετσι για να παρεις μια ιδεα!

Μα τα αληθινά ομοφοβικά,ξενοφοβικά κ ρατσιστικά κοθορνια θεμιτό είναι να τα στοχοποιούμε,απομονώνουμε κ βασικά εξευτελίζουμε.Με αυτά κ μ΄ αυτά το να τα κάνουμε να τρέχουν πανικόβλητα σα τα αρούρια κατάκτηση είναι.

Ναι τα κύματα προσφύγων τα δημιούργησε ο μέσος Έλληνας, ο μέσος Γερμανός, Γάλλος, Ιταλός, Άγγλος κλπ.

Και ΠΡΕΠΕΙ να νιώθει ενοχές γι'αυτό, να δεχτεί όλους όσους "αναζητούν μία καλύτερη ζωή" και να κάνει το παν για να τους κρατήσει ήμερους και ταϊσμένους. 

Με άλλα λόγιαΜάγκες, δεν μου κάθεται ούτε μαύρη

Flame, παρακαλω να γινει μπαν ο χρηστης

Μα τα αληθινά ομοφοβικά,ξενοφοβικά κ ρατσιστικά κοθορνια θεμιτό είναι να τα στοχοποιούμε,απομονώνουμε κ βασικά εξευτελίζουμε.Με αυτά κ μ΄ αυτά το να τα κάνουμε να τρέχουν πανικόβλητα σα τα αρούρια κατάκτηση είναι.

Ε με την οδια λογικη τους αλιθινους γκει και τους αλιθινους παντοφλοφορους ειναι θεμιτο να στοχοποιουμε απομονονουμε κτλπ. Εσυ θα αποφασισεις ποιον θα στοχοποιησουμε? τι εισαι πιο μαγκας?

Τα προβλήματα αγαπητέ δεν ξεκινάνε από το γεγονός πως νιώθεις όπως νιώθεις για όλους αυτούς, αλλά όταν αποφασίζεις να ξεκινήσεις ορισμένες "δράσεις" για να απομακρύνεις απο δίπλα σου (ή να τους δημιουργήσεις απλά πρόβλημα) αυτούς τους ανθρώπους.

Κάπου στον κόσμο σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που σιχαίνεται και σένα (χωρίς να έχεις κάποιο "πρόβλημα" σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια). :)

Αν δεν αποφασισεις δρασεις για να απομακρυνεις απο διπλα σου καποιον ανεπιθυμητο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ειναο διπλα σου, και παραβαινει τον νομο εβρισκομενος διπλα σου, τοτε για ποιον θα αποφασισεις δρασεις?

Κάποιοι απλά έχουν μπασταρδεμένη αντίληψη εννοιών όπως «δικαίωμα», «άποψη», και λοιπά. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Κάβουρα, αλλού στέκεται ο Bill.

• Like 1

Επισης... Ανηληκε:

Με την ιδια λογικη σου η ακριβης αναλογια ειναι η εξης:

Άκου λοιπόν ΑΝΗΛΙΚΕ και κάθε ΑΝΗΛΙΚΟΣ, το δικαίωμα να ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ατο κέρδισαν ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑς ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

-ΓΥΝΑΙΚΕς ήταν αυτές που ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟΣες φορες.

-ΕΛΛΗΝΙΔΕς ΗΤΑΝ.

-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗς ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗς.

Λοιπόν ΑΝΗΛΙΚΕ και κάθε ΑΝΗΛΙΚΟς, όσο ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα στΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Όσο ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ/αναπαραγωγικα μου ενστικτα. Όχι ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ έχΩ δικαίωμα ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ, αλλά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

μη παρεις προσωπικα, δεν αναφερομαις τη δικια σου αδερφη συγκεκριμενα. Αλλα η αναλογια αυτου που γραφεις ειναι ακριβως αυτη. Και δε βλεπω το λογο γιατι τα επιχειρηματα σου ειναι πιο συμπαγη απο τα δικα μου.

• Like 1

Είναι μελος του ΝΑΤΟ ή έχει αλλάξει κάτι;

Είναι μέλος της Ευρώπης ή μας εδιωξαν και από κει.

Κάνει ή δεν κάνει κοινές ασκήσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις;

Λοιπόν ή θα πιστεύουμε στη συλλογική ευθύνη ή όχι. Δεν γίνεται για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να λέμε "όλοι" και για τη πάρτη μας "Δεν ήμασταν εμείς".

(Α, δεν υποστηρίζω κανένα "έξω απ το ΝΑΤΟ έξω απ την Ευρώπη" ονόματα δεν λέμε κόμματα δεν θίγουμε.)

Όπα, φταίει το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη για τους μετανάστες/πρόσφυγες απ΄ την Συρία; Γιατί εγώ νόμιζα πως φταίει η ISIS. To ίδιο και οι μετανάστες/πρόσφυγες, νομίζω, γι΄ αυτό έρχονται στην Ευρώπη.

Υ.Γ.: Μόλις πρόσεξα ότι έκανα post με το account του φίλου μου.

Το δικό μου είναι το SilkyN.

Η ουσια του θεματος ειναι οτι εκμεταλευονται τα δισεκατομυρια πεινασμενων και μη του κοσμου την καλοσυνη και την politically correctness των ευρωπαιων για να μας κανουν κοινωνικα οτι θελουν. Και το ασυλο στην πραγματικοτητα ειναι σχεδιασμενο για το 1/100 αυτων που διερχονται τα συνορα παρανομως

Δεν είμαστε ρατσιστές όταν λέμε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους. Αλήθεια έχει υπάρξει τετοια πρόνοια, ενδιαφέρον ακόμα και catering για Έλληνες άστεγους; Γιατί ο δικός τους πόνος είναι μεγαλύτερος από το δικό μας; Είναι κακό που θέλω στη χώρα μου να ακούω τη γλώσσα μου και όχι όλες τις ασιατικές διαλεκτους; Δεν είπαμε να τους βουλιάζουμε τα καράβια, προς θεού, αλλά να ληθφούν σοβαρά μέτρα. Να κινητοποιηθεί επιτέλους η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία που το μόνο που ξέρει είναι να μιλάει για λιτότητα.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...