Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση: Ρατσισμός και ψευτοανθρωπισμός.

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τoυ αρέσει δε του αρέσει,δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να μου απαγορεύει να επισκεφθώ μία χώρα-μέλος της ΕE,όχι απλά για τουρισμό αλλά ακόμα και να εργαστώ αν θέλω.

Για τους Έλληνες τώρα τι σ'έπιασε?Είσαι σίγουρος?Δεν έχουμε επιστήμονες?Στο cern δεν έχουμε επιστήμονες?

Καταρχάς για τέτοια θέματα μιλάμε ώς ΕΕ,όχι σαν σκέτο Ελλάδα.

Εσύ τι είσαι ρε φίλε,δεν είσαι έλληνας,γιατί τόση μιζέρια?

Επίσης δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει 5 εκατομμύρια πρόσφυγες να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα.

Αντιθέτως με διεθνείς συνθήκες και η Ελλάδα όπως και δεκάδες άλλες χώρες έχουν αποδεχτεί ότι είναι υποχρεωμένες σαν χώρες να παράσχουν άσυλο σε όσους πρόσφυγες το ζητήσουν. Μάξιμουμ αριθμός δεν υπάρχει. 1 δις πρόσφυγες να μαζευτούν και να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε ναι και να χορέψουμε κιόλας.

Όσον αφορά τους επιστήμονες, μια χαρά Αβορίγινες επιστήμονες υπάρχουν και μια χαρά επιστήμονες ινδιάνικης καταγωγής.

Η χώρα που πάτησε το πόδι της στη Σελήνη όμως απέχει χιλιάδες μίλια από Ελλάδα.

Και αν δεν ήταν κάποιοι Ευρωπαίοι και η κωλοφαρδία μας στη μάχη του Ναυαρίνου, σήμερα η γυναίκα και η κόρη σου θα φορούσαν φερετζέ κι εσύ θα προσευχόσουν στον Αλλάχ 3 φορές τη μέρα.

Μ'αρέσει που θεωρείς τον εαυτό σου (μας) Ευρωπαίο.

Όταν η Ευρώπη ζούσε αναγέννηση και διαφωτισμό εμείς βόσκαμε πρόβατα.

Και όταν η Ευρώπη ζούσε βιομηχανική επανάσταση εμείς κτίζαμε κράτος διαφθοράς, ατομικισμού και ωχαδερφατισμού.

Και όταν η Ευρώπη επούλωνε τις πληγές της από τον 2´ ΠΠ και έκανε επαναοικοδόμηση, εμείς είχαμε εμφυλίους, ψηφίζαμε νόμους να δίνουμε συντάξεις σε άγαμες θυγατέρες, δικτατορίες και μετά χτίζαμε πελατειακό κράτος.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά καλά μας τα παν κι' άλλοι.

Εντάξει να φέρουμε αύριο μισό δις πρόσφυγες και να τους εγκαταστήσουμε στην Ελλάδα.Το αποτέλεσμα την άλλη μέρα να μου πεις.

Μάθε πρώτα ποιος Έλληνας ήταν στην ΝΑSA και τι έκανε και μετά μίλα που σε πήρε ο πόνος για τους ιθαγενείς της αυστραλίας λες και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε πολιτισμός στον πλανήτη.

Φίλε δεν θεωρώ τον εαυτό μου ευρωπαίο λόγω κάποιας συνθήκης.Απλά κοιτιέμαι στον καθρέφτη... :-)

Στα τελευταία που γράφεις συμφωνώ,αλλά βλέπεις μόνο τα κακά και απαξιώνεις τα καλά.Όμως ο κάθε απίθανος λαός που υπάρχει σε τούτο τον πλανήτη είναι τρομερός και άξιος θαυμασμου,εμείς οι έλληνες σιγά μωρέ...

Πρέπει να είμαστε ο μοναδικός λαός που αυτοαπαξιώνεται τόσο πολύ.Ή του ύψους ή του βάθους.Καμία ψυχραιμία.

Και μετά είμαι εγώ ο νεοέλληνας.

Νομιζω ηρθε η ωρα να σταματησουν τα θρεντ σαπιοελληναραδες απολιτιστοι παρτακηδες ρατσιστες για το πως θα πατε 'murica μονιμα η οπου αλλου επικρατει ακρατος ρατσισμος!

IMG_0002.JPG

μπορει να αργησουμε λιγο αλλα 2-3 χωρανε ακομα θα επικαλεστουμε ανθρωπινα δικαιωματα κλπ και ολα μελι γαλα,βιζες και μαλακιες,ειναι πολυπολυτισμικοι εκει θα καταλαβουν.

Καλά καλά μας τα παν κι' άλλοι.

Εντάξει να φέρουμε αύριο μισό δις πρόσφυγες και να τους εγκαταστήσουμε στην Ελλάδα.Το αποτέλεσμα την άλλη μέρα να μου πεις.

Μάθε πρώτα ποιος Έλληνας ήταν στην ΝΑSA και τι έκανε και μετά μίλα που σε πήρε ο πόνος για τους ιθαγενείς της αυστραλίας λες και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε πολιτισμός στον πλανήτη.

Φίλε δεν θεωρώ τον εαυτό μου ευρωπαίο λόγω κάποιας συνθήκης.Απλά κοιτιέμαι στον καθρέφτη... :-)

Οποιονδήποτε Ευρωπαίο κι αν ρωτήσεις θα σου πει ότι μοιάζουμε τόσο με τους τούρκους εμφανισιακά και πολιτισμικά που απλά δεν μας ξεχωρίζουν εμφανισιακά.

Ξανακοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη καλύτερα.

• Like 1

Για το ζήτημα της ανάμιξης των λαών πρέπει να γίνει ένας βασικός διαχωρισμός. Δεν είναι το πρόβλημα το χρώμα του δέρματος του άλλου αλλά η κουλτούρα του. Είμαστε Δυτικοί άνθρωποι. Η κουλτούρα μας και τα πιστεύω μας έχουν διαμορφωθεί μέσα από την πορεία του Δυτικού κόσμου. 

Όταν έρχεται στην Ελλάδα πχ ένας Ινδός ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου θεωρεί τον βιασμό κάτι που μπορεί να κάνει αν η άλλη είναι ντυμένη προκλητικά, ή ένας Αφρικανός που έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα περιβάλλον που θεωρεί την βία ως λύση στα βιοποριστικά του ζητήματα υπάρχει πρόβλημα. Και φυσικά δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, αλλά από υποανάπτυκτες χώρες που έχουν εδώ και άπειρα χρόνια πολέμους και προβλήματα που εμείς εδώ τα έχουμε λύσει, είναι πολύ πολύ κακή ιδέα να μαζεύεις ανθρώπους και να τους αμολάς μέσα σε μία δυτική κοινωνία. 

Στην Σουηδία και στην Αγγλία ήδη έχουν μεγάλο πρόβλημα με βιασμούς, ενηλίκων και ανηλίκων, από Μουσουλμάνους μετανάστες, και έχουν γκετοποιηθεί, κοινώς έχουν γίνει μπουρδέλο, ολόκληρες περιοχές. Και όσο οι διάφοροι "πονόψυχοι" ακροαριστεροί κυβερνούν με την βίβλο του Politically Correct στο χέρι τόσο θα δυναμώνουν οι ακροδεξιές οργανώσεις...

• Like 1

Οποιονδήποτε Ευρωπαίο κι αν ρωτήσεις θα σου πει ότι μοιάζουμε τόσο με τους τούρκους εμφανισιακά και πολιτισμικά που απλά δεν μας ξεχωρίζουν εμφανισιακά.

Ξανακοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη καλύτερα.

Τον ξανακοίταξα.Νegative.

Δε μοιάζω καθόλου.Ότι να ναι.

Εσύ μπορεί να μοιάζεις με τον καραγκιόζη γί'αυτό στο λένε,εμένα δε μου χουν πει τίποτα πάντως.

Δεν μπορω την πολυ ηθικολογια, τα κυρηγματα ανθρωπισμου και τις λοιπες θεωριες γνωστων πολιτικων χωρων,αυτα

συνηθως λαμβανουν χωρα σε κινητο 5,5'' by the pool με το coctail ανα χειρας.

Οι κυβεροντες μας εκλεγησαν ωστε να υπερασπιζονται τα συμφεροντα των πολιτων της χωρας και οχι ολων της

γης των κολασμενων.

Η Ελλαδα δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αναμειξη σε οτι εγινε σε Συρια, Ιρακ η στα προβληματα που αντιμετωπιζει

το Πακισταν. Στο Ιρακ ευθυνη εχoυν οι coalition forces με πρωτους τις ΗΠΑ, Συρια μπελγμενοι ειναι Τουρκοι

Σαουδαραβες και Καταρ ενω Πακισταν ειναι καθαρα εσωτερικο το θεμα που εχουν γιατι οι μυστικες τους

υπηρεσιες θρεφουν το τερας του ακραιου ισλαμισμου.

Οι Σλοβακοι και οι Πολωνοι κανουν θεμα 50 και 100 οικογενειες που πρεπει να φιλοξενησουν! Εδω εχουμε

επισημα 10% του πληθυσμου μας μεταναστες και προσφυγες!!!

Η δικια μου σκληρη και απανθρωπη αν θελετε προσεγγιση ειναι η εξης: Βοηθαμε οσο μπορουμε με οσα μεσα

εχουμε. Στο βαθμο που η κατασταση αρχισει να ξεφευγει περαιτερω ειναι υποχρεωση απεναντι στην χωρα να

χρησιμοποιηθει ο στρατος και σε ακραια περιπτωση να παρθουν μετρα ωστε η μεταβαση απο την Τουρκια στην

Ελλαδα να γινει πιο επικινδυνη απο τους ισλαμοφασιστες η τον Ασαντ...

• Like 2

Μεγάλη πετυχεσά με τους μούσλιμ στην Σουηδία πάντως,τις προάλλες πάλι μαχαίρωσε ένας καημένος 2 διότι δεν του ήρθε το άσυλο γρήγορα.

Τέτοια σακσές στόρυ ούτε στον ΑΝΤ1.

Για αυτό άλλωστε το S.Democrats έφτασε σε προτίμηση σε 26% σε μια παραδοσιακά κεντροαριστερή χώρα...

Από εκεί και πέρα η εφαρμογή των διεθνών συνθηκών κατά γράμμα είναι για τους αδύναμους και τους μαλάκες,οι έχοντες την εξουσία ξέρουν καλά ότι είναι κωλόχαρτα και εφαρμόζονται μόνο εάν βολεύουν.

• Like 4

Εσύ που διαφωνείς δηλαδή,στο δικό μου γούστο και τη δική μου κοσμοθεωρία?Ε δε με ενδιαφέρει να συζητήσω γι'αυτό ρε φίλε,είναι δικό μου θέμα,αν εσένα δε σ'αρέσει δικαίωμα σου αλλά εγώ δεν έχω καμιά υποχρέωση  να κάτσω να σε πείσω και να σου αλλάξω τα μυαλά.

Εγώ μιλάω συγκεκριμένα,αν μου κάνεις κι'εσύ ένα συγκεκριμένο ερώτημα θα σου απαντήσω ευχαρίστως,τα άλλα που έγραψες είναι η άποψη σου με την οποία διαφωνώ.Ε δεν δέχομαι να μου βάζουν την ταμπέλα του ''νεοέλληνα'' με το στανιό,κι εγώ να πρέπει να απαντήσω κιόλας.Ίσα ίσα σου μίλησα και πολύ ευγενικά,πάλι καλά να λες...

Ε; Γιατί αρχαίος Ελληνας είσαι; Δε το είπα αρνητικά το Νεοέλληνας, όλοι είμαστε... Εννοώ δηλαδή τους σημερινούς Ελληνες της μετά οθωμανικής εποχής, όπου πλέον σα λαός είμαστε και λίγο Ανατολίτες (βασικά και πριν ήμασταν, αλλά πλέον περισσότερο).

Κατά τ άλλα δεν αναφέρομαι μόνο στο γούστο σου. Προσπαθώ να σου εξηγήσω πχ. γιατί απόψεις του στυλ "η πολυπολιτισμικότητα δε μας πάει μπροστά κλπ." είναι λάθος. Και εσύ από την άλλη είναι σα να μου απαντάς "δε με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα, έχω βολευτεί με την άποψη μου..."

• Like 1

Δεν είναι θέμα μόνο άποψης αλλά και σε τι συνθήκες θέλει να ζει κάποιος,με ποιους κτλ

Πολυπολιτισμικότητα σε micro επίπεδο δεν υπάρχει,δεν πιστεύω σ'αυτή και δεν τη χρειάζομαι.Εδώ δεν μιλάμε καν ο ένας στον άλλο(έλληνας-ξένος,λευκός-μαύρος).Πια ανταλλαγή πολιτισμών και κουραφέξαλα.

Σε διαχρονικό επίπεδο και σε επίπεδο λαών η πολυπολιτισμικότητα μπορεί να έχει ωφέλη όντως,αν και εγώ είμαι φαν του Δυτικού Πολιτισμού.

• Like 1

Προσπαθώ να σου εξηγήσω πχ. γιατί απόψεις του στυλ "η πολυπολιτισμικότητα δε μας πάει μπροστά κλπ." είναι λάθος. 

Μα αφού είναι σωστές, πως να το κάνουμε; Και αυτό το λέει η πραγματικότητα που είναι αυτή:

Στην Σουηδία και στην Αγγλία ήδη έχουν μεγάλο πρόβλημα με βιασμούς, ενηλίκων και ανηλίκων, από Μουσουλμάνους μετανάστες, και έχουν γκετοποιηθεί, κοινώς έχουν γίνει μπουρδέλο, ολόκληρες περιοχές. Και όσο οι διάφοροι "πονόψυχοι" ακροαριστεροί κυβερνούν με την βίβλο του Politically Correct στο χέρι τόσο θα δυναμώνουν οι ακροδεξιές οργανώσεις...

Και πως ακριβώς την εξηγείς τη θέση σου; Με αυτό: "οι μετακινήσεις πληθυσμών και η μίξη πολιτισμών ήταν ανέκαθεν βασικοί καταλύτες για τη κοινωνική, επιστημονική, τεχνολογική (κλπ.) εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η πολυπολιτισμικότητα ηταν και είναι κινητήρια δύναμη για κάθε κοινωνία και οικονομία, από την αρχαία Αλεξάνδρεια μέχρι το σημερινό Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Νεα Υόρκη κλπ κλπ." ;

Κάτι τέτοια παπαγαλίζαμε στην 3η Λυκείου για την περίπτωση που έπεφτε θέμα Έκθεση για τη μετανάστευση, δεν μπορώ να τα ξαναβλέπω :eek: .

Meanwhile στις πόλεις που είπες τα πράγματα για τους κατοίκους των "πολυπολιτισμικών περιοχών" πάνε απ' το κακό στο χειρότερο. 

• Like 1

Το πιο τραγικό πράγμα με την πολυπολιτισμικότητα είναι ότι την προωθούν μανιωδώς στον Δυτικό κόσμο εδώ και χρόνια χωρίς ποτέ κανένας να μπορεί να αποδείξει ότι όντως μας ωφελεί...

Τον ξανακοίταξα.Νegative.

Δε μοιάζω καθόλου.Ότι να ναι.

Εσύ μπορεί να μοιάζεις με τον καραγκιόζη γί'αυτό στο λένε,εμένα δε μου χουν πει τίποτα πάντως.

Χρειάζεσαι οφθαλμίατρο επειγόντως

....επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια αναρτω αυτο το βιντεο..Τι φωναζουν οι "προσφυγες"? Αν πρεπει να το αντιμετωπισουμε και αυτο χαριν του "ανθρωπισμου" παω πασο...

To 99,9% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και ανίκανοι για αξιόποινες πράξεις. Στα παπάρια μας όμως γιατί υποστηρίζουν την θεωρία του ναζισμού. Είτε κρατάνε όπλα είτε δεν κρατάνε το ίδιο μας κάνει. Εξάλλου οι πολλοί είναι αυτοί που οπλίζουν τα χέρια των εξτρεμιστών, απλώς και μόνο με την υποστήριξή τους.

Βλέποντας αυτό το βίντεο. Και άλλα βίντεο. Οποιοσδήποτε λογικός και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ άνθρωπος καταλαβαίνει πως το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Ισλάμ.

Βλέπεις. Κολυμπάνε να ξεφύγουν από το ισλάμ. Με την μαντήλα στην κουτρούλα. Αφού η πλύση εγκεφάλου ξεκινάει από 2 ετών. Δεν θα γλιτώσουν ποτέ από το ισλάμ. Γιατί το κουβαλάνε στο μπετόν αρμέ του κεφαλιού τους. Και στους Εσκιμώους να πανε για να δραπετεύσουν, σέρνουν την μαυρίλα και τον σκοταδισμό μαζί τους.

Όποιος κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου ας κάνει και τον δικηγόρο των ναζί. Το ίδιο είναι. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεγαλύτερος φασισμός από το ισλάμ. Ακόμη και ο ναζισμός συγκρινόμενος μοιάζει σαν αθώα πεταλουδίτσα. Τι διάολο; Με ναζί δικτάτορα μια μπυρίτσα μπορείς να την πιεις στο δρόμο. Χωρίς να κινδυνεύεις να σου κόψουν καμιά γλώσσα. 

Όποιος υπερασπίζεται φασίστες είναι και ο ίδιος φασίστας. 

Ο προφήτης πρέπει να πάει στο διάολο. Εδώ κοντεύουμε να ξεφορτωθούμε τους δικούς μας. Η επιστροφή στο μεσαίωνα μας μάρανε...

Μην μιλαμε για προσφυγια μονο...Και οχι δεν ειναι μεμονωμενα γεγονοτα..Μεμονωμενοι ειναι μονο οι πραγματικοι προσφυγες.

Εχει ερθει ολο το κακο συναπαντημα.

Τα κωλοδαχτυλα φανταζομαι θα ειναι επειδη δεν ξερουν Ελληνικα και μας λενε στην νοηματικη τι εχουμε να παθουμε??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...