Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους που φιλοδοξούμε να τος μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ο Sergei Boret Bokwango, είναι μόνιμος αντιπρόσωπος του Κονγκό στην Open Networking User Group του ΟΗΕ, που εδρεύει στην Γενεύη. Είναι δηλαδή ένα αξιόπιστο πρόσωπο και το κυριότερο προέρχεται από την Αφρική γι αυτό και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Sergei Boret Bokwango μιλώντας σε μια μεγάλη και πολύ γνωστή γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, τόνισε κατ” αρχή πως όλοι αυτοί που έρχονται «κυνηγημένοι» στην Ευρώπη έχουν πληρώσει για τα ναύλα τους από 2.500 ευρώ και πάνω! Δυστιχισμένοι που έχουν να πληρώσουν τέτοια ναύλα, είναι τουλάχιστον παράδοξο!

Και συνεχίζοντας δήλωσε ομολογώντας τα εξής χαρακτηριστικά : «Οι Αφρικανοί που βλέπω εγώ στην Ιταλία είναι αποβράσματα και αφρικανικά… σκουπίδια. Αναρωτιέμαι γιατί η Ιταλία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανέχονται τέτοια άτομα να εισέρχονται, (ανεξέλεγκτα), στην επικράτεια τους. Έχω ένα πολύ έντονο συναίσθημα θυμού και ντροπής απέναντι σε αυτούς τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες που είναι σαν.. αρουραίοι που θέλουν να κατακυριεύσουν τις πόλεις της Ευρώπης».

Κατά τα άλλα, εμείς με ανοιχτές τις «αγκάλες» μας συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα να ανεχόμαστε μια κατάσταση που μπορεί να εξελιχτεί σαν η οριστική ταφόπετρα του ελληνορθόδοξου ελληνισμού, προς δόξα της Νέας Τάξης του αφελληνισμού μας.

Αν δεν αντιδράσουμε πριν είναι πολύ αργά…

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD-2/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ!!!!   ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΜΑΚΕΡΟΜΑ!!

Αν νομίζουν οι δήθεν αναρχικοί/αντεξουσιαστές ή οι sjw του smartfone ότι οι λαθρομετανάστες και γενικά οι μετανάστες τους συμπαθούν είναι βαθιά γελασμένοι.Τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία πάντα.

τους "συμπαθουν" για οσο τους ειναι χρησιμοι. ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου! βεβαια ειχε κυκλοφορισει παλιοτερα ενα βιντεο που καποιοι ισλαμιστες σακατεψαν εναν τυπακο που εκανε πορια μαζι τους επειδη οταν πηγαν να προσεφχηθουν αυτος ειπε κατι τυπου οχι σε ολες τις θρησκειες κατι τετοιο! αν μπορεσει κανενας να το βρει ας το ποσταρει να μας το θυμισει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχτές πήγα να μπω σε μια παμπ. Είχε κι άλλες παμπ στην περιοχή απλά επέλεξα αυτή γιατί ήταν πιο κοντά από όλες κι ας ήταν πιο χύμα. Έβρεχε πολύ και είχε κρύο. Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω τον πορτιέρη να με πληροφορεί πως δεν μπορώ να μπω γιατί το μαγαζί είναι γεμάτο. 

ΕΓΩ -"Μα σε παρακαλώ... Τι 100 τί 101 άτομα;" 

ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ -"Η παμπ δέχεται ακριβώς 124 άτομα" μου απαντάει ευγενικά.

ΕΓΩ-"Ε δεν το κάνουμε 125 που είναι και στρογγυλό νούμερο;"

ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ -"Όχι γιατί αυτό καθορίστηκε από μελέτες που αφορούν πολλές παραμέτρους της λειτουργίας του καταστήματος αλλά κυρίως αφορούν στην ασφάλεια αλλά και την άνεση των θαμώνων και του προσωπικού"

ΕΓΩ-"Είσαι ρατσιστής! Άφησες τόσες δεκάδες άτομα να μπουν αλλά εμένα μου στερείς το δικαίωμα να αποφύγω τη βροχή και το κρύο απολαμβάνοντας ένα ποτό."

ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ -"Δεν σε υποχρέωσε κανείς να έρθεις και να προσπαθείς να μπεις σε ένα γεμάτο μαγαζί που δεν σε χωράει. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ακόμα και όταν βρέχει. Όλοι οι πελάτες τους σέβονται ευλαβικά και ήρθες εσύ να τους καταπατήσεις γιατί έτσι σε βολεύει;"

ΕΓΩ-"Ξέρεις κάτι; Αυτό το μαγαζί είναι σκατά! Δεν ήθελα να έρθω εδώ εξαρχής, απλά να περάσω ήθελα και να κόψω δρόμο βγαίνοντας από την πίσω πόρτα ώστε να φτάσω ευκολότερα και γρηγορότερα σε ένα καλύτερο μαγαζί που είναι και κάτι μακρινά μου ξαδέρφια και λένε πως είναι καλά"

ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ- "Και προσπαθείς να το κάνεις αυτό προκαλώντας προβλήματα σε όσους είναι ήδη εδώ και σέβονται τους κανόνες λειτουργίας; Θα ήθελες να έρθουν αυτοί στο σπίτι σου και να συμπεριφέρονται έτσι;

ΕΓΩ- "Δέν έχω σπίτι""

Προφανώς οι εθνικότητες δεν παίζουν ρόλο.

Δεν παίζει ρόλο και σε ποιο κράτος εκτυλίσσεται η ιστορία, νόμους έχουν όλα τα κράτη.

Αυτόν που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας πείσει πως πρέπει να τα πετάξουμε όλα και να αρχίσουμε να κουτουπωνώμαστε όλοι μαζί από παντού δεν μπορώ να τον καταλάβω.

Στην Ελλάδα ας πούμε ποιος μέγιστος αριθμός κατοίκων έχει οριστεί και σύμφωνα με ποια έρευνα;

Ενα κρατος για να ειναι πετυχημενο πρεπει οι γηγενεις να το αγαπουν, οι συμμαχοι να τοσεβονται και οι τριτοι να το φοβουνται. Εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα τρια αλλα το ποιο ευκολο να κανεις ειναι το τριτο, οποτε ας ξεκινησουμε απο αυτο

Το τρίτο δεν ισχύει απαραίτητα. Επίσης γιατί μιλάς συνέχεια σε πρώτο πληθυντικό λες και εκπροσωπείς όλο το πληθυσμό της χώρας; Κατανόησε ότι δεν είναι όλοι εθνικιστές και ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ιδέες και επιθυμίες με σένα.

Επεξ/σία από V for Vagelis

δε ξερουμε ποιος ειναι αυτος ο μεγιστος αριθμος των κατοικων αλλα οταν σε μιαδεδομενη στιγμη υπαρχει ενας ελληνας που θελει να δουλεψει ανεργος, ενας αστεγος η χωρις σωστη περιθαλψη κτλπ, τοτε εξ ορισμου ο πλυθισμος μας εχει υπερβει τον μεγιστο αριθμο των κατοικων κατω απο τις δεδομενες συνθηκες

δε ξερουμε ποιος ειναι αυτος ο μεγιστος αριθμος των κατοικων αλλα οταν σε μιαδεδομενη στιγμη υπαρχει ενας ελληνας που θελει να δουλεψει ανεργος, ενας αστεγος η χωρις σωστη περιθαλψη κτλπ, τοτε εξ ορισμου ο πλυθισμος μας εχει υπερβει τον μεγιστο αριθμο των κατοικων κατω απο τις δεδομενες συνθηκες

Η οικονομία μιας χώρας δεν είναι στάσιμη, αλλά δυναμική. Δεν έχει ένα στάνταρ μέγεθος ανεξαρτήτως του πληθυσμού. Αν έρθει κόσμος να δουλέψει παράγεται επιπλέον πλούτος, δημιουργούνται επιπλέον πόροι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαγγέλη έχεις βγεί έξω απ΄το σπίτι καθόλου τα τελευταία 5 χρόνια? :P

(Aπό που αντλείς αυτή την αισιοδοξία δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή.)

Επεξ/σία από kostas_sl

Ο μέγιστος αριθμός ορίζεται απο αυτούς που ζημιώνονται από τέτοιες πρακτικές. Αυτός που μένει ακόμα στην Κω και αυτός που έφυγε για Καναδά δεν περνάνε τα ίδια.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα αρνήθηκε να φιλοξενήσει μουσουλμάνους μετανάστες γιατί δεν υπάρχει καμια πιθανότητα να αφομοιωθούν στον ντόπιο χριστιανικό πληθυσμο; Η Σλοβακία. Σημάδι οργάνωσης ή ρατσισμού;

• Like 1

Σημάδι ρατσισμού βέβαια. Γι αυτό άρχισε να τα μαζεύει μετά από την όλη κριτική που δέχθηκε από την υπόλοιπη Ευρώπη και πλέον αναθεώρησε σχετικά με τη μη φιλοξενεία τους.

Μου αρέσει κατά τ άλλα που πάντα εμείς είμαστε τα θύματα... Τι περνάνε οι κακομοίρηδες ντόπιοι κάτοικοι της Κω που πρέπει να βλέπουν ανθρώπους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια ε; Στη πραγματικότητα δε νομίζω να υποφέρουν και πολύ... περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα για αυτούς, πόσο μάλλον για όλους τους υπόλοιπους από εμάς που και καλά υποφέρουμε από τη παρουσία των προσφύγων/μεταναστών από απόσταση... (τουλάχιστον για τους πιο ξενόφοβους, γιατί υπάρχουν και πολλοί που έχουν συνείδηση της πραγματικότητας και προσεγγίζουν ανθρώπινα τους ξένους)

Εντάξει,πως κάνετε έτσι για μερικούς λαθρομετανάστες?

Απλά θα αυξηθεί και άλλο το ποσοστό ανεργίας και στα νοσοκομεία θα περιμένεις 2-3 ημέρες περιμένοντας να πάρεις σειρά.Αν έχεις κάτι σοβαρό απλά θα πεθαίνεις.

Επίσης θα αυξηθούν και τα ποσοστά ληστειών.Ασήμαντα πράγματα δηλαδή.

Στην επόμενη απογραφή οι ξένοι θα είναι περισσότεροι από εμάς.

Ωραία τα "σεντόνια θεωρίας" αλλά ας σκεφτούμε και ρεαλιστικά για το τι θα επακολουθήσει.

Όχι δεν παθαίνουν και τίποτα μωρέ. Συγγενής μου δεν θα ξαναπάει στη Μυτιλήνη γιατί αυτοί που ξεβραζουν οι τουρκαλαδες στις ακτές για να φτάσουν στην πόλη στο διαβα τους κλέβουν από σπίτια ότι βρουν και σε σταματάνε στο δρόμο σε κατεβάζουν κάτω εσένα και την οικογένειά σου σας ληστευουν και παίρνουν το αυτοκίνητο για να φτάσουν στην πόλη όπου το παρατανε. Τόσο απλά και ωραία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...