blitzNikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τι τίτλος +1!!! Όταν cpu + ψύκτρα ...έσονται εις σάρκαν μίαν ??? Και ... δεν μπορούν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο με τίποτα!!! 1
robin54 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Είχα και έναν εναλλακτικό : Ους ...πάστα συνέζευξεν, άνθρωπος ....πως χωριζέτω ? Μια απορία έχω ακόμη : Γίνεται πολύ συζήτηση για την καλλίτερη πάστα. Ακόμα και η Site: μαγιονεζα έχει καλά άμεσα αποτελέσματα αλλά δεν διαρκεί. Δεν έχω δει να συνυπολογίζεται η συμπεριφορά της κάθε πάστας μετά από 1-2 χρόνια, ακόμα και το πόσο εύκολα θα αφαιρεθεί στο μέλλον χωρίς προβλήματα. Θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να αλλάζει σε μικρότερα διαστήματα?
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τραβα με δυναμη οι ιντελ δεν βγαινουν με τιποτα απο τα socket
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εχω ψιλοτρομαξει με αυτα που διαβαζω. Δεν εχω αλλαξει παστα ποτε, ειμαι με την στοκ ψυχτρα και αν κανω ποτε την προσπαθεια εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να εχω αλλη ψυχτρα προχειρη οπως και μητρικη και επεξεργαστη αφου θα τα εχω σπασει ολα
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ρελαντι ομως..1000-1500 στροφες.. Για να ζεσταθουν και τα λαδια μεσα στο μοτερ. 1
Ilbabis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε υπολογιστή φίλου είχε κολλήσει τόσο πολύ που πετονιές σπάσανε, το θερμοπίστολο ήταν ανίσχυρο, οι προσπάθεια μεγάλη. Τελικά ξηλώσαμε την βάση του socket και τον βγάλαμε με σφυρί και καλεμάκι. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Και η z77 και o i7 ζούνε και βασιλεύουν! 1
centouno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό πρέπει να είναι η πιο extreme περίπτωση που έχω ακούσει ποτέ. Έχω αναστήσει συστήματα 10-12ετίας και ποτέ δεν χρειάστηκε σφυρί και καλέμι lol Σε υπολογιστή φίλου είχε κολλήσει τόσο πολύ που πετονιές σπάσανε, το θερμοπίστολο ήταν ανίσχυρο, οι προσπάθεια μεγάλη. Τελικά ξηλώσαμε την βάση του socket και τον βγάλαμε με σφυρί και καλεμάκι. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Και η z77 και o i7 ζούνε και βασιλεύουν! 1
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σεναριο τρομου καταντησε το νημα.Ουτε εγω προσωπικα ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.Μια δυο φορες που ειχε κολλησει,με πιστολακι οπως αναφερθηκε και προσεκτικες μικρες κινησεις-στροφες δεξια,αριστερα.Καποια στιγμη βγαινει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα