Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όποιος κατάλαβε πως αυτό που έγραψα σημαίνει ότι είτε 100 είτε 5000000 νοματαίοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πλούτο αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ας σηκώσει το χέρι. Δεν ήταν σύγκριση της Ελλάδας αυτό. Δεν ξέρω αν είσαι καλός στην αστρονομία ή στην γεωγραφία αλλά δεν βλέπω ποια η σχέση με το σχόλιό μου περί πλούτου. Δυο ερωτήσεις για να βρεις μόνος σου το λάθος σου: 1. Αν μαζευτούν 5.000.000 εργάτες στην Σαχάρα θα παραχθεί πλούτος; 2. Η Ελλάδα πόσο διαφέρει από την Σαχάρα αυτην την στιγμή; Στην αστρολογία ήμουν καλός. Αλλά πλέον δεν είμαι γιατί δεν κατάφερα να προβλέψω τέτοια στροφή 180 μοιρών Οι 'κατάλληλες συνθήκες' επηρεάζονται από τους ανθρώπους ή όχι; Οι νοματαίοι σε περίπτωση που είναι επιστήμονες (βιολόγοι, χημικοί, μηχανολόγοι, φυσικοί, κτλ) μπορούν ή όχι να δημιουργήσουν πλούτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οι νοματαίοι σε περίπτωση που είναι επιστήμονες (βιολόγοι, χημικοί, μηχανολόγοι, φυσικοί, κτλ) μπορούν ή όχι να δημιουργήσουν πλούτο; Εγώ πάντως, τους επιστήμονες που έχουν τη δυνατότητα, τους βλέπω εδώ και χρόνια να προτιμούν να φεύγουν από την Ελλάδα και να δημιουργούν τον όποιο πλούτο αλλού. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Να παρακαλάμε να μην οργανωθούνε όλοι αυτοί γιατί την έχουμε πολύ άσχημα πάντως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Να παρακαλάμε να μην οργανωθούνε όλοι αυτοί γιατί την έχουμε πολύ άσχημα πάντως.... Τι εννοείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τι εννοείς; Θα καταργηθεί το χοιρινό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τι εννοείς; Τίποτα, λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Germany is expected to receive 800,000 asylum seekers this year – about four times the number it took last year and more than all other EU member states combined received in 2014. That figure represents about 1% of Germany’s population. http://www.theguardian.com/news/datablog/2015/aug/20/asylum-seekers-eu-comparison-germany-datablog Polls show that 58% of Germans support the number of migrants coming to Germany and believe the country has the resources to cope. That image is reinforced by volunteers who have come out in unprecedented numbers across the country to help feed and shelter the newcomers. [...] As calls from across the political spectrum for Merkel’s government to finally introduce an immigration law grow louder, industry bosses have begun to wade into the debate. The head of the chemicals company Evonik, Klaus Engel, has said that, at a time when Germany is crying out for skilled workers, asylum seekers whose applications have been turned down should have the chance to prove whether they have skills to offer before being sent home. http://www.theguardian.com/world/2015/aug/23/german-neo-nazi-protesters-clash-with-police-at-new-migrant-shelter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως, τους επιστήμονες που έχουν τη δυνατότητα, τους βλέπω εδώ και χρόνια να προτιμούν να φεύγουν από την Ελλάδα και να δημιουργούν τον όποιο πλούτο αλλού. Α τώρα κατάλαβα τη σύγκριση Ελλάδα - Σαχάρα Η Ελλάδα διώχνει τους επιστήμονες Η Σαχάρα απωθεί τους ανθρώπους Anyway, καλές οι επιλεκτικές απαντήσεις αλλά αυτό που πήρες απόσπασμα, απαντάει εύστοχα στο παρακάτω Όποιος κατάλαβε πως αυτό που έγραψα σημαίνει ότι είτε 100 είτε 5000000 νοματαίοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πλούτο αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ας σηκώσει το χέρι. Όλες οι υπερανεπτυγμένες χώρες δεν έγιναν δυνατές οικονομίες δια μαγείας. Όλες τους αναπτύχθηκαν από ανθρώπους. Και στο δικό μου σκεπτικό οι 5 εκ επιστήμονες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν μια έρημο βιώσιμη από 5 εκ ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο. Ακραίο το παράδειγμα, και παρά το άσπρο-μαύρο του επιχειρήματος, προσπαθώ να δώσω έμφαση στις πιθανότητες. Κάποιος είπε ότι η οικονομία δεν είναι στάσιμη αλλά δυναμική, και κάποιος άλλος απάντησε ότι ο πρώτος είναι λάθος και ότι ρόλο παίζουν οι συνθήκες. Δεν έχει νόημα να αναλωθούμε με το κατά πόσο συμφέρει να κάνουν 100 ή 5 εκ άνθρωποι την Σαχάρα βιώσιμη προς κατοίκηση. Δεν μας ενδιαφέρει η Σαχάρα γιατί είναι τελείως παράλογη η σύγκριση για αρκετούς λόγους. Σημασία έχει ότι οι κατάλληλες συνθήκες μπορούν να προέλθουν από την ανθρωπότητα και ότι ο πλούτος δημιουργείται από ανθρώπους. Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται περισσότερο μπούρδα από την παράλογη σύγκριση του άλλου, τότε σου έχω μια ερώτηση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η σύγκριση Σαχάρας - Ελλάδας που έκανε ο άλλος στέκει σαν επιχείρημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 τα μπολντ κανενας δε τα επελεξε και πρεπει να δειχνουμε σιγουρα καποια ανοχη αν πληρουνται ολοι οι αλλοι κανονες (πχ ασφαλειας, κοινωνικοι, οικονομικοι κτλπ) τα υπολοιπα ειναι στοιχεια του χαρακτηρα καποιου και μπορω πολυ ανετα χωρις να ειμαι καθολου ρατσιστης να συμπαθω η οχι ατομα με το συγκεκριμενο χαρακτηρα που επελεξαν να εχουν (μια και δεν εχει να κανει με καποια συγκεκριμενη ρατσα) Τα να εισαι γκει ή στρειτ δεν το επιλεγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στα Σκοπια δεν δέχονται τις προμήθειες από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας του σήματος του https://www.youtube.com/watch?v=M8xkYZNsKUY 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αλλαου ακμπαααααρ,α ου αου!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στα Σκοπια δεν δέχονται τις προμήθειες από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας του σήματος του Από που το ξέρουμε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Από που το ξέρουμε αυτό; Ελα ρε βαγγελα νικολουλη!Τι κανει νιαου στα κεραμιδια ρε τσακαλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Επιτέλους κάποιος να σταματήσει τους φασίστες του ερυθρού σταυρού απτο να βασανίζουν αθώες ψυχές Οι άνθρωποι αυτοί πέρασαν πολλά με τον θρησκευτικό φανατισμό και τώρα έρχονται στην ευρώπη για να τους κάνουμε χριστιανούς με το έτσι θέλω; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τωρα σοβαρα; δε δεχονται φαρμακα και φαγητο επειδη εχουν για σημα εναν σταυρο;; οκ εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις