N3k21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σε αυτούς αναφέρομαι (εξού κ ο χαρακτηρισμός περι αυτοματισμού) Πχ ο άλλος με σιχαίνεται απλά επειδή είμαι γκέι.Οκ νταξ next Ναι οκ, το έπιασα. Απλά ήθελα να το διευκρινίσω, γιατί υπάρχουν και από την ανάποδη αντίστοιχοι αυτοματισμοί. Ας πούμε, θα σε υπερασπιστώ πάση θυσία επειδή ανήκεις στην τάδε μειονότητα, επειδή αυτό επιβάλει η δογματικά ακολουθούμενη ιδεολογία μου, κλείνοντας τ' αυτιά σε οποιοδήποτε αντεπιχείρημα δεν συνάδει με το εγκεφαλικό μου σκάλωμα, άσχετα με το αν είναι λογικό ή όχι. Και βασικά με έχεις καλύψει ήδη εφόσον δεν έκανες διάκριση μεταξύ καλών\κακών αριστερών\δεξιών, αλλά αισθάνομαι καλύτερα καταθέτοντας και αυτή μου τη σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για να κάνω βέβαια το δικηγόρο του διαβόλου, δεν μπορεί να συγκρίνεται άμεσα μια πληθυσμιακή ομάδα όπως π.χ. τα LGBT άτομα (που στο φινάλε πέραν του σεξουαλικού τους προσανατολισμού δεν διαφέρουν σε τίποτα από το "μέσο πολίτη"), με άλλες οι οποίες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, χρησιμοποιώντας συχνά την όποια απόπειρα της κοινωνίας για να τους ενσωματώσει, ως μέσο "καβατζώματος" προνομίων. Αν έδειχναν αμφότερες οι πλευρές την ίδια καλή θέληση, ίσως προχωρούσε η φάση. Ρατσιστικό είναι το να σε εχθρεύομαι επειδή είσαι π.χ. Ρομά στην καταγωγή. Αν όμως έχεις στήσει γκέτο δίπλα από το σπίτι μου και παρανομείς εις βάρος μου, ενώ την ίδια στιγμή το κράτος θεωρεί ταμπού την σύγκρουση μαζί σου, είναι λογικό να τα πάρω στο κρανίο. Δεν έχει να κάνει με το χρώμα, τη θρησκεία ή τη γλώσσα σου, αλλά αποκλειστικά με την έλλειψη σεβασμού απέναντί στα δικαιώματά μου. Γιατί αυτές οι δεξιοαριστερόστροφες λαϊκίστικες πολιτικές δυνάμεις, δεν θα είχαν καμία ισχύ, εάν τα πράγματα στην κοινωνία ήταν ομαλότερα. Ορίστε και το σωστότερο σχόλιο του θέματος. Μακάρι να μπορούσαν να ζήσουν άνετα δίπλα και οι Ευρωπαίοι και οι Ανατολήτες, και να είχαν όλοι περισσότερες επιλογές εστιατορίων και όλα τα καλά. Αλλά αυτό χρειάζεται προσπάθεια από την πλειοψηφία και των δύο πλευρών, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει ούτε στις χώρες που τους έχουν ήμερους και ταϊσμένους με τις κοινωνικές παροχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ευρωπαίοι και οι Ανατολήτες Nα γι αυτό αυτές οι επίπλαστες διαιρέσεις γαμούν την ανθρώπινη εμπειρία μέχρι εκεί που δεν πάει.Ο άνδρας μου για την πλειοψηφία είναι πχ ο ''Ανατολίτης'' από Ινδία κ γω ο ''Δυτικός'' από Ελλάδα.Sure υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές αλλά μέσα από μια πορεία μεγαλύτερη από δεκαετία έχουμε αμφότεροι καταννοήσει (κ πιστεύω ειδικά σε αυτό σημείο μιλάω κ εκ μέρους του) οτι αυτές οι παπατζοδιαιρέσεις είναι εντελώς πλαστές.Μας ενώνουν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα μας χωρίζουν κ ακόμα κ αυτά που κάποιοι θεωρούν πως μας χωρίζουν είναι απλά artificial μαλακίες.Πέρα από την βαθιά αγάπη κ οικειότητα (χαρακτηριστικά τα οποία ανάγονται καθαρά στη προσωπική μας σχέση) έχουμε κ οι δυο καταννοήσει πως αυτές οι επίπλαστες διαιρέσεις είναι αμφίβολης χρησιμότητας ως κοινωνικά δομήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ναι σε ατομικό επίπεδο έτσι είναι, ο καθένας μας πιθανότατα δεν θα είχε διαφορές με έναν οποιοδήποτε Σύριο ή Ινδό ξέρω γω. Σε επίπεδο μαζών όμως είναι πολύ ποιο δύσκολο να συνυπάρξουν και οι δύο ομάδες. Οι όποιες διαφορές στην κουλτούρα εκεί φαίνονται πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ορίστε και το σωστότερο σχόλιο του θέματος. Μακάρι να μπορούσαν να ζήσουν άνετα δίπλα και οι Ευρωπαίοι και οι Ανατολήτες, και να είχαν όλοι περισσότερες επιλογές εστιατορίων και όλα τα καλά. Αλλά αυτό χρειάζεται προσπάθεια από την πλειοψηφία και των δύο πλευρών, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει ούτε στις χώρες που τους έχουν ήμερους και ταϊσμένους με τις κοινωνικές παροχές. Όχι φίλε,εγώ όταν θα πάω στη Σουηδία θέλω να βλέπω Σουηδούς,όχι μισούς Σουηδούς και μισούς ''Ανατολίτες'' και αφρικανούς . Αν θέλω να δω σομαλούς και να γνωρίσω τον πολιτισμό(!) τους,θα πάω στη Σομαλία,δηλαδή σε άλλη ήπειρο.Η Ευρώπη μου,μου αρέσει όπως ήταν,με αυτούς τους ανθρώπους και αυτόν τον πολιτισμό και θέλω να παραμείνει έτσι,όχι να γίνει μπουρδέλο. Είναι και θέμα γούστου,πως να το κάνουμε. Επίσης για την προσπάθεια ειρηνικής συνύπαρξης που λες να σου πω ότι με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται,όταν έχεις να κάνεις με τόσες διαφορετικές και ασύμβατες κουλτούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Και γω θέλω να πάω στην Αμερική και να δω ινδιάνους. Και γω θέλω να πάω στην Αυστραλία και να δω Αβορίγινες. Αλλά βλέπω τις μουρες κάτι ευρωπαιων. Αν ήθελα ευρωπαιους θα πήγαινα στην Αυστρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Να πας όπου θες. Μόνο που αν δεν ήταν αυτοί οι ευρωπαίοι εκεί δεν νομίζω ότι θα ήθελες να πάς και πολύ,εκτός αν σου αρέσει το primitive style διακοπών Για το αν επέστεφες και ζωντανός δε θα στο εγγυόμουν επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλώς ή κακώς από τότε που ο άνθρωπος σηκώθηκε στα δύο υπάρχουν οι μετακινήσεις πληθυσμών. Είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Απλά τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι μέσω των χωρών τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων μπήκαν πρώτοι στα σπίτια τους. Εντελώς φιλικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλώς ή κακώς από τότε που ο άνθρωπος σηκώθηκε στα δύο υπάρχουν οι μετακινήσεις πληθυσμών. Είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Απλά τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι μέσω των χωρών τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων μπήκαν πρώτοι στα σπίτια τους. Εντελώς φιλικά. Ναι ωραιά αυτό είναι ένα γεγονός. Από αυτή την εξέλιξη βλέπεις εσύ να προκύπτει κάποιο καλό αποτέλεσμα όμως?Κάτι που μας προάγει σαν κοινωνία?Εγώ όχι πάντως. Χαριτολογώντας κάποιος έιχε πει ότι αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση της πολυπολιτισμικότητας,τώρα θα είχαμε 3 βάσεις στη Σελήνη και μία στον Άρη.Δεν θα τις είχαν φτιάξει ούτε οι Ινδιάνοι ούτε οι Αβορίγγινες πάντως . Διακρίνω μία μόνιμη τάση του στυλ,οι ευρωπαίοι κάναν αυτό,οι ευρωπαίοι κάνα εκείνο,λες και σώνει και καλά εγώ πρέπει να νιώσω ενοχές τώρα για πράγματα που υποτίθεται κάναν κάποιοι άλλοι και πρέπει να ανοίξω τα πόδια μου και να μη μιλάω. Αν είναι δυνατόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Διακρίνω μία μόνιμη τάση του στυλ,οι ευρωπαίοι κάναν αυτό,οι ευρωπαίοι κάνα εκείνο,λες και σώνει και καλά εγώ πρέπει να νιώσω ενοχές τώρα για πράγματα που υποτίθεται κάναν κάποιοι άλλοι και πρέπει να ανοίξω τα πόδια μου και να μη μιλάω. Αν είναι δυνατόν... Αυτή η στάση υπάρχει σε κάτι Σουηδίες και Αγγλίες. Και εδώ βέβαια κάποιοι τις θαυμάζουν γι αυτές τις πολιτικές τους ενώ θα πρεπε να ειναι παράδειγμα προς αποφυγή. Και φυσικά δεν αξίζει να νιώθει ενοχές κάποιος για αυτά που έκανε η χώρα του στο παρελθον. Η ισχυρή χώρα επεκτείνεται στις λιγότερο ισχυρές. Έτσι λειτουργεί απο πάντα το πράγμα. Λέτε να νιώθει ενοχές ο Τούρκος ή ο Πέρσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ....επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια αναρτω αυτο το βιντεο..Τι φωναζουν οι "προσφυγες"? Αν πρεπει να το αντιμετωπισουμε και αυτο χαριν του "ανθρωπισμου" παω πασο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Και γω θέλω να πάω στην Αμερική και να δω ινδιάνους. Οι ινδιάνοι έχασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Όχι φίλε,εγώ όταν θα πάω στη Σουηδία θέλω να βλέπω Σουηδούς,όχι μισούς Σουηδούς και μισούς ''Ανατολίτες'' και αφρικανούς . Αν θέλω να δω σομαλούς και να γνωρίσω τον πολιτισμό(!) τους,θα πάω στη Σομαλία,δηλαδή σε άλλη ήπειρο.Η Ευρώπη μου,μου αρέσει όπως ήταν,με αυτούς τους ανθρώπους και αυτόν τον πολιτισμό και θέλω να παραμείνει έτσι,όχι να γίνει μπουρδέλο. Είναι και θέμα γούστου,πως να το κάνουμε. Επίσης για την προσπάθεια ειρηνικής συνύπαρξης που λες να σου πω ότι με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται,όταν έχεις να κάνεις με τόσες διαφορετικές και ασύμβατες κουλτούρες. Τον Σουηδό τον ρώτησες αν γουστάρει να βλέπει τη φάτσα σου; Ναι ωραιά αυτό είναι ένα γεγονός. Από αυτή την εξέλιξη βλέπεις εσύ να προκύπτει κάποιο καλό αποτέλεσμα όμως?Κάτι που μας προάγει σαν κοινωνία?Εγώ όχι πάντως. Χαριτολογώντας κάποιος έιχε πει ότι αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση της πολυπολιτισμικότητας,τώρα θα είχαμε 3 βάσεις στη Σελήνη και μία στον Άρη.Δεν θα τις είχαν φτιάξει ούτε οι Ινδιάνοι ούτε οι Αβορίγγινες πάντως . Διακρίνω μία μόνιμη τάση του στυλ,οι ευρωπαίοι κάναν αυτό,οι ευρωπαίοι κάνα εκείνο,λες και σώνει και καλά εγώ πρέπει να νιώσω ενοχές τώρα για πράγματα που υποτίθεται κάναν κάποιοι άλλοι και πρέπει να ανοίξω τα πόδια μου και να μη μιλάω. Αν είναι δυνατόν... Σίγουρα επίσης όχι και οι Έλληνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Η ισχυρή χώρα επεκτείνεται στις λιγότερο ισχυρές. Έτσι λειτουργεί απο πάντα το πράγμα. Λέτε να νιώθει ενοχές ο Τούρκος ή ο Πέρσης; Οπότε κάτι αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Κάτι Ελγίνεια μάρμαρα. Κάτι αλυτρωτες πατρίδες και άλλα τέτοια ωραία να τα ξεχάσουμε λοιπόν. Εγώ είμαι μέσα. Έτσι κ αλλιώς πιστεύω πως η ιστορία έχει γραφτεί και πλέον πρέπει να πάμε παραπέρα με τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα, με τις καλύτερες και δικαιότερες δυνατές συνθήκες, για μας και τους γύρω μας. Μην δω όμως κάνα θέμα "γερμανικές αποζημιώσεις" "Ελγίνεια" κλπ. Θα παραθέσω το μήνυμά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ....επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια αναρτω αυτο το βιντεο..Τι φωναζουν οι "προσφυγες"? Αν πρεπει να το αντιμετωπισουμε και αυτο χαριν του "ανθρωπισμου" παω πασο... Νομίζω, παρόλο που δεν θέλω να το πιστέψω, πως φώναζαν τζιχάντ. Όσο για τον ανθρωπισμό, έχει όρια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν απ' όπου κι αν είναι, αρκεί να σέβεται τις αξίες του δυτικού κόσμου. Το τζιχάντ είναι άκρως αντίθετο σ' αυτές, οπότε, σόρρυ χάσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις